⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
8.11. pet
RIAMARO - ultrazvuk fet
9.11. sub
DREAMER - beta
11.11. pon
ŽUŽI - beta
13.11. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
15.11. pet
IVKA33 - beta
19.11. uto
PIXI - 1.ultrazvuk
ANIA - ultrazvuk
20.11. sri
KAWA - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
22.11. pet
LEONA89 - ultrazvuk
25.11. pon
TERA_ - ultrazvuk
26.11. uto
LIBO1415 - ultrazvuk
PROSINAC 2024.
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Zuzi,Dreamer, Pupo Zao mi je cure ne znam vam sto reci.. Kako je zivot ponekad nepravedan i tezak.. Ali se nadam da posle svakog velikog iskusenja dolazi velika nagrada 🙏🤞❤️

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Ludnica mi je na poslu ovih dana i krajičkom oka pratim forum, ali se slabo uključujem. Sorry ako sam koga zaboravila.
Libo, Ruža, nadam se da ste okej
Goxy,Megyca čestitam ❤️
Dreamer,Žuži žao mi je..
PuPo, prespavaj, odmori, pauziraj, pa možda dobiješ želju i snagu za nastaviti dalje i pokušati još koji put..
Kod mene stanje nepromijenjeno, endometrij i dalje 5mm na 10dc. Ni folikuli se nisu pomaknuli s mjesta. A konzumiram ogromne količine svježeg ananasa i hladno prešanog soka od cikle (iz svog sokovnika). Ne znam što da radim. Zapisali su me ponovno za ponedjeljak...

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Ajme, pa sve mi je spojiloo tekst... Nadam se da je razumljivo...

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Pupo a bila je crtica jucer? Mozda jos imaa sanse 🍀🥺
Dreamer & Pixi Bas mi je zao..... uskoro vam se i ja pridruzujem, evo od jutra menga bolovi, uzass.... jel imate smrzlice ili?
Sanjushka kada imas drugi ultrazvuk? Nisi na listi 🫣🙃 ako sam dobro zapamtila 19.11? ❤️
Megyca cestitammmm na twinsicima 🥰🥰🥹🥹 predivno
riamaro joooj tako je bilo ja mislim BikMik, malo je bilo usporeno i stajalo i samo odjednom na sljedecem pregledu idealno i sad je trudna 🥹🥰
riamarojoooj tako je bilo ja mislim BikMik, malo je bilo usporeno i stajalo i samo odjednom na sljedecem pregledu idealno i sad je trudna 🥹🥰
Jaoo Bless, nemaš pojma kako si me sad razveselila sad s ovim nakon razočaranja jutros ❤️ Daj Bože da budem kao BikMik :)

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Nicoll mogu znat koji je razlog želje za promjenom poliklinike? Ja taman krećem u KBC Split
Dreamer 🫂❤️
Mi smo isli u cito. Htjela sam viditi ako ko ima iskustava u privatnim poliklinikama i jeli isti slucaj ko u splitu.
Doktor koji bi trebao voditi brigu o terapijama prije/poslje i reci sto dalje, to sestra vodi,
Na moja pitanja s kojom metom se radila oplodnja, kako napreduje razvoj zametka... dobila sam samo odgovor sve dobro napreduje, opet od sestre.
Taj dan kad smo dosli zahtjevali smo da nam se sve pojasni, onda je tek dosao embriolog i rekao nam kako su se razvijali po danima.. Dan poslje aspiracije doktor se razbolio tako nam je receno, a transfer je obavio drugi doktor kod kojeg nikad nisam bila prije.. Pa mi malo neozbiljno djeluje sve to..
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
FET 10.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Verbena hvala ti :))
Marisha draga žao mi je da nisam detaljno popratila što ti se sve izdogađalo. Zaokupila sam se poslom, išla sam kasno na more ove godine i vratila se tek prije 2 tjedna, kupili smo zamljište sa starom kućom pa smo tu imali posla preko glave hahah... i tako mi otišlo vrijeme. A oprosti iz tvog potpisa sam zaključila da imaš smrzliće, žao mi je da je tako ispalo :( Sad se odmori od svega, i psihički i fizički... u koju kliniku planiraš dalje? Jesi i ti bila kod Bolanče na početku? Puse ti velike šaljem! :**
Lunolina drži se, ako ne prestane to maltranje otvoriš si bolovanje i odmaraj... bezveze se mučiti i nervirati zbog budale :(
Megyce čestitam ti od srca, predivne vijesti :)))) Neka bude dalje sve školski :)))
Dreamer, Žuži, Pupo žao mi je cure, držite se... 😔😔
Riamaro nadam se da će se probuditi sve i biti idealno na idućem pregledu. Samo hrabro :)
Sanjushka
.
Pusa svim curkama i sretnoooo!
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Cure prijavljujem negativan test 6dnt 😩 smisljam plan za dalje, koju kliniku u Pragu preporucujete?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji