Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anda
    29. Listopad 2024. 14:45

Cure, je li koja imala slično iskustvo?
    Da 7. dan uzimanja Duphastona 2xdnevno još uvijek bude prisutno krvarenje? Slabije je nego je bilo prije tjedan dana, no i dalje traje (prisutni i sitni ugrušci).
    7.- 14.10. - jako slabo krvarenje
    15.-23.10. - jače i jako krvarenje (17.10. u Klinici na UZV endometrij 13mm)
    23.10 - počela uzimati Duphaston 2x dnevno
    Uz Duphaston pijem samo još EUTHYROX 1/2 tabl dnevno.
    Osjećam blagi pritisak u jajnicima, nadutost, raspoloženje mi je na niskim granama i počela sam imati jake glavobolje odmah ujutro nakon buđenja.

Ako sam prije Duphastona imala endometrij 13mm, a Duphaston ga deblja, ne predstavlja li to problem?

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L

👲1988., normozoospermia
    11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
    4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli

Pixi
    29. Listopad 2024. 14:47

Marisha

Lunolina

Cokoladice nakon koliko su ti mucnine popustile? Mene drze apsolutno cijelo vrijeme i ne mogu uopce zadrzati nista tekucine tako da razmisljamo otici na hitnu da mi daju infuziju jer ako dehidriram ne gine mi upala mjehura, a tek sam onda u problemu. I ovako sam vec na niskoj dozi antibiotika zbog mjehura.
    Butterfly tako je i meni bilo - sve je nestalo i onda se odjednom pojavila mucnina.
    Sto se tice PAI I 5g - mislim da ce ti samo dati aspirin 100. Bez brige, nije to strasna mutacija, a MTHFR je tako i tako vezana na folnu kiselinu.
    Slazem se sa Sanii za PGD analizu, na hrpu mjesta sam procitala da ona nije 100% tocna.
    Nina ja ni nakon pozitivnog testa nisam imala simptome, osim punijih grudi koje su inace takve u to doba ciklusa pa se ne moze povezati sa trudnocom. Sutra bi ti testic vec mogao pokazati stanje, sretno! 🩷

Sretno Lunolina, nadam se da ćeš biti bolje nakon infuzije ako se odlučiš otići na hitnuPixi pa vjerujem da bi beta trebala već pokazati🤞🏼

Hvala Marisha, ne zelim se lazno nadati, isto mi je sve kao i prošla dva puta kada nije uspjelo.
    Tebi zelim da menga što prije dodje i da ponovo kreneš u postupak. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Ella 81
    29. Listopad 2024. 14:56

Hvala curke na dobrim zeljama, cak sam ovaj put i ok, za sada, mozda ne beta ubije. S obzirom da smo mi u placanom postupku, tako smo se nekako dogovorili da cemo 2 postupka probat. Sad ce tu i 44 godina, tako da mislim da smo propustili svoju sansu.

81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
    -1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
    -2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
    Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid

Žuži
    29. Listopad 2024. 15:06

Butterfly 🦋

Pixi

Cure, je li 10dnt blastice prerano za betu?
    Razmišljam otići izvaditi betu u četvrtak da se ne bediram unaprijed. Ovoga puta ne bi testove radila prije

nije prerano, ja sam vadila betu na 10nt morule i pokazala je :) vecer prije sam napravila test i blaga crtica je bila , tako da , sretnoo!

Tebi je vraćena morula? Meni je danas isto vraćena morula 4. dan😊 nadam se da će biti isto rezultat😅

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Bless💫
    29. Listopad 2024. 15:10

Libo bas mi je drago za srceko 🥹💗
    Žuži pupoooooo sretnooo 🍀💗
    Pixi jesi ti jednu ili dvije blastice vratila? Drzim fige da te osjecaj vara 🥰

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
    4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
    bless13579@hotmail.com

Butterfly 🦋
    29. Listopad 2024. 15:23

Žuži

Butterfly 🦋

Pixi

Cure, je li 10dnt blastice prerano za betu?
    Razmišljam otići izvaditi betu u četvrtak da se ne bediram unaprijed. Ovoga puta ne bi testove radila prije

nije prerano, ja sam vadila betu na 10nt morule i pokazala je :) vecer prije sam napravila test i blaga crtica je bila , tako da , sretnoo!

Tebi je vraćena morula? Meni je danas isto vraćena morula 4. dan😊 nadam se da će biti isto rezultat😅

da da meni je sad prvi put vracena morula ( i jos jedna je morula i kriopohrani) ne znam zasto ali tako su odlucili zbog vjv prijasnjih mojih postupaka da je bolje tako vratit :) dosad uvijek mi se prestale razvijati nakon 2-3. dana samo u repromedu mi je uspjelo doci do 4. ili 5. dana, prehappy! tako da i tebi zelim da se mala cetverodnevna cvrsto primi!! od srca! 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

riamaro
    29. Listopad 2024. 16:06

Nije me bilo nekoliko dana, ajme koliko postova 🙈 

Ivka cestitam i sretno. Mozes li mi reci jesi li stalno bila kod Bolance ili su ti se izmjenjivali doktori? Jesi mogla traziti tocno odredenog?

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

riamaro
    29. Listopad 2024. 17:28

Ivka33

riamaro

Nije me bilo nekoliko dana, ajme koliko postova 🙈

Ivka cestitam i sretno. Mozes li mi reci jesi li stalno bila kod Bolance ili su ti se izmjenjivali doktori? Jesi mogla traziti tocno odredenog?

Hvala
    Na papirima je moj dr Bolanca a pregled je ocito ko stigne bar mi se tako cini od cetri ultrazvuka on mi je bia samo na zadnjem u subotu i bio mi je danas na aspiraciji .
    Posto mi je ovo prvi pokusaj ovdje nemogu ti dat tocne info al ti mogu samo rec bez obzira na izmjene doktora jako pozitivno iskustvo imam, tu svi su super za mi je sto nisam prije dosla ❤️

Hvala ti. Potpisujem ovo da su svi super, i meni je prvi postupak kod njih. Krenula s Bolancom i u nekom me trenutku preuzeo dr Tomic koji mi je bio na aspiraciji. 
    Svi su divni, ali nekako me Bolanca umiruje i daje mi vjetar u leđa. Bas bih njega voljela za FET. Ili doktoricu Idu…

Ostale curke, pratim Vas, cuvam fige i suosjecam, drzite se ❤️

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

• Ivy19
    29. Listopad 2024. 17:59

Drage moje..da se i ja napokon javim....dns bio uzv...hvala Bogu sve je ok...dns sam 9+2...dobila uputnice za krv,krvnu grupu,urin i kombinirani(koji u Zg trebam obavit,prosli sam radila u Petrovoj,bila tamo pa se narucila osobno).Dal mozda koja zna kak da se narucim sad,a da neidem u Zg?Dobila i trudnicku knjizicu🥰...iduca kontrola tek 21.11.,u medjuvremenu ovo ostalo odradit...
    Sto se tice Vinogradske...ja sam bila kod dr.Bolance,pa me preuzeo dr.Tomic(dobar je i on,al isao samo s estrofemom u fet,rekao da nisam za dr.opcije,to isto imala u Petrovoj),ovaj zadnji dobitni fet,izricito trazila Bolancu i na svakom uzv napomenula njemu da hocu opet k njemu,tako i bilo do kraja...probajte i vi tako,koje zelite bas dr.Bolancu....
    Zao mi je za neg.testove,bete,razz vas,otugujte,glavu gore i idemo dalje💪🫂
    Nisam zapamtila nik,al imamo srceko,predivno🥰
    Citam vas stalno,u mislima s vama...sretno svakoj...😀

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

Deja14
    29. Listopad 2024. 18:00

Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
    Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
    Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
    Citala sam po netu da moze svasta biti pa i polna bolest.
    Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu...ali me ovo vrlo zabrinulo...
    Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
    Vjesticu ocekujem 08.11

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.