Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivka33

Broj poruka: 315

Prijavi adminu

Marisha

Ivka di si u postupku?
    Žuži sretno🤞🏻
    Leona sretno na OGTT-u🤞🏻

Vinogradska dr. Bolanca

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Dodo87, Butterfly hvala vam cure 🥰Mene zanima što to toliko drugačije rade u Češkoj za razliku od naših ustanova? Baš mi je to fascinantno i zanima me razlika ako koja zna. Govorim o oplodnji s našim materijalom 😊

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Dodo87

Žuži i Ivka, sretno danas 🤗
    Dreamer, PUPO, želim ti puno sreće ovaj put, zaslužila si ❤️
    Saniii 🤗Pixi, kako si ti?

Od jučer imam neki čudan osjećaj da ni ovaj put nije dobitno. A ne zelim test napraviti, pokušat ću pričekati betu

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 607

Prijavi adminu

dreamer ❤

Dodo87, Butterfly hvala vam cure 🥰Mene zanima što to toliko drugačije rade u Češkoj za razliku od naših ustanova? Baš mi je to fascinantno i zanima me razlika ako koja zna. Govorim o oplodnji s našim materijalom 😊

Dreamer, stvar je u testiranju embrija, sta se u hrvatskoj ne radi. Naravno, tamo se ide i po donirane stanice. Ali evo nesto sta ja nisam imala pojma dok mi nisu dvije frendice isle tamo, bez obzira na dobar kariogram, nakon testiranja njima je vecina embrija bila 'neispravna'. Vratile su taj dobar i iz prve zatrudnile.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

Curke sjetila sam se jedne situacije jucer MM i ja smo se tako nasmijali.. kako vec iza sebe imam staža u tim postupcima, vise ni nisam za pikanja letila doma ili tempirala da budemo doma odgađala sve i slično, jer....previse ih je bilo. i tako sad ovaj zadnji postupak (zasad uspješan i nadam se i do kraja 💓)  je bilo najvise tih lulastih pikanja, jedan da sam setala s frendicama po jarunu i poklopilo se taman nakon jednog kruga da smo kod izlaza i da je tqaman vrijeme za pikanje, kazu one idemo na piće- reko ja idem samo do auta po tabletu zaboravila sam popit - slijedilo je pikanje u autu hahah (još se ja snimam svako pikanje, ne znam ni zašto fora mi je da se možemo prisjetit) i vratim se one narucile koktele reko ja sam zeeedna nakon setnje daj hidru xD Druga situacija, na svadbi smo, u koloni do sale jedno sat vremena, taman moje vrijeme za pikanje, al to nije sve, vozimo barjaktara naprijed ja sam iza (sva sreca zatamnjena stakla) . I ja tipkam mužu da priprazi sad s vožnjom da slijedi pikanje (Rekovelle + cetrotide) on vidno znojan od muke kako cu to izvest, smucakt sve i piknu obe u voznji, nemoze stat vozimo barjaktara prvi smo u koloni.  Barjaktar viri kroz krov i nis on ni ne vidi ni ne gleda :D ja taman smuckala krecem pikat, od nervoze iskrivim iglu od rekovelle jer sam lupila sastrane, no dobro, vidim ide kroz nju, idemo dalje,  i pored nas staje jedan auto i govori cura spusti prozor da vidim nju da nazdravimo, E KOJI TAJMING, taman se pali zeleno on krece i nistaa, a jaaaa pikam, briga me, nis se ne vidi. obavila ja oboje (imala sam prorez na haljini na trbuhu pa sam mogla samo tako , potrefilo se top hahah.) Ugl, zavrsila ja njemu pokazem palac gore, spremam sve, on salje poruku nikad nervozniji nisam bio , nismo normalni xD ugl show morala sam podijelit s vama malo, to pak nismo uspjeli snimit jer smo oboje bili "zauzeti" , ali ova pikanja i postupak se pamtee 💓💓💓 
    jeste vi imale kakve slicne situacije ili smo samo mi luđaci po tom pitanju ?  malo razbibrige do ultrazvukaa i čekanjaa svima! 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Žuži sretnooo 😊
    Ivka bravo, bas mi je drago sto imaš tako dobru brojku,neka se lijepo oplode 🫶🏼
    Marisha ovo seksacina u labu me odnilo za dobro jutro 😂😂😂

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Srculence

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Curke sretno svima koje imate nesto ovih dana! 🥰☺️
    Evo mene sa novim planom nakon jucerasnjeg groznog dana, dušu sam isplakala i na rubu odustajanja do toga da vec sa iducom M krajem 11 mjeseca idemo u cijeli novi postupak i nadamo se ovaj put sa više sreće.☺️🤞🏼🍀❤️
    Sve ove preporuke sto ste mi napisale za pretrage hvala vam al sve sam to obavila i sve je uredno. I Lana je rekla ja nemam vas na sta vise poslat. Tako da cu sad ponovit neke osnovne nalaze i u nove pobjede,stvarno od cekanja nemam nista, osim da razbijam glavu zasto ovo zasto ono zasto nije ovako ili onako.Tako da primamo se odma posla i nastavljamo ☺️💪🏼

🙋🏻‍♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻‍♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10. Transfer + embryoglue⏳
    16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
    28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Srculence drago mi je da imaš plan za dalje. Ostaješ od dr. Škvorca?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Marisha

Broj poruka: 675

Prijavi adminu

Ivka dr.Bolanča  Neka ti donese sreću 🍀
    Butterfly hvala na info  i kaj si podijelila svoju priču, bogme to je bilo životopisno pikanje 
    Pixi nadam se da te osjećaj vara 🤞🏼
    Srculence ma tooo te ja pitam 💪🏼 Jel te zvala sinoć? Mene je razveselio njen poziv, nema mi druge nego čekati krvarenje a ako do njega ne dođe ponoviti betu u ponedjeljak...nadam se da ću više dobiti jer sam već luda  

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

• Ella 81

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Jutro cure, evo ja jutros napravila test 12dnt i bijel da ne moze bit bijelji. U cetvrtak beta, al se ne nadam nicemu. Mislim da je to sve od mojih postupaka, ovaj mi je bio bas psihicki iscrpljujuc.
    Sretno dalje svima, javim vam svejedno betu u cetvrtak.

81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
    -1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
    -2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
    Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.