Bok cure. Trebam napraviti markere na zarazne bolesti + krvna grupa i rh faktor prije pretrage prohodnosti jajovoda. Mozete li mi reci gdje tocno to mogu odraditi i treba li se naruciti?
Zavod za transfuzijsku med., Petrova 3. Ja se nisam narucivala.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Dobila sam odgovor, da ponovimo jos jednu betu. Da beta raste i HCG ponekad moze da se oporavi i nastavi da raste. Odluku cemo donijeti u petak. Na moje pitanje da li je moguce da je vanmatericna, dobila sam sledeci odgovor. Moze biti vanmatericna, trudnoca u roku materice, biohemijska i normalna trudnoca. Trenutno se nista ne moze vidjeti UZ.
Sad ono sto zapravo mene i najvise buni jeste ta mogucnost biohemijske? Zar kod biohemijske trudnoce ne bi trebalo da dodje do pada bete ili ona zapravo jos uvijek napreduje jer koristim Ultrogestan i Estrofem?
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Luna, Zbilja nemam iskustva i kolike su šanse za nešto od toga obzirom da je zbilja rano, vjerojatno si i sama svjesna da se beta ne dupla kako spada i može otići u bilo kojem smjeru. Meni je isto cudno da bi bila biokemijska, obično već druga beta pokaže pad a ne porast...nadam se da će ovo završiti pozitivno i da ćeš u petak dobiti odgovore na pitanja!
Evo, danas je 6.dan ciklusa, imam 5-6 folikula 11mm cca desno i nešto manje lijevo...nastavljam istom stimulacijom do petka. Također imam i cistu desnog jajnika koja je izgledala kao moguće žuto tijelo prosli ciklus međutim i dalje je tu, minimalno manja. Trebat će pratiti...dosad nitko nije spominjao ništa pa se pitam je li možda neka od vas imala sličnu situaciju? Obzirom na sve možda je riječ i o endometriomu i razlog zašto ne mogu zatrudniti...
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L,
6/2024 22.14
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
1/2025 FET pr ciklus 🔜
Beta se povecela na 436. Cekam odgovor doktora. Sta vi kazete?
Nemam iskustva, betu sam vadila samo jednom, i to se u Ri radi nekih 20ak dana nakon transfera blst. i bila je 8000. Zbog mog stresa i opterećenja cak mi je i drago da pojma nemam kako se Beta ponašala prije.Drzim ti fige i navijam iz sveg srca da to naraste kako treba!! 🤞🏻👶🏻🍀
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Luna da, kod biokemijske samo onako padne, tipa meni je pala u dva dana sa 290 na 90 i za tjedan dana je bila negativna. Kod prve izvanmaternične je isto padala relativno brzo, sa 220 na 180 pa na 80, 42, 15 i onda je bila negativna, a kod druge je prva bila 856 pa za dva dana 850 i to je baš indikativno da nešto ne valja. (Ne sjećam se vrijednosti točno u jedinicu i decimalu). Stvarno može biti bilo što, po netu ima baš svakakvih priča. Za Utrogestan i Estrofem nisam sigurna da baš utječu na sam bhcg. Ajde,drži se. Mala sretno! Drago mi je da imaš za smrznuti, držimo fige da su to sladoledići za kasnije.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Kawa drago mi je da je sve u redu i da si vidjela titraje ❤️ neka bude i dalje sve super♥️🍀😘
Jurky držimo 🤞🏻 da se malac ne požuri i da izdržite još bar dva tjedna i duže ako je moguće 🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️😘
Bless ♥️♥️🥰😘držim 🤞🏻 🍀 svima vama koje se borite🫂💪🏻♥️nek si se napunila pozitivom💪🏻
Sage sretno, neka ti sljedeći postupak bude uspješan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Mala to su super vijesti, neka se mrvice čvrsto prime za mamu i ne puštaju, neka bude i smrzlića🥰 ♥️ 🍀🤞🏻😘
Angeleyes drago mi je da se dobro osjećaš, to je pozitivno po meni, neka potraje🥰jedva čekam tvoj testić🤞🏻🍀♥️😘
Tera drago mi je da je sve u redu, samo opušteno dalje♥️♥️😘🎉🥳
Čokoladice to mi se sve kod tebe čini kao jako dobri simptomi, držim 🤞🏻🍀 hoćeš ti piškiti testić ili čekaš betu?♥️😘
Luna draga to su divne vijesti, nadam se da ovaj porast znači samo dobro. Čekamo petak s tobom i nek sve izađe na dobro🙏🏻❤️😘🍀
Divna super rezultat, neka se tako i nastavi ❤️ evo ja sam imala sličnu situaciju, endometriom na lijevom jajniku koji su vidjeli na jednom od UZV prije početka stimulacije i doktorica je komentirala da to neće biti zapreka, nek ja prvo ostanem trudna pa ćemo onda to rješavati. Inače znam da kažu da je endometrioza razlog zbog kojeg žene ne ostaju trudne. Endometriozu mi nikad nisu potvrdili sto posto jer nisam htjela na operaciju, a rekli su mi da se jedino operacijom može sigurno potvrditi da li je obična cista ili endometrioza. Sretno 🍀🤞🏻♥️😘
Sretno cure drage, šaljem vam svima trudničku prašinu ✨✨✨✨🪄🪄🪄🪄🪄🪄💛💛💛💛
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji