Hvala puno cure! javim se💗💗Pixiu 14:45 je uzv, trta me ko nikad ! 🙊
Rosie dobrodosla! ne znam ti nista o narucivanju , al vjerujem da ce netko drugi ti znat vise rec :)
Vjerujem da je sve uredu i da će te pregled smiriti :)
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Curke drage stigli mi Q10,Omega i C vitamin pa bih molila pomoć jer na kutiji ništa ne piše, kako vi konzumirate tu ekipicu? Ujutro, natašte, iza jela? Hvala na savjetima 💞Emma ja se od sveg srca nadam da će ti ovaj transfer donijeti toliko željenu bebicu 🌷
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Ivka33 nedaj Boze koliko sporo prolaze dani, meni u glavi kao da je 10 dan od transfera 😂😂😂 aaa jesi ti na bolovanju, ja sad idem po bolovanje, moram se praviti bolesna 🤒🤧🤭 prosli put isla kod doktorice po bolovanje rekla da moram odmarati zbog transfera, kao boli me stomak, pita ona mene jel imam temp, reko ma nee, ona izmjeri ono 38(ali od cekanja u ordinaciji) na kraju je zvala hitnu odjel ginekologije da cu ja doci 😂😂 ovaj put pametnije 😂
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Milipe Meni to bas i nije normalno, imam osjećaj da me uvik doli nešto boli. Čitam da se to može događati kod endometrioze, ali ja je nemam. I ja sam radila histero i sve ok i nema razloga zašto bi me ista bolilo. Ja isto znam pomisliti šta ako sam ja u onom dijelu postotka kojima neće uspjet, imam sad već pošten broj transfera i neuspjeha. Svaki put kad krenem u novi postupak razmišljam to će bit taj, sad smo ovo ili ono drukcije napravili pa će uspit. I onda par dana nakon transfera bude sve isto i samo potonem. Sad jedva cekam taj petak i test da mogu nastaviti sa životom neko vrijeme🙈😅
Butterfly nadam se samo sretnim vijestima od tebe danas! Još malooo👏🏼🥰
Ruža sretno i tebi danas🍀♥️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Marisha, koenzim Q10 i omegu nakon jela, a vitamin C prije jela.Sretno svima danas! 🙂Rosie, dobrodošla i još brže otišla s ove teme ☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792
Ivka33 nedaj Boze koliko sporo prolaze dani, meni u glavi kao da je 10 dan od transfera 😂😂😂 aaa jesi ti na bolovanju, ja sad idem po bolovanje, moram se praviti bolesna 🤒🤧🤭 prosli put isla kod doktorice po bolovanje rekla da moram odmarati zbog transfera, kao boli me stomak, pita ona mene jel imam temp, reko ma nee, ona izmjeri ono 38(ali od cekanja u ordinaciji) na kraju je zvala hitnu odjel ginekologije da cu ja doci 😂😂 ovaj put pametnije 😂
Ja sam na bolovanju do rezultata krvi sigurno doktorica mi odlicna sama rekla ovo je za mirovanje (ja od starta ovog postupka nisam naisla na razumijevanje od strane svog ginekologa pa sam otisla kod dr opce prakse i rekla joj istinu sve kako je zena odma bez problema otvorila mi bolovanje i drzi me na njemu do daljnjeg )
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?Mislim da PIxi misli na privatnu polikliniku Mia na Zametu, oni rade od ovog mjeseca postupka, ali samo uz plaćanje jer nisu potpisali ugovor sa Zavodom.
KBC Rijeka nije još dobio dopusnicu za rad, ali tvrde da će uskoro.. još od travnja.
Simbalija nisam znala da se to toliko već čeka, ja sam krenula s konzultacijama negdje u 7.mjesecu , pa dok sam sve papire skupila, al mi je tek sada krajem 9.mjeseca rekla da čekaju tu dopusnicu ...
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Drage cure,
Već dugo čitam ovu temu iz prikrajka… Nakon 2 postupka, i dva spontana, spremam se za treći postupak. Trenutno sam zapela na hematologu, odnosno naručivanju u Vinogradsku. Da li netko zna na koji mail najbolje kontaktirati vinogradsku za narucivanje osim onog za centralno narucivanje? Jer proslo je vec vise od tjedan dana, a nikakav odgovor nisam dobila…
Puno hvala na odgovoru ❣️Takodjer, napisat cu vam svoj put (kasnije kad stignem doma) sredit potpis i pridruzit vam se na temi.
Zelim vam svima uspjeh na ovom putu ☺️
Meni su odgovorili u roku sat vremena. Čudno mi je da im tako dugo treba. Možda da ih probaš nazvati telefonom.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Hvala vam cure, evo ja otvorila bolovanje. Išla do svoje nove ginekologice jutros i odmah mi je sestra rekla da imam pravo na 14 dana zbog ivf-a pa da mi ona ne bi preporučila za sad komplikacije nego da to iskoristim s obzirom da do sad nisam nikakvo bolovanje uzimala. Tako da je taj dio super ispao. Za dalje ćemo vidjet kako će se stvari razvijati..
I da se još malo pojadam..
Nikad prije nisam imala apsolutno nikakvih problema s davanjem injekcija, a u zadnjih par dana me taj prolutex ful počeo mučiti. Pa si stalno radim podljeve, pa me baš boli/peče dok si dajem, ne mogu naći onako neko lijepo bezbolno mjesto za ubost se.. Pa kad izvadim iglu izađe i krv s njom.. Malo će ludo zvučat ali baš mi je prije bio neki gust davat si injekcije, a sad, tlaka tlaka.. Trbuh mi je u masnicama.. 🤦🏻♀️
Valjda se to bar dobro apsorbira ako ništa drugo.. 🤷🏻♀️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Draga Saniii ne postoje rijeci da ti se zahvalim..toliko plivam u nepoznatom da mi svaka smjernica toliko pomaze da se ne moze ni opisati..hvala ti neizmjerno..❤ kontaktirat cu klinike i nadam se uskoro doci do injekcija.. I iskreno ti kazem..neizmjerno mi je zao za neuspjeh..pesimisticna sam u vecini slucaja ali opet u sebi nadjem nadu da ce jednom ipak biti i dobro.. Moj plan je da drugi dan ciklusa odradim UZ i hormone, njima prosledjujem i nadam se pocinjem stimulaciju. Sedmi dan stimulacije opet UZ a to planiram kod njih, dan prije cu otici u Prag i biti do kraja..osjecam se sigurnije.. Problem mi je samo sto ce mi drugi dan ciklusa biti nedelja pa to otezava stvari pregleda i nalaz hormona nece biti brzo gotov a ja trebam proslijediti do 12 h..meni je to sve stres i briga..
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji