Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nmaskaric

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Upravo sam danas pročitala jednu toplu priču o trudnoćama nakon 40e i razveselila se jer: još uvijek ima nade! https://net.hr/hot/zvijezde/trudnoce-slavnih-hrvatica-u-40-ima-090ceabe-95d8-11ef-9057-829ff0affdfc 

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Ivka33

Žuži

Cure hvala svima na potpori🤗🤗 Transfer je obavljen, plan mi je čekati betu (11.11.), ali ako pokleklem, napraviti ću ga na deveti dan🍀
    Butterfly hahahah dobre su mi tvoje price, mislim da barjaktar nikako nije mogao zamisliti scenarij gdje ti sebi iza muckas i daješ injekciju😂😂 Ja sam sebi znala davati injekcije u wc-u na poslu, na jednom vjenčanju u wc-u od crkve, bilo je i u autu, ne mogu se vise ni sjetiti😂
    Srculence najbitnije je imati plan za dalje, mene to uvijek izvuče ♥️
    Lunolina neka mučnina🙈
    Ivka cekamo sad taj četvrtak iako vjerujem da će ih sigurno biti 🍀
    Nadam se 🍀🍀🍀
    A tebi pupo sretno nek se mrva primi ❤️❤️❤️
    Sad cu svaki dan cekat tvoje javljanje na forum 🤣🤣 Kakvi su ti sad planovi kolko sam skuzila i ti si iz dalmacije jel smis putovat ili
    Da vi znate di sam se ja sve bockala, prijasnje postupke nisam mogla sama pa kad je muz radia ja bi u auto s inekcijom njemu na posa, znala bi mi i svekrva dat trese se ona tresem ja al odradile bi, kolko sam ih u autu dala nezna im se broja ovu zadnju stimulaciju sam pocela i sama a kako na poslu niko nezna odglumila bi da moram hitno na wc ko pripelo mi 🤣🤣🤣

Oni su mi u repromedu rekli da mogu slobodno ići danas u Split, da vožnja ništa neće utjecati. Embriolog je općenito rekao da se mogu normalno ponašati i da je 95% uspjeha u zametku tako da se necu opterećivati s ičim (nadam se). A idem kući sutra ili preksutra sa sestrom, zetom i djecom koji idu u mojih za blagdan. 😊

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

cure moje pitanjce, upravo mi je stigao nalaz za PAI-1, rezultat je homozigot 5g, a uz to imam MTHFR heterozigot, zna li tko sta o tome dok cekam odgovor od doktora na to. hvalaa ❤️

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

Srculence

Pixida ostat cu kod njih,zapravo sad cu sve prvi put radit kod njih ovi embriji zaledeni su prebaceni. Stvarno vjerujem dr.Lani i evo ne mogu se zamislit da idem negdje drugdje ona me zna,sa svime je upoznata i to mi je vec 50% laksi proces. ☺️
    Marisha da zvala me sinoc ☺️ i ja sam se bas razveselila kad je nazvala ❤️ a kako se ti osjecas? Iskreno se nadam da ces procurit i da mozes radit plan za dalje ☺️❤️
    Ella81 da nije lako uzasno je iscrpljujuce psihicki i fizicki😔,nadam se da ces ipak skupit snage i ne odustat! ❤️🤞🏼

Upravo tako je i meni, iako me u ovoj stimulaciji potrefio samo doktor a doktorica na aspiraciji pa je komentirala kako nismo uskladile smjene ovaj put  super je meni i doktor bio ali ona je baš nekako posebna i imam povjerenje u nju i baš mi je bilo posebno drago da me nazvala da popričamo, nekako ti da vjetar u leđa za dalje. A osjećaj je koma jer menga nikako da dođe pa si stvaram filmove da sam trudna pa se moram napljuskati da dođem k sebi i tako čekam tu mengu...Nadam se da si ti sada bolje i evo nova stimulacija samo što ne krene pa da za Božić bude najljepši mogući poklon za vas  

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Cokoladice nakon koliko su ti mucnine popustile? Mene drze apsolutno cijelo vrijeme i ne mogu uopce zadrzati nista tekucine tako da razmisljamo otici na hitnu da mi daju infuziju jer ako dehidriram ne gine mi upala mjehura, a tek sam onda u problemu. I ovako sam vec na niskoj dozi antibiotika zbog mjehura.
    Butterfly tako je i meni bilo - sve je nestalo i onda se odjednom pojavila mucnina.
    Sto se tice PAI I 5g - mislim da ce ti samo dati aspirin 100. Bez brige, nije to strasna mutacija, a MTHFR je tako i tako vezana na folnu kiselinu.
    Slazem se sa Sanii za PGD analizu, na hrpu mjesta sam procitala da ona nije 100% tocna.
    Nina ja ni nakon pozitivnog testa nisam imala simptome, osim punijih grudi koje su inace takve u to doba ciklusa pa se ne moze povezati sa trudnocom. Sutra bi ti testic vec mogao pokazati stanje, sretno! 🩷

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Butterfly 🦋

Prijavi adminu

Lunolina

Cokoladice nakon koliko su ti mucnine popustile? Mene drze apsolutno cijelo vrijeme i ne mogu uopce zadrzati nista tekucine tako da razmisljamo otici na hitnu da mi daju infuziju jer ako dehidriram ne gine mi upala mjehura, a tek sam onda u problemu. I ovako sam vec na niskoj dozi antibiotika zbog mjehura.
    Butterfly tako je i meni bilo - sve je nestalo i onda se odjednom pojavila mucnina.
    Sto se tice PAI I 5g - mislim da ce ti samo dati aspirin 100. Bez brige, nije to strasna mutacija, a MTHFR je tako i tako vezana na folnu kiselinu.
    Slazem se sa Sanii za PGD analizu, na hrpu mjesta sam procitala da ona nije 100% tocna.
    Nina ja ni nakon pozitivnog testa nisam imala simptome, osim punijih grudi koje su inace takve u to doba ciklusa pa se ne moze povezati sa trudnocom. Sutra bi ti testic vec mogao pokazati stanje, sretno! 🩷

oh draga, hvala ti na brzom odg, citam po netu dok cekam odg i sva nervozna trebam li heparin ili ne samo to nailazim, sta ako ovo ono , odmah panika kod mene :/ smirila si me 🩷
    nadam se da ce se tebi smiriti mucninee  idi trazi pomoc ako mislis da treba, kad ces ako ne kad si trudna, samo misli na sebe i mrvicu i sta sve trebas nap da bude bolje 🩷

Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 607

Prijavi adminu

Lunolina

Lunolina zao mi je da je bas tako lose. Ja nisam povracala, pa ne znam, ali na tvom mjestu bi isla ipak na infuziju. Ja sam sad 9+5 i nemam neke mucnine vise, ne znam je li to normalno 🙈 strah me da nije.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Cure, je li 10dnt blastice prerano za betu?
    Razmišljam otići izvaditi betu u četvrtak da se ne bediram unaprijed. Ovoga puta ne bi testove radila prije

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

Lunolina

Sretno Lunolina, nadam se da ćeš biti bolje nakon infuzije ako se odlučiš otići na hitnu 
    Pixi pa vjerujem da bi beta trebala već pokazati 🤞🏼

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Butterfly 🦋

Prijavi adminu

Pixi

Cure, je li 10dnt blastice prerano za betu?
    Razmišljam otići izvaditi betu u četvrtak da se ne bediram unaprijed. Ovoga puta ne bi testove radila prije

nije prerano, ja sam vadila betu na 10nt morule i pokazala je :) vecer prije sam napravila test i blaga crtica je bila , tako da , sretnoo!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.