Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaILuka
    21. Kolovoz 2024. 21:00

Pozdrav žene! 

Mi smo pokušavali 4 godine prirodno i nije nikako išlo imali smo pobačaj i nakon toga više ništa operaciju ciste svašta nešto i ove godine smo krenuli u postupak umjetne oplodnje prvi postupak sam imala u 6 mjesecu i to mi je izašlo negativno i sada sam imala fet i nalaz je pokazao 1520 to je pozitivno jelda? Samo da bu sve oke želim svim ženama što prije da ugledaju toliko željeni plusic

Jurky32
    21. Kolovoz 2024. 21:46

Sage, sretno 🤞🥰
    Sadiegreen, bravo za dobar pregled 🥳🥰
    Srculence, sretno na histero i s FET-om na jesen 🤞🥰
    AnaILuka, dobrodošla 🤗 nalaz čega? ako je to nalaz bete, onda da, pozitivno je itekako.. čestitam 🥳 jesi već dogovorila prvi uzv?

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• IM96
    21. Kolovoz 2024. 21:47

Pozdrav cure,
    trebamo s idućim ciklusom u postupak potpomognute oplodnje. S obzirom na uredan spermiogram doktorica mi je preporučila da napravim test prohodnosti i ako si prohodni idemo na postupak insemenacije. S obzirom na godisnje odmore nismo uspjeli ovaj ciklus napraviti test prohodnosti, pa me zanima da li se mogu poceti piti tablete za stimulaciju ovulacije i prije ovulacije napraviti test prohodnosti ili da ovaj ciklus napravim test prohodnosti a onda tek sa iducim da idemo u proces potpomognute?

Razumna
    21. Kolovoz 2024. 22:19

SanLeptira

Cure, prije svega hvala vam od srca što ste tu, divne ste sve skupa.
    Odmaram se trenutno, a od tri folikula, dobili smo dvije stanice. Na desnom jajniku imam endometriom i od tog folikula nisam dobila stanicu.
    Doktorica je rekla samo da sutra nazovem.
    Razumna, ponijela sam zihericu i trebala mi je, nećeš vjerovati,pa ti još jednom hvala.
    Pitam se,jesu li odmah mogli vidjeti kakve su stanice? Da nisu zrele ili da se ne mogu oploditi, da li bi mi to odmah mogli reći ili ću to tek sutra znati?
    Odmaram se u sobi i čekam da mi kažu što dalje.
    Sestre su super, cimerica isto tako.
    Vama cure želim lijep i uspješan dan. Ne znam koja što ima od pretraga, ali neka budu dobre. Uz vas sam u mislima. ❤️

Draga, drago mi je da sam pomogla 💙 stvarno mi nisu jasni da ne mogu zašiti tu jednu spagicu a valjda 2 spavaćice imaju... Totalni nemar.
    I ja sam kod dr T. Stvarno su škrti na informacijama, nemam što drugo reći, a osim toga mislim da rade isto što se radi i privatno. 
    Srculence ja isto planiram na fet u 10mj 😄 pa ćemo se pratiti. Sad planiram dugački GO u 9mj pa onda punih baterija u nove pobjede 🥳

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

djetelina13
    21. Kolovoz 2024. 22:51

Hvala vam puno cure na sreći. Sretno i svima vama u vašim fazama. 
    Javit ću vam kako je prošlo za otprilike 3 tjedna 😃😘

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Srculence
    21. Kolovoz 2024. 23:10

Razumna

SanLeptira

Odmaram se trenutno, a od tri folikula, dobili smo dvije stanice. Na desnom jajniku imam endometriom i od tog folikula nisam dobila stanicu.
    Razumna, ponijela sam zihericu i trebala mi je, nećeš vjerovati,pa ti još jednom hvala.
    Pitam se,jesu li odmah mogli vidjeti kakve su stanice? Da nisu zrele ili da se ne mogu oploditi, da li bi mi to odmah mogli reći ili ću to tek sutra znati?
    Vama cure želim lijep i uspješan dan. Ne znam koja što ima od pretraga, ali neka budu dobre. Uz vas sam u mislima. ❤️

Draga, drago mi je da sam pomogla 💙 stvarno mi nisu jasni da ne mogu zašiti tu jednu spagicu a valjda 2 spavaćice imaju… Totalni nemar.
    I ja sam kod dr T. Stvarno su škrti na informacijama, nemam što drugo reći, a osim toga mislim da rade isto što se radi i privatno.
    Srculence ja isto planiram na fet u 10mj 😄 pa ćemo se pratiti. Sad planiram dugački GO u 9mj pa onda punih baterija u nove pobjede 🥳

Razumna  jooj super,onda se pratimo! 🥰
    Bravo! Odmori i uzivaj na godisnjem ☺️🍀😍

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• AnaILuka
    22. Kolovoz 2024. 01:04

Da nalaz krvi tj bete nju sam vadila sutra tj danas ću zvati ginekolog da zakazem ultrazvuk.

sanjushka
    22. Kolovoz 2024. 06:47

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    KOLOVOZ 2024.
    22.8. čet
    BIKMIK - ultrazvuk 
    26.8. pon
    MARISHA - konzultacije/uzv ivf
    28.8. sri
    JURKY32 - ultrazvuk 
    LEONA89 - ultrazvuk 

RUJAN 2024.
    3.9. uto
    BLONDIE - ultrazvuk 
    6.9. pet
    ŽUŽI - konzultacije 
    10.9. uto
    TEICH56 - konzultacije 
    16.9. pon
    LUNOLINA - konzultacije

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Sadiegreen i Korni da, baš je traumatično iskustvo taj prvi dan 🤣🤣 samo sva sreća još nema nastave pa se lakše diše.. Samo mature.. 🙄
    BikMik sretno danas na pregledu..

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

angel eyes
    22. Kolovoz 2024. 07:33

Razumna uživaj na go, odmori se i neka ti 10mj donese sreću ❤️
    Bikmik sretno na druškanju 🥰🥰
    AnaiLuka dobrodošla, čestitam na pozitivnoj beti, sretno dalje, neka sve bude uredno 🤗
    Žuži cime, samo da te pozdravim 😘 Kako si, jesi se odmorila?

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• SanLeptira
    22. Kolovoz 2024. 07:43

Razumna

SanLeptira

Draga, drago mi je da sam pomogla 💙 stvarno mi nisu jasni da ne mogu zašiti tu jednu spagicu a valjda 2 spavaćice imaju… Totalni nemar.

Škrti su, slažem se. A,ti onako omamljena od lijekova, ni ne možeš se u tom trenutku svega sjetiti, kasnije ih nema. Dobro, bitno je da znaju što rade i da su u tome bolje.
    Uživaj na godišnjem odmoru. ❤️

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.