Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 439

Prijavi adminu

riamaro

mortadela

Rimariooprosti ako nisam popratila, je li ideš prirodno ili?
    Da, da, prirodni. Nadam se da će biti ok i da ćemo ulovit ovulaciju. Pratim se s ClearBlue za sad, imate kakve preporuke za još neke testove?Zna li itko kako ide preko HZZO s FETom? To mi se broji u sklopu onog stimuliranog ciklusa ili zasebno?

Da Fet ti se ubraja u taj stimulirani. Sretno.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer slijedi...

• mortadela

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Bless tek je 4ti dan, nemoj sve otpisivati 🤞🏻
    Rimario držim fige, na ovo drugo ti ne znam odgovor ali za ananas se definitvno slažem . Stvarno pomaze 😊
    Butterfly drago mi je da je sve u redu ! Sretno dalje 🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo, transfer 01.11 dva ❄️❄️
    Beta 15.11 🤞🏻

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 530

Prijavi adminu

Lunolina

Cokoladice ajoj, drzim fige da ti vrijeme brzo prođe do sutra 🙈
    Sa 7+0 mi je ukinuo Prolutex.
    Ne znam je li to obicaj da se narucuje s tako velikim razmakom🤷🏼‍♀️ ali 5 tjedana je bas puno. Svako koliko ti ides?
    Libo da…bas djeluje opusteno. Mogu misliti kako ti je bilo cuti tako opustenu pricu u trenutku kad je tebi panika (opravdana). Sto se tice progesterona, ja mozda na tvom mjestu ne bih jos gurala Cyclogest ako ima smeđarenja🤷🏼‍♀️
    Ja inace imam svoju privatnu ginekologicu sa kojom sam jako zadovoljna i razmisljam da se vratim njoj. Mozda bih cak i otisla za 2-3 tjedna na pregled samo da mi potvrdi da je sve dobro jer cu izluditi do 12.tt kad je ponovni pregled. + sto oni trudnicke preglede imaju iskljucivo u jutro, a meni ne pase bas jer ne mogu muza svaki put zicati da juri s drugog kraja grada s posla na pregled.

Lunolina nema sanse da bi ja 5 tjedana izdrzala, ja (sad u pocetku) idem svako 2-3 tjedna. Znam da se inace ne ide tako cesto, ali ipak mi nismo 'obicne' trudnice 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle) - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️

Pixi

Broj poruka: 201

Prijavi adminu

Riamaro netko je već predložio cikla i ananas, pokušaj s tim, nemaš šta izgubiti.
    Mortadela i ja sam imala menstrualne bolove, tako da 🤞🏻🤞🏻
    Sanjuska dobro je da si uspjela uzeti bolovanje. Bit ćeš mirnija.
    Lunolina probaj reći nadređenom kakva je situacija sa kolegicom i u kakvom si stresu. Nadam se da će imati razumijevanja barem malo. 
    Srculence rekli su mi da pošto nisam iz Zg, da UZV mogu obaviti i kod svoje ginekologice. Naručena sam za 19.11. (Sanjusha mozeš me staviti na popis).
    Kako si ti? Koji plan je za dalje? 
    Bless kako se ti osjećaš? 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Bless💫

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Pixi

Riamaro netko je već predložio cikla i ananas, pokušaj s tim, nemaš šta izgubiti.
    Sanjuskadobro je da si uspjela uzeti bolovanje. Bit ćeš mirnija.
    Lunolina probaj reći nadređenom kakva je situacija sa kolegicom i u kakvom si stresu. Nadam se da će imati razumijevanja barem malo.
    Srculence rekli su mi da pošto nisam iz Zg, da UZV mogu obaviti i kod svoje ginekologice. Naručena sam za 19.11. (Sanjusha mozeš me staviti na popis).
    Blesskako se ti osjećaš?

Ajmeee sad ce i tvoj ultrazvuk 😍😍 jel ti radis ili si na bolovanju? Svima je ocito stresno zbog posla... 
    ja bas osjecam da nista ovaj put, sva ta probadanja i grudi pripisujem progesteronu, ali mengine boli nema 🥺🥺 ja vec googlam i trazim dalje sta cu 🙃

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

Pixi

Broj poruka: 201

Prijavi adminu

Bless💫

Pixi

Blesskako se ti osjećaš?
    Ajmeee sad ce i tvoj ultrazvuk 😍😍 jel ti radis ili si na bolovanju? Svima je ocito stresno zbog posla…
    ja bas osjecam da nista ovaj put, sva ta probadanja i grudi pripisujem progesteronu, ali mengine boli nema 🥺🥺 ja vec googlam i trazim dalje sta cu 🙃

Ne odustaj, još je rano. Mozda te test i beta iznenade 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Samozaposlena sam 🫣, pa sam sada malo usporila. 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Ivka33

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Bless💫

Pixi

Blesskako se ti osjećaš?
    Ajmeee sad ce i tvoj ultrazvuk 😍😍 jel ti radis ili si na bolovanju? Svima je ocito stresno zbog posla…

Mene boli ko prid mengu 3 dan mi je po prijasnjim ciklusima ja bi kao sutra trebala dobit meni zbog dugog protokola sve nesto kasnilo aspiracija 19 dan transfer 24 psiha mi je narusena sad me sve stra da ne procurim ko sta bi inace trebala

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Xoxo23

Broj poruka: 596

Prijavi adminu

Pozdrav ekipice, na forumu sam već nekih godinu dana ali na drugoj temi do sada i došlo je vrijeme da se vama pridružim 😅 znam neke cure sa druge teme ali vrime je da se upoznam i sa vama 😁 U subotu idem do doktorice da me ubaci u proceduru i uputi u sve i čekam M da krenem sa svojim prvim postupkom ako mi CB budu uredni. Hvala na intru na početku teme puno mi je pomoglo sa trenutnim ne znanjem o IVF-u. 🥰 Moja je priča vanmaternicna ima skoro sad pa već 2 godine, i od tada ništa. Neredoviti ciklusi,anovulacija i desni jajovod proširen sa sa sumnjom na hdyrosalpex. Od pretraga sve napravila i danas cervikalne briseve i skupila svu dokumentaciju i nalaze potrebne za postupak.  I to vam je to ukratko. Želim vam svu sreću i vjerovatno ću se javljat sa pitanjima ❤️😁

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️IVF 12/24 ⏳

Emma05

Broj poruka: 439

Prijavi adminu

Xoxo23

Pozdrav ekipice, na forumu sam već nekih godinu dana ali na drugoj temi do sada i došlo je vrijeme da se vama pridružim 😅 znam neke cure sa druge teme ali vrime je da se upoznam i sa vama 😁 U subotu idem do doktorice da me ubaci u proceduru i uputi u sve i čekam M da krenem sa svojim prvim postupkom ako mi CB budu uredni. Hvala na intru na početku teme puno mi je pomoglo sa trenutnim ne znanjem o IVF-u. 🥰 Moja je priča vanmaternicna ima skoro sad pa već 2 godine, i od tada ništa. Neredoviti ciklusi,anovulacija i desni jajovod proširen sa sa sumnjom na hdyrosalpex. Od pretraga sve napravila i danas cervikalne briseve i skupila svu dokumentaciju i nalaze potrebne za postupak. I to vam je to ukratko. Želim vam svu sreću i vjerovatno ću se javljat sa pitanjima ❤️😁

Dobrodošla🤗..i još brže otišla..sa pozitivnim rezultatima😄🙏🤞. 
    Ja sam isto imala vanmaterničnu..dva puta..i oba desnostrano. 3x sam operirana radi istog. 
    Želim ti svu sreću..da ti se želje ostvare što prije😉🙏 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer slijedi...

Xoxo23

Broj poruka: 596

Prijavi adminu

Emma05

Xoxo23

Pozdrav ekipice, na forumu sam već nekih godinu dana ali na drugoj temi do sada i došlo je vrijeme da se vama pridružim 😅 znam neke cure sa druge teme ali vrime je da se upoznam i sa vama 😁 U subotu idem do doktorice da me ubaci u proceduru i uputi u sve i čekam M da krenem sa svojim prvim postupkom ako mi CB budu uredni. Hvala na intru na početku teme puno mi je pomoglo sa trenutnim ne znanjem o IVF-u. 🥰 Moja je priča vanmaternicna ima skoro sad pa već 2 godine, i od tada ništa. Neredoviti ciklusi,anovulacija i desni jajovod proširen sa sa sumnjom na hdyrosalpex. Od pretraga sve napravila i danas cervikalne briseve i skupila svu dokumentaciju i nalaze potrebne za postupak. I to vam je to ukratko. Želim vam svu sreću i vjerovatno ću se javljat sa pitanjima ❤️😁
    Dobrodošla🤗..i još brže otišla..sa pozitivnim rezultatima😄🙏🤞.
    Ja sam isto imala vanmaterničnu..dva puta..i oba desnostrano. 3x sam operirana radi istog.
    Želim ti svu sreću..da ti se želje ostvare što prije😉🙏

Hvala 😁😁 također iste želje šaljem 🥰 ja sam dobila methotrexat iako ne znam koja korist od sačuvana tog jajovoda kad očito ne radi al dobro je sve, idemo dalje u pobjede nove 🫂

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️IVF 12/24 ⏳

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.