Nije me bilo nekoliko dana, ajme koliko postova 🙈 Ivka cestitam i sretno. Mozes li mi reci jesi li stalno bila kod Bolance ili su ti se izmjenjivali doktori? Jesi mogla traziti tocno odredenog?
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Nije me bilo nekoliko dana, ajme koliko postova 🙈Ivka cestitam i sretno. Mozes li mi reci jesi li stalno bila kod Bolance ili su ti se izmjenjivali doktori? Jesi mogla traziti tocno odredenog?
Hvala
Na papirima je moj dr Bolanca a pregled je ocito ko stigne bar mi se tako cini od cetri ultrazvuka on mi je bia samo na zadnjem u subotu i bio mi je danas na aspiraciji .
Posto mi je ovo prvi pokusaj ovdje nemogu ti dat tocne info al ti mogu samo rec bez obzira na izmjene doktora jako pozitivno iskustvo imam, tu svi su super za mi je sto nisam prije dosla ❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Nije me bilo nekoliko dana, ajme koliko postova 🙈Ivka cestitam i sretno. Mozes li mi reci jesi li stalno bila kod Bolance ili su ti se izmjenjivali doktori? Jesi mogla traziti tocno odredenog?Hvala
Na papirima je moj dr Bolanca a pregled je ocito ko stigne bar mi se tako cini od cetri ultrazvuka on mi je bia samo na zadnjem u subotu i bio mi je danas na aspiraciji .
Posto mi je ovo prvi pokusaj ovdje nemogu ti dat tocne info al ti mogu samo rec bez obzira na izmjene doktora jako pozitivno iskustvo imam, tu svi su super za mi je sto nisam prije dosla ❤️
Hvala ti. Potpisujem ovo da su svi super, i meni je prvi postupak kod njih. Krenula s Bolancom i u nekom me trenutku preuzeo dr Tomic koji mi je bio na aspiraciji.
Svi su divni, ali nekako me Bolanca umiruje i daje mi vjetar u leđa. Bas bih njega voljela za FET. Ili doktoricu Idu…Ostale curke, pratim Vas, cuvam fige i suosjecam, drzite se ❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Drage moje..da se i ja napokon javim....dns bio uzv...hvala Bogu sve je ok...dns sam 9+2...dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰...iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit...
Sto se tice Vinogradske...ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja...probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu....
Zao mi je za neg.testove,bete,razz vas,otugujte,glavu gore i idemo dalje💪🫂
Nisam zapamtila nik,al imamo srceko,predivno🥰
Citam vas stalno,u mislima s vama...sretno svakoj...😀
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
Citala sam po netu da moze svasta biti pa i polna bolest.
Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu...ali me ovo vrlo zabrinulo...
Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
Vjesticu ocekujem 08.11
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
24.09 zakazan pregled kod ljekara.
Drage moje..da se i ja napokon javim….dns bio uzv…hvala Bogu sve je ok…dns sam 9+2…dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰…iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit…
Sto se tice Vinogradske…ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja…probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu….
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀
Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Drage moje..da se i ja napokon javim….dns bio uzv…hvala Bogu sve je ok…dns sam 9+2…dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰…iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit…
Sto se tice Vinogradske…ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja…probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu….
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?
Nemam nekih tegoba,trbuh mi se vidi dosta,jer imam 51kg,cicke bolne,napuhane,vise mi se spava,muka mi,al samo muka od ness kave i kave iz kafica,bas mi tesko pada,tu i tam neke grcice,dolje nisko,tad legnem i smiri se...a kako si ti,mucnine!?
👱🏻35-sve ok
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?Nemam nekih tegoba,trbuh mi se vidi dosta,jer imam 51kg,cicke bolne,napuhane,vise mi se spava,muka mi,al samo muka od ness kave i kave iz kafica,bas mi tesko pada,tu i tam neke grcice,dolje nisko,tad legnem i smiri se…a kako si ti,mucnine!?
Ivy to mi sve zvuci super 🥰 meni je trbuh napuhan cijelo vrijeme, pa ne mogu ni zakljucit raste li to ista. A muka mi je malo popustila, evo taman krece sad navecer, ali nista strasno... meni je uzv tek sljedeci tjedan, valjda cu prezivit do tad 🤣 🤞🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cokoladica,pa ni ti ne povracas,super🥰,a sto nam muka,to sasvim ok...da,04.11.ti uzv...budes prezivila sigurno,da je lako nije,znam...ja cijelu noc nisam spavala,i na pregledu mi tlak bio malo visi,a inace bas niski,sam dr.rekao da sam u strahu...bit ce sve ok,ja vjerujem🥰
👱🏻35-sve ok
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku...ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice. Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji