Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Lunaa93

Sanjushka,
    Zao mi je sto si ponovo pod stresom. Ali ja nekako vjerujem da ce sve biti uredu. Zelim ti iskreno da ti iduci pregled donese mir. ❤️
    Lunolina,
    Kako je protekao tvoj pregled? Da li se vidjelo srceko.
    Medenko i jos jedna pupice,
    Sretno! 🍀🤞🏼
    Sani,
    Nadam se da si bolje. 🥰❤️
    Tanjanja,
    Sretno ti i javljaj dalje. 🥰❤️
    ————
    Ja sam danas bila na drugoj kontroli nakon medikametnog abortusa. Jos materica nije cista i ova lujka je rekla da joj dodjem na kontrolu iza Nove godine. Prosli put, prije 10 dana je rekla da sacekamo jos do ovog pregleda pa da me uputi na kiretazu, sad je promijenila misljenje i rekla da cekam do prvom mjeseca, pa onda kiretaza.
    Kako treba ovo oskudno krvanje da stane, pa da prodje menstrucija, cak dvije i da onda dodjem. Iskreno ne znam sta da radim, osim da potrazim novog ljekara.

Svakako potrazi novog doktora. Ja sam se kod spontanog sama očistila bez ičega i smatram to bas velikom srećom u nesreći. Pogotovo nakon svih iskustava cura koje sam ovdje čula. Čekati tri mjeseca moguću kiretazu mi zvuci suludo😕

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

Žuži

Pixi

Žuži

Emma i Medenko pupice želim vam od srca sreću i pozitivne bete♥️🍀
    Sanjushka nadala sam se da će sve biti ok pogotovo jer ti je i prva i druga Beta bila bas velika. Kao sto Sani kaže možda je samo stvar u položaju maternice; ne znam je li ti uvijek bilo tako ili je to nešto novo? Čuvaj se♥️
    Saniii a šta da ti kažem vise osim hvala ti šta uvijek nađeš lijepu riječ i savjet za svaku od nas. Hvala Bogu cijeli život imam brz metabolizam, jedem zdravo, volim svu hranu i jedem bas raznoliko. Slabost su mi peciva i pizza 🙈 Ma ja samo imam osjećaj da bi se tribala prebaciti na bas neku rigoroznu dijetu da bi ostvarila neki rezultat. Onaj realni dio mene već slaže plan i program za prvi misec i novi pokušaj, a srce čeka petak i nadu da će test pokazati nešto. ☺️
    Žuži sori možda mi je promaklo, zašto misliš da ništa ovog puta?

A kod mene ti je situacija da inače imam dosta izražene PMS bolove (ne strasne nego ona tupa bol) koji se znaju pojaviti i do 7 dana prije mjesečnice. I sad su mi već krenili, tako mi je bilo u svim neuspješnim transferima do sada pa se bojim da ništa ni od ovog😕 Test sam odlučila napraviti u petak (10 dan nakon transfera morule). Ako bude negativan u subotu betu da mogu javiti klinici i stati s terapijom. A ako bude pozitivan, onda u ponediljak kao šta su mi napisali u otpusnom pismu.

Nadam se da te osjećaj vara ovoga puta. Držim fige da bude uspješno.
    Ja sam bila uvjerena da ni ovog puta ništa, pa me beta iznenadila. Isto menga bolovi i menga mučnina. 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 598

Prijavi adminu

Lunaa93

Sanjushka,
    Zao mi je sto si ponovo pod stresom. Ali ja nekako vjerujem da ce sve biti uredu. Zelim ti iskreno da ti iduci pregled donese mir. ❤️
    Lunolina,
    Kako je protekao tvoj pregled? Da li se vidjelo srceko.
    Medenko i jos jedna pupice,
    Sretno! 🍀🤞🏼
    Sani,
    Nadam se da si bolje. 🥰❤️
    Tanjanja,
    Sretno ti i javljaj dalje. 🥰❤️
    ————
    Ja sam danas bila na drugoj kontroli nakon medikametnog abortusa. Jos materica nije cista i ova lujka je rekla da joj dodjem na kontrolu iza Nove godine. Prosli put, prije 10 dana je rekla da sacekamo jos do ovog pregleda pa da me uputi na kiretazu, sad je promijenila misljenje i rekla da cekam do prvom mjeseca, pa onda kiretaza.
    Kako treba ovo oskudno krvanje da stane, pa da prodje menstrucija, cak dvije i da onda dodjem. Iskreno ne znam sta da radim, osim da potrazim novog ljekara.

Lunaa nakon menstruacije otidi na pregled, kod drugog doktora ako mozes. Meni je tek onda otislo sve. Ali bas cekat do iza Nove, nema mi smisla.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Ania

Broj poruka: 184

Prijavi adminu

Curke bok, došla sam vidjeti današnje novosti. Nisam u zadnje vrijeme pisala, ali čitam i navijam za svaku:) 
    Sanjushka šaljem zagrljaj i vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Bebica je na sigurnom, a ti samo miruj.
    Lunolina čestitam I želim ti da ostane i dalje sve školski :) Kako to da ti je ukinuo prolutex; koliko si sad tt? Kad se uopće ukida? 
    Ja imam 19.11. idući pregled i naravno da sam zabrinuta, jer uopće nemam nikakve klasične simptome. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Čokoladica 🍀

Prijavi adminu

sanjushka

Evo samo da se javim pa čitam poslije..
    Kod mene naravno nije sve kako bi trebalo biti.
    Maternica je sva neka iskrivljena i jako povučena gore i sve se jako teško vidi.
    Prvo je tražio s vaginalnim uzv-om i nije mogao naći. Onda se prebacio abdominalni i s njim je našao u gornjem kutu maternice nešto zgurano. Ugl on vidi žv 3,3 mm i eo 5,2 mm i kčs je poz (vidi neke titraje) ali sve s opaskom da se slabo vidi.
    Onda se vratio na vaginalni uzv kad je znao gdje tražiti i potvrdio to..
    Aliii uz sve to ja imam neki hematom od 2,5cm na istoj strani gdje i plod koji je krvario ali krv nije izašla van nego se osušila unutra. Tako da mi je rekao da mirujem.
    Ponavljam pregled za 10 dana da vidimo kako se stvari razvijaju.
    On je prvo rekao da je po njemu to ok za sad, pa je rekao da smo na 50:50 i onda da ne budem u depresiji jer još ništa nije gotovo. Tako da ne znam šta da mislim.
    Samo znam da ću opet izludit sljedećih 10 dana.
    I razmišljam da ostanem na bolovanju. Samo ne želim da mi gin otvara komplikacije pa bi mozda tražila svoju doktoricu. Ne znam ni sama šta napravit..

Sanjushka zao mi je da ne mozes odahnuti ni nakon pregleda, ali cini mi se ipak pozitivno da imas titraje. Jel ti inace maternica tako zavucena ili?
    Lunolina drago mi je da je sve ok kod tebe 🥰

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Lunaa93

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Žuži,
    Ja sam ostala sokirana njenim odgovorom. 
    Nego, kad ti radis test? 🍀🤞🏼
    Cokoladice,
    Ja jos uvijek krvarim, oskudno ali krvarim. Ne znam kad cu dobiti, ali cu definitivno potraziti pomoc na drugom mjestu. Kako si ti mamice? ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Lunaa93

Žuži,
    Cokoladice,
    Ja jos uvijek krvarim, oskudno ali krvarim. Ne znam kad cu dobiti, ali cu definitivno potraziti pomoc na drugom mjestu. Kako si ti mamice? ❤️

U petak, necu prije, računam ako ima nešto tada se treba vec vidjeti🙈

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Čokoladica 🍀

Prijavi adminu

Lunaa93

Žuži,
    Cokoladice,

Luna, ja sam ti isto dosta dugo krvarila, nakon toga sam dobila za 2 tjedna ako se ne varam. I nakon m se sve ocistilo. Drzim ti fige 🤞🤞🤞
    A ja sam ok, strepim do novog uzv. 🤣

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️

Molly8

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Cure nisam aktivna jer sam malo uzela pauzu od svega makla se u prirodu i pokusala vratit sebe u normalu. Pratim vas navecer prije spavanja i u mislima ste mi stalno. Sve PUPO drzim fige na najjace. Svima s tužnim vjestima šaljem zagrljaje bas mi je žao... tuzna i ljuta sam s vama sto je sve tako nepravedno nekad. 
    Svima s dobrim vjestima čestitam ❤️❤️❤️ dajete mi snage da idem dalje. Vidila sam da ste pisale o hrani i s tim bas i ja muku mucim. U ovu godinu dana dobila sam sto od stresa sto od hormona nekih 5kg... jos uvijek mi je BMI normalan ali mene smeta. Stalno sam između nemoj previse stresirat ne može sve bit savrseno i grižnje savjesti kad jedem ili pijem nešto sto mislim da nije zdravo jer mislim sa ce utjecat na js... 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

• Dee87

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Pixi

Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.

Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.