Pozdrav svima. Uljećem kao padobranac, ali pored posla, pregleda i svega, baš ne stignem popratiti sve. 😔
Mi smo napokon prikupili sve nalaze i u ovom ciklusu bi trebali imati prvu inseminaciju u prirodnom ciklusu.
Kako još ne kontam baš što je okej, a što nije. Moram vas pitati. Vidim da ste lijepo upoznate sa svime i uvijek spremne pomoći ♥️
Danas sam krenila na folikulometriju ( 10dc ). Dr je rekao da su na jednom jajniku jako mali folikuli, a na drugom da je jedan 8,9mm. Nekako mi se to čini malo ( iako sam prije pratila sa lh trakicama pa mi je O bila oko 14-16dc po tome stigne on još biti kvalitetan 😂 ). Inače imam ciklus 28-30 dana.
Kaže da se ništa ne brinem, da se to sve može promijeniti i biti kvalitetna O i da dodjem ponovo 13dc ( u međuvremenu da počnem sa Lh trakicama ). Sad ne znam ni sama šta bi mislila 😔
👩🏼 32. ➡️ sve OK, nizak AMH
🧔🏻♂️32. ➡️ oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 9/22
Prvi iui 11/24, prirodni ciklus
11.11 - popodne pozitivna lh trakica
12.11. inseminacija
Čekamo betu
Curke moje hvala vam svakoj još jednom na podršci ❤️, zaista me znate raznježiti 🫠❤️.
Roxy ja sam u dugom protokolu dobila normalno M na dan kako slijedi i trajala je mozda dan krace, dakle ništa mi specijalno nije poremetio sprej. Zapravo koliko će postupak trajati više ovisi koji dan ćeš krenuti sa pikanjem (dal 2,3,4,5dc a to je do dr i klinike) ali opet je teško isplanirati unaprijed kad će bit aspiracija (ako uzimas slobodno od aspiracije). Meni je tad aspiracija bila 15dc ,isto kao i u jednom antagonistu. Sretno draga 🙏🤗
Tanjanjau koju točno kliniku ideš? Koju dozu dnevno Pergoverisa si dobila pa da znaš koliko penova kupit? U Zg Pergoveris košta 427e od 900iu, u Mađarskoj 325e isti takav. Ja sam u zadnjem postupku potrošila 2×900+ 300iu. Sretno 🙏🤗
Pixi super duplanje 👍,sretno dalje 🤞🙏
Lunolinaa gdje vas je to sestra tako lijepo dočekala 🙄🤦♀️? Čestitke na ❤️, to je sad najbitnije 🤗. Nadam se da će drR samo potvrditi situaciju 🙏❤️RuzaFt, Libodržite se curke, da sve izađe na dobro 🙏
Žužinije gotovo dok nije gotovo 🙏. Vezano za prehranu i krivnju, sve dok nemaš poremećen odnos prema ishrani i visok bmi koji bi mogao utjecati na kvalitetu js i disbalans hormona nemaš se što kriviti, naravno da možeš pojesti junk ponekad, pa nismo roboti. Bitna je uravnoteženost i balans kako u svemu tako i u prehrani.
A i ja sam se isto nadala čudu kod njih, no realna sam i znam da nemaju uspješnost 100% i netko mora biti i sa one loše strane statistike. Drži se 🤗
Bless, Ivka33, Emma, Medenko, Rainbowpupice sretno 🤞🙏držim🤞🤞🤞🤞🤞 za svaku ❤️.
Saniii hvala ti za info..mnogo mi znaci.. Blizi se pocetak stimulacije a ja jos uvijek nemam lijekove. Mozes li mi molim te reci koji je sistem kupovine u Hrvatskoj i Madjarskoj? I koje apoteke? Naci cu na netu pa pozvati jer ja od klinike imam samo u mailu instrukciju koji lijekovi ( Preporučena je terapija koja se sastoji od Dipherelin 0,1mg injekcija i Pergoveris injekcije) i semu, nemam recept. Dobila sam 6 dana po 300 IU za pocetak.. Cak i dipherelin nisam nigdje nasla, jel i to ima u Hrvatskoj ili Madjarskoj? Mozda ste vec i pisale o tome ali sam propustila.
Klinika je FertiCare, doktorica Sonja Lazarovska..cula sam za nju sve najbolje pa vidjet cemo kako cu proci.. Kako si ti, nisam citala zadnjih dana pa ne znam sta se sve izdogadjalo..
Sanjuska zao mi je sto prolazis taj stres ali lezi i odmaraj, i bit ce sve to dobro ❤
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Draga Sanjushka, žao mi je da nije prošlo bez stresa, ali nadam se da će na koncu ipak sve biti dobro 🙏❤️
Uzmi bolovanje i odmaraj tih 10 dana do sljedećeg pregleda, bez grižnje savjesti, posao uvijek čeka.
Žuži i Molly, skroz vas razumijem po pitanju prehrane i grižnje savjesti. Ja sam od ljeta dosta promijenila prehranu u smislu da sam izbacila grickalice, slatkiše, junk food, većinu suhomesnatih proizvoda, uz toliko suplemenata koje trpam u sebe da mi skoro treba raspored 😂
I opet mislim da ne radim dovoljno/sve što mogu, a ako se dogodi da moram pojesti nešto s dostave ili pokleknem pred željom za kakvom "lošom hranom" baš se grizem i razmišljam kako to sve utječe na j.s.. Sad evo pokušavam izbaciti kofein, iako sam zaista uživala u kavi, a i teško bez nje opstajem, obzirom da mi posao uključuje i noćne smjene... a razmišljam je li mi možda i gluten neprijatelj, iako nemam celijakiju.. 🧐🙄
S jedne strane znam da nije moguće postići homeostazu u organizmu i kad bi to bio uvjet za trudnoću, skoro pa ne bi bilo trudnica.
A s druge strane, to je nekako jedino na što koliko toliko u cijeloj ovoj priči mogu utjecati, a valjda je lijepo imati osjećaj da je barem nešto u ovoj priči u mojoj moći..
Klatim se tako između elana i odlučnosti da "popravim" sve što mogu i poriva da pošaljem sve to u 3 pm 😂
A valjda treba pronaći balans, kao u svemu..
Samo teško je to kad maš osjećaj da si u tijesnoj utrci s vremenom..
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792
Medenko cestitam pupo 🤞🏽
Emma 15 godina… kapa do poda, zelim ti da sto prije uspijete 🙏🏼
Sanjushka žao mi je zbog takve situacije, ali želim vjerovati da ce to sve bit u najboljem redu, drži se 🙏🏼💞
Lunaa93 uh, draga čuvaj se i obavezno traži novog liječnika i drugo mišljenje i nemoj čekati. Ovo je fkt previše sad! 🙁
Molly8, Žuži, Verbrna suosjecam, ista stvar.. ja sam u plusu 3 kg i nije mi jasno kako, ali osjecam se kao slon. Sto kaze Molly bmi u normali, ali meni smeta… i pored svega se grizem zbog gemista.. prezivjet cemo i to valjda. Idealno bi bilo izolirat se u neko nedođiju godinu dana i jesti prirodno, zdravo, šetati, no gdje smo, tu smo
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia -azoo - cryptozoo - astheno - oligoastheno
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste - 19.11.
-28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - AIH - beta 31.12. ⏳
————
Ja sam danas bila na drugoj kontroli nakon medikametnog abortusa. Jos materica nije cista i ova lujka je rekla da joj dodjem na kontrolu iza Nove godine. Prosli put, prije 10 dana je rekla da sacekamo jos do ovog pregleda pa da me uputi na kiretazu, sad je promijenila misljenje i rekla da cekam do prvom mjeseca, pa onda kiretaza.
Kako treba ovo oskudno krvanje da stane, pa da prodje menstrucija, cak dvije i da onda dodjem. Iskreno ne znam sta da radim, osim da potrazim novog ljekara.
Možeš li možda otići privatno pa provjeriti? Meni je nakon 3. pobačaja na kontroli nakon prve menstruacije nakon prekida trudnoće (isto tabletama) rekla da vidi "prokrvljeno tkivo" odnosno reziduu i da odmah odem na hitnu. Na hitnoj 1. dan ginekolog (doduše neki mladi specijalizant) ne vidi ništa i šalje me vaditi betu i da se ponovno vratim kod njih kad dobijem nalaz, drugi dan beta negativna idem kod njih oni opet UTZ i naravno ne vide ništa. Izgubila sam dva dana života na ništa, i dobila jako puno straha. Možda da izvadiš betu? Ne bih osobno pristala na kiretažu ako baš ne moram..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?
Mislim da PIxi misli na privatnu polikliniku Mia na Zametu, oni rade od ovog mjeseca postupka, ali samo uz plaćanje jer nisu potpisali ugovor sa Zavodom.
