Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Diivnaa__

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Libo ma bravo, napokon nešto dobrog da nam popravi dan!
    Amy, žao mi je  očito je moralo tako bit...uzmi si vremena I hrabro dalje!

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022, unexplained
    Ja - uredni hormonski status, eutireoza (uz povišeni anti tg - 382), amh 20.87 pmol/L, ponovljeni amh 6/2024 22.14
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    10/2024 FET u pr ciklusu otkazan
    12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️

• Ania

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Libo kako mi je drago, oči mi zasuzile.. Beba je pravi borac :) Super.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• mariposa1510

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Libo, baš mi je drago da je ipak sve okej! ❤️🍀 Sada samo pozitivne misli dok odmaraš i čekaš sljedeći susret sa svojom bebicom 🤞🏼

👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
    03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
    10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌

RužaFT

Broj poruka: 129

Prijavi adminu

Libo bas mi je drago da je sve u redu 😊 neka bude tako i dalje, samo bez krvarenja 🤞
    Amy bas mi je zao, saljem ti podrsku i zagrljaje 🫂 toliko te ta beta namucila...    
    Mariposa zao mi je 😞odmori i zelim ti srecu sa smrzlicem 🤞Hvala svim curama na podrsci i na utjesnim rijecima 😘 🤗
    Ja nisam imala mira, otisla sam privatno na pregled, vidi se GV, ŽV, naznake embrionalnog odjeka, ali KČS jos ne posto smo 5 tt. Odakle krvarenje, ne zna se....nista drugo nego mirovanje i cekanje slijedeceg utorka kada ce nam biti UZV.
    I dalje je prisutna tupa bol i lagani obojeni iscjedak.... 🙄

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Libo1415

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

Cure hvala vam puno svima ❤️❤️❤️ stvarno je predivno biti član ovakvog čopora hrabrih lavica 🤗🤗🤗
    Rainbow_Hope da znas da je i meni to palo na pamet da mi je cerviks možda preosjetljiv. Znači kroz dan sad tu i tamo samo slabi iscjedak a kad stavim cyclogest iza njega se dogodi krvarenje...s time da u subotu kako mi je ispao taj ugrusak i sve puno žilica nekih bilo poslije i danas kad je krenulo, stvarno sam mislila da opet ništa...al eto žilava je bebica i neda se. ❤️ 
    Ruža drago mi je da je i kod tebe sve ok 🤗❤️ ja sam danas pp ZM 6+0 , a po uzv 6+2 
    Sretno curke svima 😘

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

• Zucka92

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Cure, bila sam u repromedu, bas sam odusevljena pristupom, moramo odradit stitnjacu pa opet kod doktora, rekao je ako sve bude uredu da cemo ici na Pergoveris, imate savjete gdje ga kupiti jeftinije? Jeste mozda vani kupovale? 
    Hvala od ❤️

30 oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    Svi nalazi uredni

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Dreamer sretnoooo!
    Libo prekrasno! 🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Sani, nema riječi utjehe, šaljem zagrljaj 🫂🫂
    Curke, baš je neki loši niz, želim vam svima puno snage, odtugujte i onda u nove pobjede!
    Libo, čestitam na srčeku, neopisiv je to osjećaj 🥰🥰🥰 ja sam ti isto na početku krvarila, tamo negdje do 8tt, isto se nije vidjelo na uzv zašto bi došlo do krvarenja pa je dr. zaključio da je cerviks osjetljiv. Ja sam ti na kraju cyclogest prema njegovoj uputi stavljala rektalno skroz dok ga nisam trebala prestati koristiti. Tako da znaš da imaš i tu opciju. Čim bi ga probala staviti vaginalno, odmah bi krenula krvariti kroz dan, dva i onda sam na kraju samo rektalno stavljala i bilo je okej 💪🏼💪🏼

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Libo1415

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

jabukica

Curke, baš je neki loši niz, želim vam svima puno snage, odtugujte i onda u nove pobjede!
    Libo, čestitam na srčeku, neopisiv je to osjećaj 🥰🥰🥰 ja sam ti isto na početku krvarila, tamo negdje do 8tt, isto se nije vidjelo na uzv zašto bi došlo do krvarenja pa je dr. zaključio da je cerviks osjetljiv. Ja sam ti na kraju cyclogest prema njegovoj uputi stavljala rektalno skroz dok ga nisam trebala prestati koristiti. Tako da znaš da imaš i tu opciju. Čim bi ga probala staviti vaginalno, odmah bi krenula krvariti kroz dan, dva i onda sam na kraju samo rektalno stavljala i bilo je okej 💪🏼💪🏼

Hvala ti puno 🤗 nisam znala da se može stavljati rektalno. Sorry što pitam, al jesi onda mogla normalno na wc? 

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Libo1415

jabukica

Hvala ti puno 🤗 nisam znala da se može stavljati rektalno. Sorry što pitam, al jesi onda mogla normalno na wc?

Sve normalno, stavila bi ujutro nakon što bi obavila wc i navečer normalno. Iskreno, čak mi je stavljat tako na kraju bilo puno praktičnije i urednije jer nije bilo nikakvog iscjetka kao kad bi stavila vaginalno.

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.