Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Sanjushka nadam se da će doći više M. 🤗
    Sadiegreen čestitam ❤️ da izdrzis sto mirnija do uzv-a, sretno 😘
    Sani uvijek M. zeza kad ne treba, ali bolje odgoditi, sretno u 9.om 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Sanii puuuno ti hvala na toj informaciji ❤️, mislila sam da ih se ne može dobiti vikendom i da bi onda morala čekat najranije ponedjeljak za javit se. 
    Idem odmah toćat noge u toploj vodi 🤣🤣 i čekat muža da se vrati s posla da ga zaskočim 🤣🤣
    Ma naravno da je najbolje ne forsirat, ako sada imaš druge obveze, pusti za jesen. Ja radim u školi pa sada tek neću imati nikakve obveze tako da je meni sad idealno vrijeme.. 😁

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Sadie, beta je tooop 🤗
    Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
    Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Rolice ma bit će sve ok, normalno je da on luduje tako u trudnoći, ali nisam baš mislila da će se tako jako povisiti🥹a za mučnine, jedva čekam 12tt jer osim što se nadam da će s mučninama prestati, prestajem i sa Prolutex-om i postepeno sa Utrogestanom. Ljubim te ❤️😘☺️
    Tera sretno, nek se mrva čvrsto primi 😍 🍀♥️😘
    Bebolina držim 🤞🏻 za testić🍀♥️
    Sanjushka rokni onda žesticu, možda i ona pomogne😅😂😂ajde sretno onda da dođe za vikend🤞🏻hvala ti i ja se nadam 😅❤️❤️😘
    Jurky hvala ti, vadim opet za 4 tj. Pijem veću dozu sad i nadam se da će se smanjiti🤞🏻♥️😘ja nemam problema sa želudcem i crijevima, ali na sam tek na početku, možda to dođe u kasnijim tjednima. Bitno da znaš što ti smeta☺️😘
    Medena 😔baš mi je žao da se mučiš tako. Nadam se da će te pustiti iza 12tt i da se nećeš i kasnije mučiti, bitno da je sve ok sa bebicom 😓♥️😘
    Korni drago mi je da je tvoja srećica stigla na svijet, čestitam od ♥️ 🥹🎉🎉bitno da je sve ok prošlo, brz oporavak mamice, ljubi bebicu punoooo🩷💜🩷💜🩷💜
    Tinčice super napreduje, bravo lavice💪🏻♥️😘
    Sadie mislim da je najbitnije da se podupla, moja je isto bila veća, pogledaj u potpisu mom. Opusti se ženo, trudna si i čestitam. 🎉Sad lagano do UZV, sretno♥️😘
    Kawa sretno na UZV 🍀 🍀🤞🏻 ❤️ 😘 
    Sani sretno u 9.mj. ❤️😘🍀
    Sretno svima♥️♥️♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Korni cestitam!!!😍😍
    Marisha ja sam nedavno greskom bolnice zavrsila na nekakvim konzultacijama za IVF😅 i tamo mi je doktorica rekla da bi mi skidala septum na maternici (dakle operirala bi to) i zato sam isla u Repromed na konzultacije. Da vidim sto on ima za reci.Ali da, ako u Skvorcu ne ulovimo stimulaciju u kolovozu onda cemo njih preskociti i ici cemo u listopadu u Repromed ☺️ (rujan na zalost ne mogu zbog kolicine posla na poslu) zaljubila sam se u dr. R koliko je pametan, strucan, a opet covjek 🥰
    Btw bas sam jucer isla kod Petre na briseve i razmisljala kako ti ides kod nje. Sigurna sam da ce te oduseviti! 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Kawa

