Cure hvala svima na potpori🤗🤗 Transfer je obavljen, plan mi je čekati betu (11.11.), ali ako pokleklem, napraviti ću ga na deveti dan🍀
Butterfly hahahah dobre su mi tvoje price, mislim da barjaktar nikako nije mogao zamisliti scenarij gdje ti sebi iza muckas i daješ injekciju😂😂 Ja sam sebi znala davati injekcije u wc-u na poslu, na jednom vjenčanju u wc-u od crkve, bilo je i u autu, ne mogu se vise ni sjetiti😂
Srculence najbitnije je imati plan za dalje, mene to uvijek izvuče ♥️
Lunolina neka mučnina🙈
Ivka cekamo sad taj četvrtak iako vjerujem da će ih sigurno biti 🍀
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Libo bravo za srceko! Drzim fige da sve bude dobro ❤️
.
Meni su jucer krenule mucnine u punom zanosu. Ni kap vode ne mogu popiti da ne izleti momentalno van.
Saljem svima zagrljaje, citam vas kada malo dođem sebi.Lunolina bravo za mucnine 🥰 sve se to pretrpi. Jel povracas? Moje su skroz popustile, samo me navecer drzi. Naravno da ja mislim da je to los znak, vidit cemo..
Ivy kad je uzv? Javi 🍀
Dreamer da, to bi bilo super da se i kod nas moze. Mi malo zaostajemo. Mislim da se cak i u makedoniji to radi (ako nisam pomjesala nesto).
Hej, ja sam isključivo imala mučnine navečer i povraćanje prije spavanja, još kad bi se udružilo sa žgaravicom ponudila bi, ali sve se izdrži. Tako da nemaš brige što su "jutarnje" mučnine zapravo večernje 🙈🙈❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Dodo87, Butterfly hvala vam cure 🥰Mene zanima što to toliko drugačije rade u Češkoj za razliku od naših ustanova? Baš mi je to fascinantno i zanima me razlika ako koja zna. Govorim o oplodnji s našim materijalom 😊Dreamer, stvar je u testiranju embrija, sta se u hrvatskoj ne radi. Naravno, tamo se ide i po donirane stanice. Ali evo nesto sta ja nisam imala pojma dok mi nisu dvije frendice isle tamo, bez obzira na dobar kariogram, nakon testiranja njima je vecina embrija bila 'neispravna'. Vratile su taj dobar i iz prve zatrudnile.
Na ovo se moram osvrnuti. Prediplantacijsko testiranje ili pgd nije pouzdana metoda i postoje istraživanja koja to dokazuju, također postoje istraživanja i javno dostupni podaci gdje su embriji koji su "loše" ocjenjeni ipak vraćeni jer su tako pacijenti zahtjevali i rodila su se sasvim normalna zdrava djeca, a bili su takoreć otpisani.To je ono kad kažemo da osobe sa lošim kariogramom mogu sasvim normalno dobiti djecu. Jedan banalan primjer mi pade na pamet, naša Jurky koja je imala loš kariogram je rodila zdravu bebicu, e sad da je Jurky testirana kao embrij nebi prosla PGD analizu jer joj kariogram nije dobar (a upravo to pgd testira, kromosome u embriju) , a evo živući je primjer da je sasvim normalna zdrava osoba. To su te balansirane transformacije sa kojim se sasvim normalno može živjeti.
Onda ,ako je frendica vratila testirani zdravi embrij, ona bi ostala trudna s tim embrijem i da ga nije testirala, jer se testiranju samo blastice, dakle on je bio kromosomski dobar od početka , logicno 😏. Tako da nije ona ostala trudna zbog pgd-a 😏, e sad je pitanje kako je ona dobila taj zdrav embrij 😅.
Hvala još jedno svima ❤️, netko je pitao kad vadim betu, u četvrtak da.
Rainbow sretno u FETu, da mala S dobije bracu il seku 🙏🤗.
Sreća najveća 😘😘tebi i tvojoj princezi .
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Cure hvala svima na potpori🤗🤗 Transfer je obavljen, plan mi je čekati betu (11.11.), ali ako pokleklem, napraviti ću ga na deveti dan🍀
Butterfly hahahah dobre su mi tvoje price, mislim da barjaktar nikako nije mogao zamisliti scenarij gdje ti sebi iza muckas i daješ injekciju😂😂 Ja sam sebi znala davati injekcije u wc-u na poslu, na jednom vjenčanju u wc-u od crkve, bilo je i u autu, ne mogu se vise ni sjetiti😂
Lunolina neka mučnina🙈
Nadam se 🍀🍀🍀
A tebi pupo sretno nek se mrva primi ❤️❤️❤️
Sad cu svaki dan cekat tvoje javljanje na forum 🤣🤣 Kakvi su ti sad planovi kolko sam skuzila i ti si iz dalmacije jel smis putovat ili
Da vi znate di sam se ja sve bockala, prijasnje postupke nisam mogla sama pa kad je muz radia ja bi u auto s inekcijom njemu na posa, znala bi mi i svekrva dat trese se ona tresem ja al odradile bi, kolko sam ih u autu dala nezna im se broja ovu zadnju stimulaciju sam pocela i sama a kako na poslu niko nezna odglumila bi da moram hitno na wc ko pripelo mi 🤣🤣🤣
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Lunolina neka mučnina🙈
hahhaha dobro je nisam jedina
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Lunolina neka mučnina🙈
PUPO sretno ti držim ti fige i čekamo tvoju veliku betu!! ❤️❤️🍀🍀🍀
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Lunolina neka mučnina🙈
Ivka cekamo sad taj četvrtak iako vjerujem da će ih sigurno biti 🍀Nadam se 🍀🍀🍀
A tebi pupo sretno nek se mrva primi ❤️❤️❤️
Sad cu svaki dan cekat tvoje javljanje na forum 🤣🤣 Kakvi su ti sad planovi kolko sam skuzila i ti si iz dalmacije jel smis putovat ili
Da vi znate di sam se ja sve bockala, prijasnje postupke nisam mogla sama pa kad je muz radia ja bi u auto s inekcijom njemu na posa, znala bi mi i svekrva dat trese se ona tresem ja al odradile bi, kolko sam ih u autu dala nezna im se broja ovu zadnju stimulaciju sam pocela i sama a kako na poslu niko nezna odglumila bi da moram hitno na wc ko pripelo mi 🤣🤣🤣
hahaha ti si lengeda , level pro! 🤣🤣 meni je muz od ovih bezbroj postupaka samo jednom dao i rekao ajde ti to sama bolje is ti to, samo sam htjela da proba al nije mu bilo svejedno 🤣 ili dr ako se potrefi na pregledu vrijeme ili ja, u kojekakvim situacijama 🙈 ah žene, sve za jedan isti cilj! ❤️❤️
Curke sretno svima koje imate nesto ovih dana! 🥰☺️
Evo mene sa novim planom nakon jucerasnjeg groznog dana, dušu sam isplakala i na rubu odustajanja do toga da vec sa iducom M krajem 11 mjeseca idemo u cijeli novi postupak i nadamo se ovaj put sa više sreće.☺️🤞🏼🍀❤️
Sve ove preporuke sto ste mi napisale za pretrage hvala vam al sve sam to obavila i sve je uredno. I Lana je rekla ja nemam vas na sta vise poslat. Tako da cu sad ponovit neke osnovne nalaze i u nove pobjede,stvarno od cekanja nemam nista, osim da razbijam glavu zasto ovo zasto ono zasto nije ovako ili onako.Tako da primamo se odma posla i nastavljamo ☺️💪🏼Bravo drago mi je sta imas odmah novi plan zelim ti onda jedno malo Bozicno cudo da Bozic docekate s plusom na testu i s velikom betom 🍀🍀🍀 drzim fige na najjace
Ivka23 Baš ti hvala na ovoj divnoj želji! 🥹❤️🙏🏻
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
U prethodnom postu trebalo je pisati...balansirane translokacije.. autocorect sam ispravlja 🙄
Zuzi pupo sretno, nek se mrvica primi 🙏🤞, i da bude koji u freezu na čekanju 🙏🤞
Ivka33 za što više zrelih I oplođenih 🙏🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Curke pozdrav svima!
Ja sam danas 8dnt blastociste. Imala sam dosta simptoma, a s jucerasnjim danom gotovo ni jedan. Strecne me povremeno u jajnicima, boli me kicma ali moje cicke vise nisu bolne, cak stovise normalne su. 04.11. bih trebala vadit betu ali ja bih ju najradije sutra vadila, bit ce 9dnt.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u reduJa - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
Terapije su uvijek jednake, Folbella, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex
Sortiraj odgovore
Najstariji