Čokoladice i Riamaro sretno danas🥰🥰
Goxy88 jesam dobro zapamtila? Ti danas vadiš betu?🍀🤞🏼
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️991 na 12dnt 😊
Čestitam ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle) - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️
Pozdrav, IVF ratnice. Čujem da tu nekome treba Pergoveris. Ja čuvam još uvijek svoj od zadnjeg postupka u frižideru, rok mu je 11/24. Znači još se može kroz ovaj mjesec koristiti. Pa ako vam treba, i ako vam je ok da nije iz ljekarne (zapakiran je i neotvaran), javite se na mail zoe30033@gmail.com pa se možemo dogovoriti za preuzimanje. Inače ide u smeće.
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
Ja cu slom zivaca dobiti..jucer sam dosla ujutro iz bolnice, poslije podne sam imala redovan ultrazvuk na kojem je sve bilo ok, hvala Bogu. Mirovala sam danas cijeli dan, skoro sve prestalo, smeđarilo, da bi poslije podne 2 sata bila na nogama da svojima pripremim jelo, krenulo je s bolovima, na kraju prokrvarim svjeze, bljucne iz mene (oprostite na izrazu). Legla sam sad opet, ali nemam mira.. dal opet ici negdje na pregled da se nesto nije dogodilo (ne daj Boze) ili sta? Znam da nije dobro da me non stop gledaju, ali luda sam od bolova i krvarenja...opet ne znam na cemu sam. Sto vi predlazete??? 😓😥
35 👩
41👦
Endometrioza,adenomioza
Škvorc
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 JS, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
RužaFT meni je jednom moja sestra rekla , za svoje dijete ili bilo sto vezano za trudnoću budi dosadna. Briga te sto će oni misliti jesi li paničar, je li pretjeruješ i tako dalje. Pogotovo ako će tebe to smiriti . Tako da odi, da mirno spavaš vcrs 😊🫶🏼
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo, transfer 01.11 dva ❄️❄️
Beta 15.11 🤞🏻
Ruža ne znam u kojoj si fazi, možda je hematom. Obično pojačaju progesteron kad se pojavi neko krvarenje. Meni su u zadnjem postupku 8dnt kad sam imala spotting odmah dodali uz Cyclogest i Prolutex. A kad sam u 12tt prestala sa progesteronom, opet sam imala mrvicu spottinga i onda su mi isto opet rekli da vratim progesteron na tjedan dva, i odmah se povuklo. Nakon 14tt nisam više uzimala progesteron.
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
riamaro ja sam sad koristila duchesse ovulacijske trakice (muller) i baš su lijepo pokazale, ako ti je smrzlić iz postupka preko hzzo-a, ništa ne plaćaš. Meni je endo 10 dc bio 4,9, navalila na ciklu (pola litre dnevno) i ananas, 15 dc 8,5 💪
Libo stavljaj cyclogest vaginalno dok god nema izljeva krvi, meni je dr u prvoj trudnoći u kojoj sam krvarila/smeđarila do 8tt rekla da je tako puno bolja apsorpcija i poslušala sam ju. Prolutex sam imala samo 7 dana od dana transfera, s tim da sam radila transfer dvodnevnog, sad imam Prolutex od dva dana prije transfera 7 dana i to je to
Sanjushka moja šogorica je išla na transfer dan nakon svekrovog sprovoda i rodila zdrabl dijete, stres je faktor, ali žene rađaju tijekom najvećih ratova, uzbuna i sl. neće jedna stresna situacija na poslu ništa naštetiti 💪
RužaFT nije baš pametno da ti toliko čačkaju, terapijom si pokrivena i nemaju što drugo. Znam koliko je grozno neznanje jer sam prošla to, ali slušala sam dr i išla normalno na uzv s 6 tt i 8 tt. Inače krvarenja se javljaju u oko 70 % IVF trudnoća i u najvećem broju slučajeva sve bude dobro. Najvažnije je isključiti vanmaterničnu.Goxy lijepa beta! 🥳
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET
Emma05 ajme oni se nekad baš s nama igraju užas, meni nakon vanmaterične nisu uopće pazili na betu, tj rekli su da ju ne trebam provjeravati, točno 3 tjedna nakon vađenja jajovoda ja sam počela krvariti kao da je netko pipu otvorio , i skoro ušla u sepsu jer je nešto ostalo i u maternici, te su se nakon toga svi zgražali doktori da kako mi nisu vadili betu, a da stvar bude bolja išla sam par mjeseci nakon na provjeru prohodnosti drugog jajovoda, i kaže mi ginekolog u privatnoj poliklinici, ma vama su oba jajovoda bas lijepo prohodna, ja kažem kako oba, kad desnog nemam, samo me blijedo pogledao prvo pitao jesam sigurna da nemam, a onda rekao dajte vidite s operaterom vašim, eh taj moj isti operater je imao čudno objašnjenje koje ni sad ne znam ponoviti…
Da, meni je to trajalo sve skupa 2 mjeseca od dana kada san saznala. Ali dobro je imamo glavu na ramenima i nadam se da nas čeka nešto lijepo u budućnosti. 😊 Imam pitanje doktorica mi je napisala da krenem uzimati nano q, pretpostavljam da je to q10. Vidim da je dosta skup od Solgara pa ako može neka preporuka koji još postoje koji su dobri ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️IVF 12/24 ⏳
riamaroja sam sad koristila duchesse ovulacijske trakice (muller) i baš su lijepo pokazale, ako ti je smrzlić iz postupka preko hzzo-a, ništa ne plaćaš. Meni je endo 10 dc bio 4,9, navalila na ciklu (pola litre dnevno) i ananas, 15 dc 8,5 💪
Libostavljaj cyclogest vaginalno dok god nema izljeva krvi, meni je dr u prvoj trudnoći u kojoj sam krvarila/smeđarila do 8tt rekla da je tako puno bolja apsorpcija i poslušala sam ju. Prolutex sam imala samo 7 dana od dana transfera, s tim da sam radila transfer dvodnevnog, sad imam Prolutex od dva dana prije transfera 7 dana i to je to
Sanjushkamoja šogorica je išla na transfer dan nakon svekrovog sprovoda i rodila zdrabl dijete, stres je faktor, ali žene rađaju tijekom najvećih ratova, uzbuna i sl. neće jedna stresna situacija na poslu ništa naštetiti 💪
RužaFTnije baš pametno da ti toliko čačkaju, terapijom si pokrivena i nemaju što drugo. Znam koliko je grozno neznanje jer sam prošla to, ali slušala sam dr i išla normalno na uzv s 6 tt i 8 tt. Inače krvarenja se javljaju u oko 70 % IVF trudnoća i u najvećem broju slučajeva sve bude dobro. Najvažnije je isključiti vanmaterničnu.Goxylijepa beta! 🥳
Rainbow_Hope hvala ti. A jesi ti pila i duphastone? Neznam dal da ga nastavim piti ili da prestanem.
RužaFT nadam se da ti je stalo i da je sve dobro 🤞 jel imaš kakve bolove?
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Libo nisu mi dali, vadila sam progesteron skupa s betom jer sam na 13 dpt imala prvo krvarenje, a testovi su bili pozitivni, progesteron je bio debelo iznad 100 pa sam samo nastavila s utrogestanom, ali mislim da ne može škoditi
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET
Sortiraj odgovore
Najstariji