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

tera PUPO sretno 
    lunolina nisam ni ja uhvatila da se prebacujes u repromed, ali nadam se da ces stici u 8 mj  kod Škvorca da iskoristis i to, da nemas potrebe za R više 
    medena zao mi je zbog mucnina...
    slee jesi sa ciklom krenula preventivno ili inace imas problema s endometrijem ? 
    sadie cestitam na prekrasnoj beti 
    sanjuska sretno s hopsanjem, da potakne vjesticu sto prije 
    sani nadam se da ces se van zg malo resetirati i u 9mj po svoje smrzlice 
    leona hvala ti 
    KORNI cestitam od srrca na cupavici  bebi zelim dug i zdrav zivot a mami brz oporavak evo i mene sa uzv, moj doktor je malo škrt na riječima pa nisam saznala veličinu folikula, rekao je da su malo usporeni ali da nema problema i nećemo ih požurivati, i da su poprilično ujednačeni što je njemu drago, a i meni jer se nadam da ce ih biti vise dobre kvalitete  od danas uvodim Ganirelix tako da se nadam aspiraciji nekad kroz sljedeci tjedan. u pon sam opet na uzv pa cemo malo vise znati.
    ugodan vikend svima cure 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

blondie

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

korni

Drage lavice 💞 sinoć nam je stigla naša mala čupavica, 52 cm i 3960 gr 🙈 na kraju smo završile na carskom, ali sve je okej prošlo, i sad se oporavljamo i upoznajemo uz vrtlog emocija ❤️ stvarno divno i od srca to svakoj želim 🥹❤️
    naknadno pročitam prethodne stranice, sretno svima ❤️

Čestitke 🥳🥳🥳

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Johicaa

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Kako ste cure? Vidim ima događaja, dok sve procitam trebat ce mi nekoliko dana. Nema mi nista gore kad mi se sam izlogira, pa dok sam nasla sifru stranice se naredale. Pa malo da se aktiviram.
    .
    Korni čestitam vam od srca, brz oporavak od carskog da mozes uzivati sa svojom malom princezom.💕🌸🎀
    .
    NPelica sada nastavljamo tebe bodriti 💪🏻❤️
    .
    Razumna ja sam imala herpes na usni skoro do nosa, prije ovog transfera nitko se nije posebno zabrinuo jer inace imam sklonost herpesima. Pa ako si ga vise puta imala do sada nije za veliku brigu. Ja sam proucavala dodatno jer sam opet dobila herpes u prvih 9 tj. trudnoce i uglavnom opasno je ukoliko se prvi put pojavi i ako je na genitalijama.
    .
    Jurky i ostale trudnice koje imaju problema sa mucninama i zelucom, ja vam mogu samo reci da sta god sam pitala dr ona bi mi rekla "to je normalno" 🤣. 
    Ja sam se nekako birila s magnezijem, mineralnom i donatom. Također bio je dozvoljen controlock ali nisam ga pila. Sad trenutno imam problem " smanjenog" zeluca pa mogu pojest mini porciju pa mi krene knedla u grlu. 
    .
    Drage betocekalice sretno vam, da budete "okrugle" nakon ovog transfera.
    Pozitivne betice samo hrabro sada i smireno koliko mozete. Sad ja mogu pricat a pred prvi pregled samo sto nisam pala u nesvijest 🤣
    Cure koje se spremaju sretno vam i drzim fige da bude sto uspjesnije i kvalitetnije odrađeno.
    Cure koje su dozivjele los ciklus i negativne bete drzite se i snazno naprijed ❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

Korni draga, čestitam od srca na maloj čupavici 🥳🥰❤️
    Neka joj je bezbrižno djetinjstvo, a tebi brz oporavak 😊
    Uživajte, ljubite se, mazite i pazite 😘 Puse tebi i bebolini 🥰😘
    Sadiegreen, ma super beta, izdrži do uzv-a 😁💪🌞
    Medena, jao, baš te snašlo, nadam se da će se početi smanjivati da možeš uživati u trudnoći 🤞😊
    Tera pupice sretno 🍀🤞😊
    Sanii, bolje onda ništa ne forsirat, uživaj u ljetu 😘 pa na jesen u nove pobjede 💪
    Dodo, super da si uspjela promijeniti doktoricu 😊
    Kawa, sretno dalje 🍀😊
    Bebolina, držim fige za jedan veliki plus, ili debelu crtu 🤞🥰
    Uživajte u vikendu, drage ženice 🤗❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

Ajme Johice, pa i ti već u 33.tjednu! Bas sam se sokirala sad 😁🥰  Kako vrijeme leti... Kako si, kak je bebica? ❤️ 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.