Pixima garant se jedna cvrstooo uhvatila 😇🥰 jesu, zvala me sestra iz klinike, kaze da dodem u subotu na transfer, preko telefona ne moze reci nista o oplodnji, kao ali eto nemojte se stresirati cim je transfer planiran 5.dan… ali nista ja to nevjerujem dok ne dode taj dan.
Leona89 uzivajjj danas u druskanjuuuu 🥰😍
Medenkosretno danas 😊
sanjushka hehehe, pa ti zapravo imas sve simptome 🥰🥰🥰 joooos malo ce ponedjeljak ne boj se 😇 ovaj put je sve dobrooo
Sleeznas da ti to nitko ne moze reci, ali ako se vec bojis hormona (a ipak zelis jos jedno dijete) ja bi isla u prirodni postupak, pa eto 1000e i imas priliku tri puta prirodno za jedan ivf. Sto povecava sanse 😍 sta god odlucila uz tebe smo ♥️
Vidjet ću sutra. 😊
Pa to je odlično. Drzim fige na najjače 🤞🤞
Leona i Medenko sretno danas
Slee nadam se da ćeš se odlučiti što je najbolje za tebe. Nisi sebična, tu smo jedna za drugu.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
slee meni je drago sto ovakve misli dijelis s nama i sto si svaku opciju i brigu obrazlozila. cijenim isustva vas cura koje se borite za drugo dijete. naravno da je odluka na tebi, ali ja bih se osobno grizla da ne pokusam jos jednom, jer se vrijeme ne moze vratiti.
sanjuska pa ti si zeno nabrojala puno znacajnih simptoma vjerujem ti da se ne usuđuješ veseliti nijednom od njih ali mislim da su stvarno dobar znak. evo jos jedan radni dan , produzeni vikend, i ti i lunolina cete docekati prvi pregled
mozes li molim te mene na listu za uzv 20.11., tada cu biti 16tt i nadam se da cemo saznati spol :)
leona sretno na pregledu, nadam se da tlak nece zezati
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Draga Slee daj vremenu vremena. Na tvom mjestu bih sigurno pokušala još jednom, jer čovjek može mirno živjeti onda kad zna da je napravio sve što je mogao i dao sve od sebe.
Ali, ono što je svima nama najteže ovdje, pričekaj. Možda ti se čini da je teško što još uvijek nemaš plan, no daj si priliku da se sve razbistri i lakše doneseš odluku.
Još sam ti htjela reći, ovo za financije, vjeruj i drugima… Daj priliku drugoj klinici da ti pomognu i ostvare najveću želju. Većina tih ljudi koji tamo rade su tu zbog nas, i mi tamo zbog njih. Zato želim vjerovati da će dati sve od sebe! Sretno i čuvaj se ❤️
Medenko i Leona sretnooo 🤞🏽💪🏼
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku…ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice.
Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Ja sam imala situaciju gdje su mi testovi bili pozitivni nakon što bi isteklo vrijeme za očitavanje i u pitanju je bila biokemijska. Moja preporuka je da izvadiš betu pa ćeš onda znati na čemu si, sretnoo 🤗
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
Leona uzivaj na druzenje🥰
Medenko sretno😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Draga Slee, imam osjecaj da te i ovaj forum malo pozuruje u odluci s kojom ni sama nisi rezonirala.
Razumijem tvoje dvojbe i strahove i svi su validni. Svaka ova tocka ima smisla.
Znas da je u zivotu cesto sto hoces nesto prije, dobijes kasnije.
Ja bi na tvom mjestu pustila sve, malo se odmakla od ovog svega i razmislila jos malo bez ovih nekih vanjskih faktora. Poticala muza da i on kaze svoje misljenje, a ne da prepusti tebi.
Tvoje su brige potpuno razumljive, s obzirom na sve kroz sto si vec prošla. Svi ti strahovi, koliko god te iscrpljivali, pokazuju koliko ti je vazno donijeti odluku koja je u najboljem interesu tvoje obitelji, ali i tebe same.
Kroz sve ove postupke, ulozila si puno zdravlja, energije i hrabrosti. Znas i sama da nista ne moze zajamciti ishod. Najvaznije je da osjecas spremnost na bilo koji ishod i da znas da ces se moci nositi s time, kako god zavrsilo.
