Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanjushka

Broj poruka: 1046

Prijavi adminu

Lunolina žao mi je da te ta babetina stalno tlači na poslu i da ne možeš uzivat bez stresa. Kuzim za komplikacije, tako i ja tazmisljam. Bas je velika razlika u plaći, zato sam ja isto sad vagala dal da otvaram komplikacije ali sva sreca pa mi je dala drugo rješenje. E sad, ako daj Bože sve bude ok, a ja budem morala i dalje mirovat onda ce morat ic komplikacije koje nisam stvarno imala u planu otvarat tako rano. Ali sve za vise ciljeve.. 
    Sto se tice dr.R i njegove opuštenosti, meni se cudom cudio kako to da nemam mucnice ni krvarenje jer bi valjda trebala imat, ne znam.. Iako se na kraju ispostavilo da imam krvarenja ali unutra.. 🙄
    A htjela sam isto rec da on meni uopce nije ozbiljno rekao niti igdje napisao da moram mirovat nego je samo usput kad je gledao taj hematom prokomentirao da malo vise mirujem. A moja gin mi je na kraju rekla strogo mirovanje

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

sanjushka

Broj poruka: 1046

Prijavi adminu

Ovo nije trebalo bit poslano još, slučajno stisnula 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

Libo1415

Broj poruka: 289

Prijavi adminu

Lunolina

Cokoladice ajoj, drzim fige da ti vrijeme brzo prođe do sutra 🙈
    Sa 7+0 mi je ukinuo Prolutex.
    Ne znam je li to obicaj da se narucuje s tako velikim razmakom🤷🏼‍♀️ ali 5 tjedana je bas puno. Svako koliko ti ides?
    Libo da…bas djeluje opusteno. Mogu misliti kako ti je bilo cuti tako opustenu pricu u trenutku kad je tebi panika (opravdana). Sto se tice progesterona, ja mozda na tvom mjestu ne bih jos gurala Cyclogest ako ima smeđarenja🤷🏼‍♀️
    Ja inace imam svoju privatnu ginekologicu sa kojom sam jako zadovoljna i razmisljam da se vratim njoj. Mozda bih cak i otisla za 2-3 tjedna na pregled samo da mi potvrdi da je sve dobro jer cu izluditi do 12.tt kad je ponovni pregled. + sto oni trudnicke preglede imaju iskljucivo u jutro, a meni ne pase bas jer ne mogu muza svaki put zicati da juri s drugog kraja grada s posla na pregled.

To i ja razmišljam da odem iduci tjedan...al onda opet, nebi da me se toliko cacka dolje...ah...kako se ti inače osjećaš? Jel imaš dolje kakva probadanja? Mene je jučer probadalo da sam mislila da opet krvarim...

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

• Rosie

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Butterfly, Verbena hvala vam na dobrodošlici  
    Teich56 Prošli ponedjeljak sam im slala mail sa uputnicama i krvnom slikom da se naručim za hematologa i dodatno su me tražili kontakt broj i od onda ni traga ni glasa od njih, jučer sam ponovno slala mail, nadovezala sam se na prethodne i odmah su mi odgovorili da su ponovno prosljedili dokumentaciju na hematologiju i da čim dobiju potvrdu termina će mi javiti...
    Stvarno vidim da se svima brže javljaju, ne znam gdje je zapelo tako dugo. A naravno da bi htjela to riješiti čim prije s obzirom da krećem u postupak i da bi voljela znati treba li mi terapija... 
    Lunolina Vezano za posao, i ja sam imala takvu situaciju na poslu, katastrofa dvije kolegice koje su se konstantno u sve mješale i izazvale mi najviše stresa upravo nakon transfera, i ne samo kolegice već cijeli način rada firme i prekovremenih i izmišljanja, a isto kao top poznata ''odlična'' firma.. Također se za bolovanje očekivalo da se radi od doma jer eto imaš laptop i službeni mobitel lol. Transfer je bio uspješan, no na kraju je bio spontani. I tako još jednom, a onda sam odlučila otići iz firme, i evo upravo se spremam za novi postupak. Sad imam mirnu glavu pa se nadam najboljem. Ne kažem da je do spontanih došlo samo zbog stresa na poslu, trenutno radim još neke dodatne pretrage, ali rađe bi da stresa nije bilo. 

• mortadela

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Rimario oprosti ako nisam popratila, je li ideš prirodno ili? 

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo, transfer 01.11 dva ❄️❄️
    Beta 15.11 🤞🏻

• mortadela

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Rosie  Neka je glava mirna , sretno ti od ❤️

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo, transfer 01.11 dva ❄️❄️
    Beta 15.11 🤞🏻

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

Drage moje sorry na nejavljanju, ali evo me sa dobrim vijestima, sve je dobro prošlo na uzv! Čuli smo i otkucaje srca! 😍🥰💓💓💓 sve je u redu, nema bakterija, nema krvi, nema hematoma i sl. bebica raste razvija se i sve je urednooo hvala Bogu!
    Jučer nakon uzv smo pozvali obitelj i saopcili lijepu vijest tako da smo se druzili do u noć i nisam stigla na forum.  Slijedeci pregled mi je 3.12. -sanjuska pls upisi me 😍📆

Čituckam pratim, sanjuska drago mi je da si na bolovanju , odmaraj i posveti se sebi i onome sto ti je trenutno najbitnije :) ♥️zao mi je zbog injekcija nadam se da ce ti se to poboljsati s vremenom! Ako sam to dobro pohvatala
    Žuži hvala ti!! Joj ovi tvoji simptomi mi zvuče dobre, štrecanje je i meni bilo nadam se da je to dobar znak, držim fige!! ♥️
    Ruža lijepe vijesti sve u svemu!♥️ Nadam se da ce ti prestat krvaranje i bolovi uskoro da bezbrižno uživaš u svojoj trudnoći! Odmaraj se i čuvaj!♥️
    Ti si pitala za datume termina? Meni dr. nije ništa spominjao ali meni prema aplikaciji piše 23.6. tako da se vodim time cca da je tad nekad :)♥️
    Lunolina zao mi je sto to prolazis na poslu... Tako je meni bilo na prethodnom poslu bas teski mobing i izrabljivanje i uvjerena sam da je i to djelomicno utjecalo na niz negativnih postupaka, stres je cudo...velike firme i ti sustavi su bas otrov za drustvo al sta ces..nekad nemas izbora! uglavnom, nemoj si dopustiti da ti to utjece na tebe koliko god mozes! Znam da je to lako rec u teoriji ali tesko primjeniti u praksi ali samo misli na svoju mrvicu i u svojoj glavi im reci odjebite s oprostenjem, necete me nazivcirat toliko da sebi nastetim. Jel bi ti pomoglo da sefici kazes da si trudna? I da nikome ne kaze al da ima malo razumijevanja za tebe ili nije bas najbajnija situacija s te strane ? Pokusaj tako prvo, poslozit si koliko mozes a da radis, ako nece ic, onda nazalost komplikacije, sve za jedan cilj, znam da je financijski to bas udarac, al odvagaj dobro...♥️♥️♥️
    Bless žao mi je🫤

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• riamaro

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

mortadela

Rimariooprosti ako nisam popratila, je li ideš prirodno ili?

Da, da, prirodni. Nadam se da će biti ok i da ćemo ulovit ovulaciju. Pratim se s ClearBlue za sad, imate kakve preporuke za još neke testove? Zna li itko kako ide preko HZZO s FETom? To mi se broji u sklopu onog stimuliranog ciklusa ili zasebno? 

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 FET ⏳

Srculence

Broj poruka: 275

Prijavi adminu

Rosie

Butterfly, Verbena hvala vam na dobrodošliciTeich56Prošli ponedjeljak sam im slala mail sa uputnicama i krvnom slikom da se naručim za hematologa i dodatno su me tražili kontakt broj i od onda ni traga ni glasa od njih, jučer sam ponovno slala mail, nadovezala sam se na prethodne i odmah su mi odgovorili da su ponovno prosljedili dokumentaciju na hematologiju i da čim dobiju potvrdu termina će mi javiti…
    Stvarno vidim da se svima brže javljaju, ne znam gdje je zapelo tako dugo.A naravno da bi htjela to riješiti čim prije s obzirom da krećem u postupak i da bi voljela znati treba li mi terapija…
    Lunolina Vezano za posao, i ja sam imala takvu situaciju na poslu, katastrofa dvije kolegice koje su se konstantno u sve mješale i izazvale mi najviše stresa upravo nakon transfera, i ne samo kolegice već cijeli način rada firme i prekovremenih i izmišljanja, a isto kao top poznata ''odlična'' firma.. Također se za bolovanje očekivalo da se radi od doma jer eto imaš laptop i službeni mobitel lol. Transfer je bio uspješan, no na kraju je bio spontani. I tako još jednom, a onda sam odlučila otići iz firme, i evo upravo se spremam za novi postupak. Sad imam mirnu glavu pa se nadam najboljem. Ne kažem da je do spontanih došlo samo zbog stresa na poslu, trenutno radim još neke dodatne pretrage, ali rađe bi da stresa nije bilo.

Rosie inace su stvarno azurni i odma odgovaraju. Ovo je broj od hematologije u vinogradskoj 01 3787 519. Pa ih probaj nazvat mozda ces prije moc sve dogovorit preko telefona. Sretno ☺️🍀

🙋🏻‍♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻‍♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10. Transfer + embryoglue⏳
    16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
    28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌

Žuži

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Butterfly 🥳🥳🥳 bas mi je drago da je sve ok bez ikakvih razloga za brigu♥️♥️♥️♥️  uživaj maksimalno u svakom trenutku
    Lunolina nemam ti neki pametan savjet, možda da pokušaš ovako kako je Butterfly napisala? Ako imaš nekoga od povjerenja. Ja sam na svom prvom poslu isto imala problem s jednom kolegicom (i to onom koja me učila poslu pa sam morala bit u konstantnoj komunikaciji a njom). Tako da znam koliko je to grozno, u tri godine dok sam radila tu sam dobila gastritis, muka bi mi bila ići na posao. Kad sam dala otkaz, svi bolovi nestali. Ne znam koliko ti posao ovisi o njoj, koliko trebaš surađivati s njom, ako možeš pokusaj sto manje. Sto se tiče bebe, virujen kako ne bi tribalo biti ništa, snažna su to mala bića. Čuvaj se i kako bi meni mama rekla na jedno uho uđe, na drugo izađe. Ignoriraj koliko možeš 🥰😘

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
    5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
    7/24 FET 👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.