Bebolina ajme kako mi je žao, baš sam mislila da je to to sada… Hoćeš čekati mengu ili s tableticama, koji je plan…Drži seSlee, Cordatacure žao mi je jakooo 😭Držite se cure
.
Jurky, Korni, HPoison, Kawa, Wildflower šaljem puse svimaaaNemam pojma kada ćemo dalje, sad se samo želim vratiti u normalu i živjeti barem mjesec-dva po tome pa ćemo dalje vidjetiJavim vam novosti dok ih bude
Hvala tebi i hvala svim ostalim curama. Ne znam kakav je plan dalje, tek sam danas uspjela betu izvaditi koja je 8345, vjerujem da bi do sada trebala biti puno viša, tako da je ova već vjerojatno u padu. U pon ću se vjerojatno čuti s dr.
Danas bi mi po zadnjoj M bilo 6+2, ali to je već očito sve prije stalo i krenulo opadati. Dr nije nimalo optimističan pa sam se pomirila da će M stići.
Bas mi je zao, drzi se😘 nadam se da ce proci to sve bez nekih komplikacija😒 da li si ista osjecala?
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav cure, vec sam prije pisala ovdje no ne pisem cesto.
Pokusavam ostati trudna i ovaj mj me cudno bole grudi no nisam se prije toga zopce nadala jer je sama ovulacija bila nekako slaba, nisam imala puno sluzi kao inace i nisam bi skuzila kad je ovulacija bila.
Je li moguce zanijeti s takvom ovulacijon? Molim vas ako itko ima bilo kakav kom na to i savjet a cim povecati plodnu zkuz
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.22.7. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
BIKMIK - ultrazvuk
23.7. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
TINČICA1703 - beta
TERA_ - ultrazvuk
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
ŽUŽI - betaKOLOVOZ 2024.2.8. pet
TEICH56 - beta
19.8. pon
JABUKICA - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_________________________________Teich pupo čestitam, odmaraj i uživaj, neka se mrvica čvrsto ugnijezdi.. 🥰🍀🤞🏻
Bebolina jako mi je žao.. 😔 Nažalost poznat mi je osjećaj..😔 Nadam se da će se sve brzo i bezbolno riješiti.. 🤞🏻🍀❤️
Sleejooooj baš mi je žao. Odmori i odtuguj pa idemo na jesen zajedno po bebača! 🥰❤️
Cordata žao mi je.. 😔❤️
Meni 12.8 ❤️
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.22.7. pon
BIKMIK - ultrazvuk
23.7. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
TINČICA1703 - beta
TERA_ - ultrazvuk
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
TEICH56 - beta
19.8. pon
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_________________________________Teich pupo čestitam, odmaraj i uživaj, neka se mrvica čvrsto ugnijezdi.. 🥰🍀🤞🏻
Bebolina jako mi je žao.. 😔 Nažalost poznat mi je osjećaj..😔 Nadam se da će se sve brzo i bezbolno riješiti.. 🤞🏻🍀❤️
Sleejooooj baš mi je žao. Odmori i odtuguj pa idemo na jesen zajedno po bebača! 🥰❤️
Cordata žao mi je.. 😔❤️Meni 12.8 ❤️
Oprosti, ne pratim baš detaljno sve zadnjih nekoliko dana, malo sam se isključila tako da nisam zapamtila tvoju priču.. Što je 12.8.? Pretpostavljam da bi na listu ali morat ćeš biti malo detaljnija.. 🙈😊
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Cure, evo brzinski upadam. Uglavnom danas je bila punkcija, na kraju smo dobili ne samo 8, nego 12 jajnih stanica. Ponedjeljak javljaju detalje.
Pisala sam vam za opću anesteziju, kratkotrajnu da me strah, na kraju sam razgovarala s anesteziologom, objasnila mi sve, sestre me isto smirile, popustio strah i bilo je super. Doslovno sam nakon 15 minuta iza punkcije bila već budna. Bolova nije bilo iza, jedino sada lagani pritisak oko jajnika. Ali zanemarivo.
Ostavili su me u sobi ležati jos 2 sata s infuzijom. Svako 15 min me obilazili. Samo mi je bilo malo dosadno jer sam bila budna 2 sata, nije mi se spavalo nikako 😅
Pa ako se dvoumite kao ja, mislim da je ovo najbezbolnija opcija. Ja sam stvarno oduševljena.
E zanima me dali ste vraćale npr. po 2 zametka?
Piše nam u papirima da trebamo odlučiti.
Općenito odličnog sam zdravlja, bogu hvala, krvna slika ne moze biti bolja, živim zdravo, pa računam ako ce i biti blizanci bolje sa 32 nego sa 40 god.danas sutra. Ipak bi lakse podnjela. Iako je rizicno svakako, znam. Ali AMH je dosta nizak za moje godine, pa ono...
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Pozdrav svima, ja bih Vas molila sve, ako mi tko može pomoći, prijateljica se raspituje za cijenu potpomognute oplodnje.. Možete li mi reći koliko je sami postupak, jer ona i muž ne moraju na nikakva testiranja, to su već obavili, i znaku u čemu je problem .. Hvala puno i sretno svima...
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.22.7. pon
BIKMIK - ultrazvuk
23.7. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
TINČICA1703 - beta
TERA_ - ultrazvuk
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
TEICH56 - beta
19.8. pon
Cordata žao mi je.. 😔❤️Meni 12.8 ❤️Oprosti, ne pratim baš detaljno sve zadnjih nekoliko dana, malo sam se isključila tako da nisam zapamtila tvoju priču.. Što je 12.8.? Pretpostavljam da bi na listu ali morat ćeš biti malo detaljnija.. 🙈😊
Pobjeglo mi pola teksta, 12.8 mi je prvi uzv ako mogu na listu❤️
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Rolica, 😘
Ania, oodličan broj jajnih 🥳 neka ih bude što više zrelih i oplođenih 🤞🤞 meni su vratili dva sad u zadnjem postupku, ali ja imam duplo niži amh od tebe.. posavjetuj se s doc prije odluke.. sretnoo 🤞🥰
Lumile, privatne klinike imaju cjenike na svojim web stranicama.. sretno prijateljici 🤞
Lejla, moraš Sanjushki napisati i kakav prvi uzv.. u potpisu ti ništa ne piše, pa ako netko ne prati svaki dan ne može znati o čemu se kod tebe radi 🤗
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Našla sam neku privatnu kliniku u ZG, ali ima jaaaako puno cijena, za svaki pregled, pa ne znam koliko bi na kraju sve koštalo...🫣🫣🫣🫣
Jurky32 hvala tii🤗❤️ Nadam se dobrim vijestima u ponedjeljak, da ih se sto vise oplodi 😊
Da vidim, tebi je malo niži amh od moga, ali sve je to tu negdje,cini mi se.
A dali su ti vratili ta 2 zametka u dobitnom postupku ili?
A jos cu razgovarati s doktorima, vidit sto i kako, pa cu bit pametnija sto mi je najbolja opcija. Ali nekako mislim ako su 2 zametka veća je šansa ipak, a moj AMH me bas brine kakav ce bit npr za godinu dana.
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Sortiraj odgovore
Najstariji