Čestitam pupicama, neka bude sretno! ❤️
Lunolina super, čestitam, neka bude uredno i školski do kraja!❤️🤞🏻
Hvala vam svima na podršci..❤️❤️ Idem danas do svoje gin za bolovanje pa ću malo vidjeti šta ona kaže..
Čokoladica ma da, meni ti je dole sve naopako od endometrioze i operacije. Od cerviksa preko maternice, do jajnika.. 🤦🏻♀️
Saniii pa ja više ne znam, stalno je govorio da je sve povučeno gore i da slabo vidi. Ono što je mjerio je mjerio samo preko abdominalnog i rekao da mjere mogu bit manje preko tog. Ali da je plod jako zguran u kutu gestacijske, je..
🤷🏻♀️
Sanjushka žao mi je što je ovako ispalo, baš me je ražalostilo jer vjerujem da si baš strepila i iščekivala kako će proći i ja se od sveg srca nadam i molim da će sve biti u najboljem redu! Nadam se da ćeš napraviti kako najbolje misliš da je za tebe i tvoje zdravlje ❤️
Lunolina čestitam ti i neka ti trudnoća bude svakim danom sve lakša, bez mučnina i da budeš najslađa moguća trudnica
Ruža & Butterfly curkice sretno vam danas
Sanii 💞
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Pozdrav cure, nije me bilo ali sam vas pratila iz prikrajka svo vrijeme. Curke sa pozitivnom testovima cestitam i zelim urednu trudnocu. A one sa negativnim suosjecam sa vama zao mi je.
Sanjuska Nadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Ruža i Butterfly sretno cureee danas 💗Sani drzim fige da je to vec nadolazeci ciklus ♥️
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Pozdrav cure, nije me bilo ali sam vas pratila iz prikrajka svo vrijeme. Curke sa pozitivnom testovima cestitam i zelim urednu trudnocu. A one sa negativnim suosjecam sa vama zao mi je.
SanjuskaNadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰
Kako su ti u pocetnom stadiju zaledili, u mojoj klinici su prosli put blasticu zaledili... nazalost i ja se tako osjecam, i jednostavno me ne napusta taj osjecaj i pregrozan je. Iako sam imala transfer i sve, on je i dalje tu.... drzim fige da ti ide sve po planu ❤️❤️ sretnoooo
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Drage cure,
Već dugo čitam ovu temu iz prikrajka… Nakon 2 postupka, i dva spontana, spremam se za treći postupak. Trenutno sam zapela na hematologu, odnosno naručivanju u Vinogradsku. Da li netko zna na koji mail najbolje kontaktirati vinogradsku za narucivanje osim onog za centralno narucivanje? Jer proslo je vec vise od tjedan dana, a nikakav odgovor nisam dobila…
Puno hvala na odgovoru ❣️Takodjer, napisat cu vam svoj put (kasnije kad stignem doma) sredit potpis i pridruzit vam se na temi.
Zelim vam svima uspjeh na ovom putu ☺️
SanjuskaNadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰Kako su ti u pocetnom stadiju zaledili, u mojoj klinici su prosli put blasticu zaledili… nazalost i ja se tako osjecam, i jednostavno me ne napusta taj osjecaj i pregrozan je. Iako sam imala transfer i sve, on je i dalje tu…. drzim fige da ti ide sve po planu ❤️❤️ sretnoooo
Imala si srece, dosta klinika u De zaledjuje u PN stadiju. I onda svaki put kad odem oni mi kazu da postoji velika mogucnost da ne prezive i to me dodatno opterecuje. I ja tebi drzim fige da ti beta bude pozitivna i da nas napusti ovaj grozan osecaj. Uvek pomislim da sam bar jednom imala pozitivan test mozda bi imala cemu da se nadam a ovako unapred znam da nista od toga.. Zuzi imam i ja te bolove 7 dana prije mjesecnice ne znam da li je normalno.. Ja sam radila i histero i sve je uredu.. Nadam se da je kod tebe takodje ovog puta to to. Drzim fige 🤞
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Hvala puno cure! javim se 💗💗 Pixi u 14:45 je uzv, trta me ko nikad ! 🙊
Rosie dobrodosla! ne znam ti nista o narucivanju , al vjerujem da ce netko drugi ti znat vise rec :)
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Rainbowne kažu mi ništa što već ne znam-napravili smo top zametke, vraćamo samo kad su uvjeti idealni a ostalo je do biologije 🤷♀️. Ja od pretraga nemam više što napraviti, zadnja histero je određena nema još godinu dana, krvni nalazi uredni, organizam u top stanju, a i psiha mi je mirna moram priznati. Dođe to tako kad odradiš sve što se moglo odraditi, jednostavno se pomiris da nije do tebe i ides na statisku- vise pokušaja veće su šanse da upali. Mrvicu me kopka pgd, ali samo da bi vidjela dal su te moje blastice kromosomski ispravne il nisu, a i da nisu opet bih inzistirala na vracanju 😏 tako da ne znam ima li uopće smisla ići u tom smjeru. Dr zapravo sumnja u to što su operirani jajovodi da mi uzrokuju nepravilne cikluse, tj šetajuće O I tanak endo (ali ne i da je to uzrok neuspjeha), ali evo zadnji ciklus je bio školski ,kod mene je jednostavno tako. Imam tu još jednu šestodnevnu bc u koju se trudim vjerovati pa ćemo vidjeti, idem što prije po nju ako endometrij dozvoli 😁, za dalje ne znam što ću.
Luna možda da pricekas prvu M i nakon toga se naruči na pregled, da li kod nje ili negdje drugdje pa ćeš vidjet hoće bit potrebna intervencija, nadam se da neće 🙏. I ja osobno bih pokušala izbjeći klasičnu kiretazu, ostecuje endometrij I nakon nje trebaš pravit pauzu da to sve dođe u normalu…
I ja razmišljam o pgd koraku nakon što potrošim preostale zametke. Realno nemam više što u Hrv raditi novo. Nakon potrošenih a biće više od 20 zametaka (neznam točno broja više, ne sjećam se svega) u ovih 15g i evo sada 14i transfer. Od toga je SAMO JEDAN bio uspješan (fet)..iako je završio vanmaternično. Statistički je za mene to sve teški fail. A sve su opisivali kao "vrhunske" blastociste. I što misliti nego da su setovi jednostavno "loši". Kod mene recimo endo uvijek školski, sve tip top. I nikome nije jasno zašto ne uspijeva. Ali evo pozitivni rezultat dan danas čekam...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰Kako su ti u pocetnom stadiju zaledili, u mojoj klinici su prosli put blasticu zaledili… nazalost i ja se tako osjecam, i jednostavno me ne napusta taj osjecaj i pregrozan je. Iako sam imala transfer i sve, on je i dalje tu…. drzim fige da ti ide sve po planu ❤️❤️ sretnoooo
Drugarice kako si spori ovi dani 🤣🤣 mene sastavilo vratili se kuci odma grlo pocelo grebuckat i evo me vec dva dana slinim kasljucam
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Ruza, Butterfly sretno na uzv-u! ❤️❤️
.
Cure hvala svima na lijepim zeljama.
Saljem svima puno zagrljaja i pusa❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