Znas i sama da ti nitko ne moze reci sto da radis. Mozemo ti reci sto bi mi napravile.
Kada sam ja bila u svemu ovome, a bio je prvi put, doslovno sam imala slicne dvojbe kao i ti.
Forum, koliko god me drzao iznad vode, pomogao mi informacijama, utjehom, druzenjem u trenutcima kada sam se osjecala sama u svemu, toliko mi je i na naki nacin stvarao frustraciju kao da gubim vrijeme s nekim pokusajima, da ono prolazi jos brze nego sto stvarno je.
Gledala sam kako drugi uspijevaju, pa sam se usporedivala stalno i sl.
U svakom slucaju, ono sto zelim reci je da ne forsiras, da se mozda odmakes od ovoga tu, budes sa svojom obitelji maksimalno, probas se opustiti i napraviti neke stvari za sebe koje volis (odi na trening, masazu, make over, gledati film, u kazaliste, na putovanje s obitelji, sta god)...Mozda te taj predah i mirna povezanost s tvojim sinom i muzem mogu dovesti do odgovora za kojim tragas.
Ja vjerujem da ces doci do odgovora i sto god odlucis to ces nauciti prihvatiti.
Bude njezna prema sebi i nemoj nista forsirati. Saljem ti puno zagrljaja :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
LEONA & MEDENKO sretno curke 💪🏼
Slee ja te u potpunosti razumijem jer i sama imam doma zdravo dijete i uopće mi je glupo žaliti se na išta ali nakon 3 godine kao da se nismo makli sa mjesta, postupci se samo nižu a ni smrzlića ne možemo dobiti, pa sada ova biokemijska...sve te to stisne ali nema odustajanja. Nadam se da ćeš nakon nekog vremena vidjeti što je najbolje za vas i krenuti u tome smjeru
Cure koje ste imale biokemijsku, koliko ste dugo čekale mengu? Meni je danas 7 dana od drugog vađenja bete i još ništa, cice su mi još uvijek teške i tvrde, rečeno mi je da ako ne prokrvarim da u ponedjeljak opet vadim betu...već sam luda od čekanja
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Bless i Kawa hahaha ovako kad pročitam šta sam napisala skužim da je tu svašta nešto, a zapravo su to sitnice koje ni ne primijetim kroz dan nego tek kad idem razmišljati o njima.. U svakom slučaju odbrojavam još 5 dana, od toga dva radna.. 😬
Bless držimo fige za subotu 🤞🏻❤️
Slee razumijem te tvoje nedoumice, nisi uopće sebična ne brini se.. S obzirom da toliko razmišljaš o svemu tome ja bi na tvom mjestu definitivno još pokušala s nečim jer ćeš se uvijek grist i pitat "šta ako". Pa da u najgorem slučaju sačekate Miu još koji mjesec pa preko hzzo-a obaviš dva prirodna na koja imaš pravo, to te ne košta ni financijski ni zdravstveno ništa..
Daj si još malo vremena za razmisliti i uzmi vremena za sebe dok ti se stvari ne poslože. ❤️ Wildflower je to lijepo napisala.. 😊
A za muža te isto razumijem jer je i moj takav, što god ja odlučim on se slaže.. 🙄
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Marisha i Leona cure sretno danas🍀
Slee vjerujem da ti je teško, ja bi nekada najsretnija bila kada bi netko drugi donio odluku umjesto mene. Ne znam jesi li muzu predočila sve opcije, možda onda bude imao neko mišljenje? 🙈
Mene je zvao embriolog, zametci su još uvijek u stadiju morule pa će pričekati sutra, vidjeti će ako dođu do blastociste pa ih zamrznuti🤷🏻♀️ Nisam bas optimistična, ali ako nisu bile dobre, bolje da su na vrijeme odustale.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Slee i Marisha, pridružujem se u razmišljanjima.
Imam glupo pitanje - je li moguće da ja imam mučnine, a test mi je još uvijek negativan?
Znači da nisam bila trudna na proljeće, ne bih se sjećala tog osjećaja, ali to je to. Imam inače i gastritis, nije mučnina od nervoza. Je li moguće da ja manifestiram simptome?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore