Drage moje..da se i ja napokon javim….dns bio uzv…hvala Bogu sve je ok…dns sam 9+2…dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰…iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit…
Sto se tice Vinogradske…ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja…probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu….
Zao mi je za neg.testove,bete,razz vas,otugujte,glavu gore i idemo dalje💪🫂
Nisam zapamtila nik,al imamo srceko,predivno🥰
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀
Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Drage moje..da se i ja napokon javim….dns bio uzv…hvala Bogu sve je ok…dns sam 9+2…dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰…iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit…
Sto se tice Vinogradske…ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja…probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu….
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?
Nemam nekih tegoba,trbuh mi se vidi dosta,jer imam 51kg,cicke bolne,napuhane,vise mi se spava,muka mi,al samo muka od ness kave i kave iz kafica,bas mi tesko pada,tu i tam neke grcice,dolje nisko,tad legnem i smiri se...a kako si ti,mucnine!?
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Citam vas stalno,u mislima s vama…sretno svakoj…😀Ivy super, jako mi je drago da je sve ok ❤️ kako se osjecas?
Nemam nekih tegoba,trbuh mi se vidi dosta,jer imam 51kg,cicke bolne,napuhane,vise mi se spava,muka mi,al samo muka od ness kave i kave iz kafica,bas mi tesko pada,tu i tam neke grcice,dolje nisko,tad legnem i smiri se…a kako si ti,mucnine!?
Ivy to mi sve zvuci super 🥰 meni je trbuh napuhan cijelo vrijeme, pa ne mogu ni zakljucit raste li to ista. A muka mi je malo popustila, evo taman krece sad navecer, ali nista strasno... meni je uzv tek sljedeci tjedan, valjda cu prezivit do tad 🤣 🤞🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cokoladica,pa ni ti ne povracas,super🥰,a sto nam muka,to sasvim ok...da,04.11.ti uzv...budes prezivila sigurno,da je lako nije,znam...ja cijelu noc nisam spavala,i na pregledu mi tlak bio malo visi,a inace bas niski,sam dr.rekao da sam u strahu...bit ce sve ok,ja vjerujem🥰
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku...ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice.
Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Libobas mi je drago za srceko 🥹💗
Žuži pupoooooo sretnooo 🍀💗
Pixi jesi ti jednu ili dvije blastice vratila? Drzim fige da te osjecaj vara 🥰
Dvije su mi vraćene uz Embrioglu.
Kako si ti? Jesu te zvali?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drage moje meni je na nalaz pai 1 homozigot 5g dr poslao recept i rekao da uzimam 1x dnevno clexane 40mg injekcije :/ malo me strah nisam to nikad uzimala, iskustva??
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Drage moje meni je na nalaz pai 1 homozigot 5g dr poslao recept i rekao da uzimam 1x dnevno clexane 40mg injekcije :/ malo me strah nisam to nikad uzimala, iskustva??
Ja sam ti to dobila u prosla dva transfera preventivno i nije nikakav problem. Iglice su već napunjene lijekom. Nekad bi me znalo zapeckati, ali ništa strašno. Ja sam danas dala sebi prvu injekciju prolutexa i mislila sam da će bit puno gore. Nije me ništa peklo, samo kad sam slucajno rukom prosla preko dijela stomaka gdje sam se bocnila, osjetim da je kao nadraženo.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Boli malo vise nego Prolutex, ali nije strasno. Nemoj se uplasiti, ima zraka u njoj, to je okej - on pomaze da manje pece.
Igla je malo deblja i ulazi nesto teze - otprilike kao Orgalutran, ako si si ga davala.
Moguce da ce ti se tu i tamo stvoriti koji hematom, neka te to ne brine, samo izbjegavaj aplikaciju lijeka bas u hematom.
Clexane bi si uvijek trebala davati u isto vrijeme.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala zuzi i lunolina! Ma vise me strah je li to lose uzimati, jesu li moguce negativne nuspojedice, trebam li stvarno na taj nalaz to uzimati ili je li lose sto mi je to dao trebam li se brinuti sad za trudnocu vise i slicno? Vise to nego samo pikanje. A i jel se to uzima cijelu trudnocu ili samo neki period? Citam po netu i bolje da ne citam🙈
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Sortiraj odgovore
Najstariji