KBC Rijeka nije još dobio dopusnicu za rad, ali tvrde da će uskoro.. još od travnja.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Čestitam pupicama, neka bude sretno! ❤️
Lunolina super, čestitam, neka bude uredno i školski do kraja!❤️🤞🏻
Hvala vam svima na podršci..❤️❤️ Idem danas do svoje gin za bolovanje pa ću malo vidjeti šta ona kaže..
Čokoladica ma da, meni ti je dole sve naopako od endometrioze i operacije. Od cerviksa preko maternice, do jajnika.. 🤦🏻♀️
Saniii pa ja više ne znam, stalno je govorio da je sve povučeno gore i da slabo vidi. Ono što je mjerio je mjerio samo preko abdominalnog i rekao da mjere mogu bit manje preko tog. Ali da je plod jako zguran u kutu gestacijske, je..
🤷🏻♀️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
5.11. uto
RUŽAFT - 1.ultrazvuk
BUTTERFLY - ultrazvuk
6.11. sri
ČOKOLADICA - ultrazvuk
RIAMARO - ultrazvuk fet
11.11. pon
ŽUŽI - beta
13.11. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
15.11. pet
IVKA33 - beta
20.11. sri
KAWA - ultrazvuk
22.11. pet
LEONA89 - ultrazvuk
25.11. pon
TERA_ - ultrazvuk
26.11. uto
LIBO1415 - ultrazvuk
PROSINAC
10.12.
LUNOLINA - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Rainbow ne kažu mi ništa što već ne znam-napravili smo top zametke, vraćamo samo kad su uvjeti idealni a ostalo je do biologije 🤷♀️. Ja od pretraga nemam više što napraviti, zadnja histero je određena nema još godinu dana, krvni nalazi uredni, organizam u top stanju, a i psiha mi je mirna moram priznati. Dođe to tako kad odradiš sve što se moglo odraditi, jednostavno se pomiris da nije do tebe i ides na statisku- vise pokušaja veće su šanse da upali. Mrvicu me kopka pgd, ali samo da bi vidjela dal su te moje blastice kromosomski ispravne il nisu, a i da nisu opet bih inzistirala na vracanju 😏 tako da ne znam ima li uopće smisla ići u tom smjeru. Dr zapravo sumnja u to što su operirani jajovodi da mi uzrokuju nepravilne cikluse, tj šetajuće O I tanak endo (ali ne i da je to uzrok neuspjeha), ali evo zadnji ciklus je bio školski ,kod mene je jednostavno tako. Imam tu još jednu šestodnevnu bc u koju se trudim vjerovati pa ćemo vidjeti, idem što prije po nju ako endometrij dozvoli 😁, za dalje ne znam što ću.
Luna možda da pricekas prvu M i nakon toga se naruči na pregled, da li kod nje ili negdje drugdje pa ćeš vidjet hoće bit potrebna intervencija, nadam se da neće 🙏. I ja osobno bih pokušala izbjeći klasičnu kiretazu, ostecuje endometrij I nakon nje trebaš pravit pauzu da to sve dođe u normalu...
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Tanjanja u Zg je najpovoljnije kupiti u ljekarni Filipovic i uvijek imaju na stanju lijekove za Ivf (najbolje je nazvati i pitati jel mogu dati na osnovu plana protokola ili treba bas bijeli recept, i u ovoj ljekarni daju 5% popusta na placanje gotovinom), dok u drugim ljekarnama se treba naručiti i dodje kroz 2-3 dana, guglaj hr ljekarne blize tvom mjestu i zovi ih. U Mađarskoj se lijekovi trebaju prvo naručiti i kroz 2-3 dana osobno doći sa bijelim pečatiranim receptima od klinike, inače neće dati lijekove, dakle za Mađarsku trebaš si osigurati recepte. Ja sam kupovala u Letinji u Mađarskoj jer se za više penova isplati otic, a ti si na bas velikim dozama, trebat će ti odma u startu 2×900 i sigurno još jedan, za Dipherelin ne znam jel ima kod nas, kod nas se za supresiju koristi Decapeptyl, Orgalutran i Cetrotide, probaj mailom pitati ljekarne jel mogu nabaviti, evo mail za Filipovic ljekarne-filipovic_zagorska@inet.hrMail za ljekarnu u Mađarskoj, govore slabije engleski ali se može sporazumjeti. mura98cov@gmail.comFolikulometrije radis u svom gradu, a u klinici samo asp i transfer? Izvještavaj nas o postupku i sretno 🤞.A ja sam izvadila opet negativnu betu ali dobro sam zasad :)
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️