Draga Slee, imam osjecaj da te i ovaj forum malo pozuruje u odluci s kojom ni sama nisi rezonirala.
Razumijem tvoje dvojbe i strahove i svi su validni. Svaka ova tocka ima smisla.
Znas da je u zivotu cesto sto hoces nesto prije, dobijes kasnije.
Ja bi na tvom mjestu pustila sve, malo se odmakla od ovog svega i razmislila jos malo bez ovih nekih vanjskih faktora. Poticala muza da i on kaze svoje misljenje, a ne da prepusti tebi.
Tvoje su brige potpuno razumljive, s obzirom na sve kroz sto si vec prošla. Svi ti strahovi, koliko god te iscrpljivali, pokazuju koliko ti je vazno donijeti odluku koja je u najboljem interesu tvoje obitelji, ali i tebe same.
Kroz sve ove postupke, ulozila si puno zdravlja, energije i hrabrosti. Znas i sama da nista ne moze zajamciti ishod. Najvaznije je da osjecas spremnost na bilo koji ishod i da znas da ces se moci nositi s time, kako god zavrsilo.
Znas i sama da ti nitko ne moze reci sto da radis. Mozemo ti reci sto bi mi napravile.
Kada sam ja bila u svemu ovome, a bio je prvi put, doslovno sam imala slicne dvojbe kao i ti.
Forum, koliko god me drzao iznad vode, pomogao mi informacijama, utjehom, druzenjem u trenutcima kada sam se osjecala sama u svemu, toliko mi je i na naki nacin stvarao frustraciju kao da gubim vrijeme s nekim pokusajima, da ono prolazi jos brze nego sto stvarno je.
Gledala sam kako drugi uspijevaju, pa sam se usporedivala stalno i sl.
U svakom slucaju, ono sto zelim reci je da ne forsiras, da se mozda odmakes od ovoga tu, budes sa svojom obitelji maksimalno, probas se opustiti i napraviti neke stvari za sebe koje volis (odi na trening, masazu, make over, gledati film, u kazaliste, na putovanje s obitelji, sta god)...Mozda te taj predah i mirna povezanost s tvojim sinom i muzem mogu dovesti do odgovora za kojim tragas.
Ja vjerujem da ces doci do odgovora i sto god odlucis to ces nauciti prihvatiti.
Bude njezna prema sebi i nemoj nista forsirati. Saljem ti puno zagrljaja :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
LEONA & MEDENKO sretno curke 💪🏼
Slee ja te u potpunosti razumijem jer i sama imam doma zdravo dijete i uopće mi je glupo žaliti se na išta ali nakon 3 godine kao da se nismo makli sa mjesta, postupci se samo nižu a ni smrzlića ne možemo dobiti, pa sada ova biokemijska...sve te to stisne ali nema odustajanja. Nadam se da ćeš nakon nekog vremena vidjeti što je najbolje za vas i krenuti u tome smjeru
Cure koje ste imale biokemijsku, koliko ste dugo čekale mengu? Meni je danas 7 dana od drugog vađenja bete i još ništa, cice su mi još uvijek teške i tvrde, rečeno mi je da ako ne prokrvarim da u ponedjeljak opet vadim betu...već sam luda od čekanja
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Bless i Kawa hahaha ovako kad pročitam šta sam napisala skužim da je tu svašta nešto, a zapravo su to sitnice koje ni ne primijetim kroz dan nego tek kad idem razmišljati o njima.. U svakom slučaju odbrojavam još 5 dana, od toga dva radna.. 😬
Bless držimo fige za subotu 🤞🏻❤️
Slee razumijem te tvoje nedoumice, nisi uopće sebična ne brini se.. S obzirom da toliko razmišljaš o svemu tome ja bi na tvom mjestu definitivno još pokušala s nečim jer ćeš se uvijek grist i pitat "šta ako". Pa da u najgorem slučaju sačekate Miu još koji mjesec pa preko hzzo-a obaviš dva prirodna na koja imaš pravo, to te ne košta ni financijski ni zdravstveno ništa..
Daj si još malo vremena za razmisliti i uzmi vremena za sebe dok ti se stvari ne poslože. ❤️ Wildflower je to lijepo napisala.. 😊
A za muža te isto razumijem jer je i moj takav, što god ja odlučim on se slaže.. 🙄
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Marisha i Leona cure sretno danas🍀
Slee vjerujem da ti je teško, ja bi nekada najsretnija bila kada bi netko drugi donio odluku umjesto mene. Ne znam jesi li muzu predočila sve opcije, možda onda bude imao neko mišljenje? 🙈
Mene je zvao embriolog, zametci su još uvijek u stadiju morule pa će pričekati sutra, vidjeti će ako dođu do blastociste pa ih zamrznuti🤷🏻♀️ Nisam bas optimistična, ali ako nisu bile dobre, bolje da su na vrijeme odustale.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Slee i Marisha, pridružujem se u razmišljanjima.
Imam glupo pitanje - je li moguće da ja imam mučnine, a test mi je još uvijek negativan?
Znači da nisam bila trudna na proljeće, ne bih se sjećala tog osjećaja, ali to je to. Imam inače i gastritis, nije mučnina od nervoza. Je li moguće da ja manifestiram simptome?
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Žuži misli pozitivno
E sad imam jedno pitanje ako mi ijedna od vas moze dat odgovor znate da sam bila u dugom protokolu aspiracija mi je radena 19dc Vinogradska transfere radi isto 3 ili 5 dan e sad mene muci ako sve bude ok nije li malo kasno za transfer 22dc il ako tek bude u ponediljak to mi je onda 25dc ?
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Pozdrav curke...jedno pitanje, sad ne znam više koliko je za ovu temu no ne znam gdje da pitam. Prije 3 tjedna kada smo bili na ultrazvuku (12tt) bebini otkucaji su bili oko 162..kod kuće svaki puta kada slušam preko kućnog Dopplera je između 155-160, no evo danas na ultrazvuku bebini otkucaji 150. Baš me to brine, da li je to tako normalno da bude takav raspon između otkucaja? 😕
Sretno svima u kojoj god fazi bile 🤗
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Medenko sretno danas🍀♥️🤞🏻
Sretno i svima ostalima ako imate nešto❤️🍀🤞🏻
Ja na putu prema bolnici☺️Kasnije popratim zaostatke 🥰❤️😘🤗
Hvala svima na pozitivnim vibrama..
Endometrij je 9,sve se čini ok,transfer je u ponedjeljak 4.11..tako sam sretna i tako se bojim..neznam ni sama iskreno cega..🫣neobičan je osjećaj nakon dvije godine prolaziti isto na drugi način..teško mi opisati ..
Leona nadam se da je sve proslo danas bas kako si zelis🙏🏽🍀❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Drage žene, sretno svima danas.
Draga Slee, ne brini, nije sebično, zato smo tu. Mislim da ti je Wildflower sve jako lijepo napisala. Nema gorega nego donositi odluke u urgenciji, kad imaš osjećaj da čitav tvoj svijet ovisi o toj jednoj odluci. Zato ti je i moj savjet da se malo odmakneš od svega, nekad je zaista teško vidjeti jasnu sliku kad si preblizu. I sama znam koliko je teško racionalno rezonirati kad svoj svemir svedeš na jednu stvar i čini ti se da je to jedino što postoji. Daj malo šanse životu i vremenu i vjerujem da će ti se odluka iskristalizirati sama od sebe. Ja ti želim puno sreće kako god odlučila, a najvažnije, želim ti mir 💙
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792
Pozdrav curke…jedno pitanje, sad ne znam više koliko je za ovu temu no ne znam gdje da pitam. Prije 3 tjedna kada smo bili na ultrazvuku (12tt) bebini otkucaji su bili oko 162..kod kuće svaki puta kada slušam preko kućnog Dopplera je između 155-160, no evo danas na ultrazvuku bebini otkucaji 150. Baš me to brine, da li je to tako normalno da bude takav raspon između otkucaja? 😕
Sretno svima u kojoj god fazi bile 🤗
To je normalno, ne brini. Bila je mirnija ili je spavala.
Vidjet ces kad krenes pred kraj u bolnicu na ctg pa te budu trazili da jedes slatko da se beba probudi 😂
Meni je moj uvijek imao oko 134-150 i kad bi doslo na 120 samo bi me trazili da pojedem nesto slatko i popijem coca colu i mali bi se probudio, ili te prebacuju s boka na bok da se beba probudi. Sve je okej i uzivaj ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji