Medenko sretno danas🍀♥️🤞🏻
Sretno i svima ostalima ako imate nešto❤️🍀🤞🏻
Ja na putu prema bolnici☺️Kasnije popratim zaostatke 🥰❤️😘🤗
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LISTOPAD 2024.
30.10. sri
LEONA89 - ultrazvuk
MEDENKO - ultrazvuk ivf
31.10. čet
VERBENA11 - beta
STUDENI 2024.
2.11. sub
DODO87 - beta
PIXI - beta
4.11. pon
LUNOLINA - 1.ultrazvuk
LIBO1415 - 1.ultrazvuk
SANJUSHKA - 1.ultrazvuk
SANIII - beta
5.11. uto
RUŽAFT - 1.ultrazvuk
BUTTERFLY - ultrazvuk
6.11. sri
ČOKOLADICA - ultrazvuk
11.11.
ŽUŽI - beta
13.11. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
25.11. pon
TERA_ - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Ivka neka se lijepo zabave stanice!
Zuzii cestitaaam! Samo pomalo!
Lunolina zao mi je zbog mucnina, tek su pocele i sad trebas samo nac nesto sto tebi odgovara da ih ublazis. Ja nor. nisam vodu nikako mogla, tek kasnije skuzila da mi samo ledeni caj pase pa sam njega pila da ne dehidriram. Ako se pogorsa svakako odi na infuziju
🦋 budi sretna sto ti je doktor bez problema prepisao clexane, to nisu jake mutacije, ali s obzirom na tvoje neuspjehe vjerojatno zeli biti siguran! Ja sam se bola cijelu trudnocu (imam iste mutacije) i cijeli postpartum. Rodio se prekrasan i zdrav sin, nemas brige! Mala je to doza!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Ja se osjecam zadnjih par dana tako jadno. Dala sam si bremena nakon zadnjeg feta da saberem misli i odlucim hocemo li jos jednom ili ne, ali ja jos nista nisam odlucila i najgore mi je sto nemamo plan. Znam da je na nama da odlucimo, ne moze mi tu nitko pomoci, samo se zalim.
1. opcija o kojoj razmisljam: S jedne strane probala bi jos jednom, ali ako bi isla, isla bi u Repromed gdje smo dobili i sina, ali u toj opciji muce me a) financije jer stalno razmisljam sto sko ne uspije, sto bi sve mogli s tim novcima priustit sinu, a pod b) nova stimulacija i kako ce to utjecat na moje tijelo, to bi mi bio 4. postupak, neki nerealan strah me uhvatio da riskiram zdravlje, da me sin treba i da cu se gristi ako se nesto dogodi, a on me treba zdravu, ne znam opisati
2. opcija o kojoj razmisljam je pricekati da poliklinika Mia dobije ugovor s hzzzo-om i tamo odraditi ili prirodni ili puni, tu me muci to sto ako se upustam u sve to mozda zelim ici na sigurno gdje smo vec uspjeli, a s druge strane financijski bi bilo bolje i ne bi razmisljala o tome sto bi s tim novcima ako ne uspije, al znam da bi i ako ne uspije cijelo vrijeme razmisljala bi li isti rezultat bio i da smo opet u Repromed isli
3. opcija o kojoj razmisljam je prirodni u Repromedu, cijena mu je 1000€, ako ne uspije bi se grizla sto nisam pricekala da skupimo jos 2000€ za punu stimulaciju
4. opcija je da razmotrim i druge klinike jer vise nisam sigurna hocu li dobiti u Repromedu puni tretman kao i kad smo se borili za prvo jer sam stekla neki dojam da je doktor dosta nonsalantan jer kad sam ga pitala sto sve moramo za novi postupak, rekao je samo spermio i stitnjacu, a hormone ne jer kao nije da se puno toga moglo promijeniti (sto je meni neobicno jer smo zadnji put sve radili 2021.)
I na kraju 5. opcija o kojoj razmisljam je da pustim sve i budem sretna sa zivotom kojeg zivim, imamo prekrasnog, zdravog sina i neki bi potpisali za ovu opciju odmah, a s druge strane me bas jako kopka sto bi bilo kad bi isli jos jednom.
Bas sam rastrgana, muzu je svejedno, on pristaje na koju god ja opciju odlucila i to mi jos gore, voljela bi da on ima neku preferencu pa da mi to olaksa odabir.
—
Oprostite na dugom postu, znam da je malo i sebicno ovako razmisljati pored onih koje nemaju jos nijedno, al evo, morala sam izbaciti iz sebe jer nemam gdje drugdje ove memoare pisati.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Pixi ma garant se jedna cvrstooo uhvatila 😇🥰 jesu, zvala me sestra iz klinike, kaze da dodem u subotu na transfer, preko telefona ne moze reci nista o oplodnji, kao ali eto nemojte se stresirati cim je transfer planiran 5.dan... ali nista ja to nevjerujem dok ne dode taj dan.
Leona89 uzivajjj danas u druskanjuuuu 🥰😍
Medenko sretno danas 😊
sanjushka hehehe, pa ti zapravo imas sve simptome 🥰🥰🥰 joooos malo ce ponedjeljak ne boj se 😇 ovaj put je sve dobrooo
Slee znas da ti to nitko ne moze reci, ali ako se vec bojis hormona (a ipak zelis jos jedno dijete) ja bi isla u prirodni postupak, pa eto 1000e i imas priliku tri puta prirodno za jedan ivf. Sto povecava sanse 😍 sta god odlucila uz tebe smo ♥️
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Pixima garant se jedna cvrstooo uhvatila 😇🥰 jesu, zvala me sestra iz klinike, kaze da dodem u subotu na transfer, preko telefona ne moze reci nista o oplodnji, kao ali eto nemojte se stresirati cim je transfer planiran 5.dan… ali nista ja to nevjerujem dok ne dode taj dan.
Leona89 uzivajjj danas u druskanjuuuu 🥰😍
Medenkosretno danas 😊
sanjushka hehehe, pa ti zapravo imas sve simptome 🥰🥰🥰 joooos malo ce ponedjeljak ne boj se 😇 ovaj put je sve dobrooo
Sleeznas da ti to nitko ne moze reci, ali ako se vec bojis hormona (a ipak zelis jos jedno dijete) ja bi isla u prirodni postupak, pa eto 1000e i imas priliku tri puta prirodno za jedan ivf. Sto povecava sanse 😍 sta god odlucila uz tebe smo ♥️
Vidjet ću sutra. 😊
Pa to je odlično. Drzim fige na najjače 🤞🤞
Leona i Medenko sretno danas
Slee nadam se da ćeš se odlučiti što je najbolje za tebe. Nisi sebična, tu smo jedna za drugu.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
slee meni je drago sto ovakve misli dijelis s nama i sto si svaku opciju i brigu obrazlozila. cijenim isustva vas cura koje se borite za drugo dijete. naravno da je odluka na tebi, ali ja bih se osobno grizla da ne pokusam jos jednom, jer se vrijeme ne moze vratiti.
sanjuska pa ti si zeno nabrojala puno znacajnih simptoma vjerujem ti da se ne usuđuješ veseliti nijednom od njih ali mislim da su stvarno dobar znak. evo jos jedan radni dan , produzeni vikend, i ti i lunolina cete docekati prvi pregled
mozes li molim te mene na listu za uzv 20.11., tada cu biti 16tt i nadam se da cemo saznati spol :)
leona sretno na pregledu, nadam se da tlak nece zezati
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Draga Slee daj vremenu vremena. Na tvom mjestu bih sigurno pokušala još jednom, jer čovjek može mirno živjeti onda kad zna da je napravio sve što je mogao i dao sve od sebe.
Ali, ono što je svima nama najteže ovdje, pričekaj. Možda ti se čini da je teško što još uvijek nemaš plan, no daj si priliku da se sve razbistri i lakše doneseš odluku.
Još sam ti htjela reći, ovo za financije, vjeruj i drugima… Daj priliku drugoj klinici da ti pomognu i ostvare najveću želju. Većina tih ljudi koji tamo rade su tu zbog nas, i mi tamo zbog njih. Zato želim vjerovati da će dati sve od sebe! Sretno i čuvaj se ❤️Medenko i Leona sretnooo 🤞🏽💪🏼
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku…ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice.Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Ja sam imala situaciju gdje su mi testovi bili pozitivni nakon što bi isteklo vrijeme za očitavanje i u pitanju je bila biokemijska. Moja preporuka je da izvadiš betu pa ćeš onda znati na čemu si, sretnoo 🤗
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Leona uzivaj na druzenje🥰
Medenko sretno😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji