Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Bless💫

Libobas mi je drago za srceko 🥹💗
    Žuži pupoooooo sretnooo 🍀💗
    Pixi jesi ti jednu ili dvije blastice vratila? Drzim fige da te osjecaj vara 🥰

Dvije su mi vraćene uz Embrioglu.
    Kako si ti? Jesu te zvali? 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

Drage moje meni je na nalaz pai 1 homozigot 5g dr poslao recept i rekao da uzimam 1x dnevno clexane 40mg injekcije :/ malo me strah nisam to nikad uzimala, iskustva?? 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Butterfly 🦋

Drage moje meni je na nalaz pai 1 homozigot 5g dr poslao recept i rekao da uzimam 1x dnevno clexane 40mg injekcije :/ malo me strah nisam to nikad uzimala, iskustva??

Ja sam ti to dobila u prosla dva transfera preventivno i nije nikakav problem. Iglice su već napunjene lijekom. Nekad bi me znalo zapeckati, ali ništa strašno. Ja sam danas dala sebi prvu injekciju prolutexa i mislila sam da će bit puno gore. Nije me ništa peklo, samo kad sam slucajno rukom prosla preko dijela stomaka gdje sam se bocnila, osjetim da je kao nadraženo. 

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Butterfly 🦋

Boli malo vise nego Prolutex, ali nije strasno. Nemoj se uplasiti, ima zraka u njoj, to je okej - on pomaze da manje pece.
    Igla je malo deblja i ulazi nesto teze - otprilike kao Orgalutran, ako si si ga davala.
    Moguce da ce ti se tu i tamo stvoriti koji hematom, neka te to ne brine, samo izbjegavaj aplikaciju lijeka bas u hematom.
    Clexane bi si uvijek trebala davati u isto vrijeme.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Butterfly 🦋

Prijavi adminu

Hvala zuzi i lunolina! Ma vise me strah je li to lose uzimati, jesu li moguce negativne nuspojedice, trebam li stvarno na taj nalaz to uzimati ili je li lose sto mi je to dao trebam li se brinuti sad za trudnocu vise i slicno? Vise to nego samo pikanje. A i jel se to uzima cijelu trudnocu ili samo neki period? Citam po netu i bolje da ne citam🙈

Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Butterfly 🦋

Hvala zuzi i lunolina! Ma vise me strah je li to lose uzimati, jesu li moguce negativne nuspojedice, trebam li stvarno na taj nalaz to uzimati ili je li lose sto mi je to dao trebam li se brinuti sad za trudnocu vise i slicno? Vise to nego samo pikanje. A i jel se to uzima cijelu trudnocu ili samo neki period? Citam po netu i bolje da ne citam🙈

Cijelu trudnocu i cak malo nakon nje 😅
    To je mala doza i nece ti nista lose biti od nje. Iskreno, nakon toliko neuspjelih postupaka, ja bih na tvom mjestu prigrlila taj heparin 😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Pozdrav žene!
    Evo, prijavila sam se na forum nakon jako dugo vremena…jedva sam se lozinke sjetila.
    Prvo da čestitam curama s pozitivnim testom, a ivima kojima još nije uspjelo od srca želim da što prije ugledaju plus na testiću i osjete ljepote majčinstva♥️.
    Sad sa podijelim s Vama svoje razmišljanje.. imam dvoje djece(prvo začeto prirodnim putem, a drugo iz prvog IVF). 
    Drugu trudnoću pokušavala sam ostvariti nekih 8 mjeseci, tempirali sve ali ništa. Kad sam došla u dr. Marušiću Splitu ona mi je saopćila da sam već u nekoj perimenopauzi… bila sam šokirana ali ne i iznenađena jer sam primjetila da ciklusi dolaze svako 21-22 dana i da nešto nije ok. Normalno da u takvom ciklusu ne možeš ostvariti trudnoću prirodnim putem.
    Rodila sam ima skoro godinu i razmišljam da provam s još jednim smrzlićem kojeg imamo.
    Moje pitanje glasi, imam li ja šanse s niskim amh i s 39 godina ostati možda prirodno trudna ili je to u mojim godinama i s losim amh uzaludno i pokusavati.
    I drugo, ako ima starijih cura, smatrate li da je 39 godina prekasno za razmisljati o jos jednoj trudnoci?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Butterfly 🦋

Prijavi adminu

Lunolina

Butterfly 🦋

Cijelu trudnocu i cak malo nakon nje 😅
    To je mala doza i nece ti nista lose biti od nje. Iskreno, nakon toliko neuspjelih postupaka, ja bih na tvom mjestu prigrlila taj heparin 😬

Hvala draga uljevas mi pozitivne misli! Nikad cula i nikad se raspitivala o tome a kad guglam me jako prestrasi. A do sad sam mislila da mi bas sad ide sve top ali ne, idemo malo otezat ovih 9mj jel😄 oki pokusat cu razmisljat  u tom smjeru malo da bolje da uzimam nego neznam i ne uzimam🙈👍🏻

💜Medenko

Broj poruka: 502

Prijavi adminu

ružica

Pozdrav žene!
    Evo, prijavila sam se na forum nakon jako dugo vremena…jedva sam se lozinke sjetila.
    Prvo da čestitam curama s pozitivnim testom, a ivima kojima još nije uspjelo od srca želim da što prije ugledaju plus na testiću i osjete ljepote majčinstva♥️.
    Sad sa podijelim s Vama svoje razmišljanje.. imam dvoje djece(prvo začeto prirodnim putem, a drugo iz prvog IVF).
    Drugu trudnoću pokušavala sam ostvariti nekih 8 mjeseci, tempirali sve ali ništa. Kad sam došla u dr. Marušiću Splitu ona mi je saopćila da sam već u nekoj perimenopauzi… bila sam šokirana ali ne i iznenađena jer sam primjetila da ciklusi dolaze svako 21-22 dana i da nešto nije ok. Normalno da u takvom ciklusu ne možeš ostvariti trudnoću prirodnim putem.
    Rodila sam ima skoro godinu i razmišljam da provam s još jednim smrzlićem kojeg imamo.
    Moje pitanje glasi, imam li ja šanse s niskim amh i s 39 godina ostati možda prirodno trudna ili je to u mojim godinama i s losim amh uzaludno i pokusavati.
    I drugo, ako ima starijih cura, smatrate li da je 39 godina prekasno za razmisljati o jos jednoj trudnoci?

ružica to definitivno moraš sama odluciti kako se osjecas,šta zelis i mozes🤷🏽‍♀️ne zelim se nabacivati floskulama da su godine samo broj..ja sam prvo rodila sa 39,nadam se drugom sa 41..osjećam se spremnom na vise nacina i ja i suprug 💟sretno šta god bila tvoja odluka❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ella žao mi je.. 😔🫂 
    Ivka neka bude dobar party u labu 🤞🏻❤️ 
    Lunolina jooj, ne zavidim ti ni malo.. drži se..🫂❤️ 
    Žuži čestitam pupo, neka se mrva čvrsto primi 🤞🏻❤️  
    Ania ja nemam i dalje nikakve simptome koje bi prijavila. Bocka me u trbuhu od početka, malo povremeno neki pritisak. Jučer popodne mi je malo bila kao neka čudna mučnina, kao da sam gladna, a nemam apetita. Ali prisilila se pojest i prošlo. Danas sve ok. Čini mi se da mi se njuh pojačao ali nije da mi smeta i nekako imam veću želju za kiselim koje i inače obožavam. Malo mi se češće piški, grudi osjetljive i malo napuhana. Zapravo kako koji dan, nekad malo više, nekad manje..
    Sve u svemu, ja bi to sumirala da nemam neke bitne simptome. 🤷🏻‍♀️ Samo strahujem od ponedjeljka.. 😬

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.