Sadie, beta je tooop 🤗
Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣Hej kod koje si se dr prebacila? I jel jos prima?
Ja bas nisam zadovoljna sa svojom na Srednjacima..
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci… A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom
Jel kod te tvoje sestra Slavica?
Probaj nazvati kod dr.Ledinski, Končar (Drvinje) ali čisto sumnjam da prima. Ja sam se načekala godinama dok me nije ugurala.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Sadie, beta je tooop 🤗
Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣Hej kod koje si se dr prebacila? I jel jos prima?
Ja bas nisam zadovoljna sa svojom na Srednjacima..
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci… A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom
javi mi se na mail pa ti sve objasnim
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Korni cestitam na princezici 🍀❤️🌸🎀
Jurky mene je bolio zeludac i meni je receno da ne smijem piti controloc koji inace pijem ali umjesto toga ljecnicku sodu bikarbonu ili Reni tablete koje su meni super pomogle.
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Jelda, Johice vrijeme je baš proletilo kada pogledam tvoju trakicuObožavam tvoj avatar, btw
Gdje nam je Luna, ona je isto tu negdje kao i ti. Luna javi se
Heej, tu sam, citam vas jos uvijek i navijam za svaku iz prikrajka🤞🥰
Ja sam danas tocno 32 tjedna, tako da smo ja i Johica tu negdje, a i mislim da ce nam se mališani isto zvati 😊
Danas sam bas bila na pregledu, sve je ok, maleni ima cca 1950g i vec lagano jedva cekam kraj jer su mi ove vrucine postale nepodnosljive 😅
Kako si ti? 😊
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Korni čestitam od srca draga 😍😍🥰🥰🥰🥰
Tinčice u kojoj si ti sada klinici, pa super rezultati u odnosu na Beta+ jelda? 😍💪💪💪
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Pozdrav, ženoline moje!🥰🥰🤗🤗
Korni mamice čestitam od ❤️ na malenoj čupavoj princezici!👑🥰🥰🤗🤗 Uživaj u ovim prelijepim trenucima!❤️❤️ Želim ti brz oporavak, a malenoj da lijepo raste i bude zdrava.🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Sadiegreen to je prekokrasna betuška!💪💪 Čestitam od ❤️!🥰🥰 Sad lijepo polako i smireno do prvog druškanja.😊😊
Kawa da, bolje je da folikuli sporije rastu, ne brini oko toga. Neka i dalje ide sve po planu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tera pupiceeeeee sretnooooo! Navijamo na najjače da betuška bude 'ko kuća!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️Ja sam jučer bila kod svog ginekologa i u razgovoru mi je spomenuo da se jedino Veritas test može raditi kad je u pitanju trudnoća nestajućeg blizanca, jer za obje bebicu je odvojen nalaz. Još je i provjerio sa njima i rekli su da može. Tako da smo jutros pogledali bebicu koja je još spavala i onda izvadili krv koju su odmah danas poslali u Barcelonu. Rezultate očekujemo oko srijede/četvrtka.🙏🙏🌈
Svim kraljicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tinčice u kojoj si ti sada klinici, pa super rezultati u odnosu na Beta+ jelda? 😍💪💪💪
Je je, rezultat je stvarno dobar, gle tek je bio 4 dan ciklusa a imamo 6 zasada.. Ali sad pratimo stanje i ono što je najbitnije od svega, ja sam do te nesretne stimulacije u B+ više manje uspješnih do po 7 js, kardinalna greška je ta da je ona ošla isprobavat novu terapiju kao da ja na raspolaganju imam besplatno pokušaje pa šta ide. Kad se jasno vidjelo da na gonal/menopur reagiram odlično ne razumijem čemu je išla mijenjati terapiju sa tim novim ciklusom i stavit Elonvu!? Pa ti testni pokušaji idu u početnim IVF postupcima dok ne vide što odgovara… Stvarno ne razumijem… Sad u pon opet folikulometrija , pa ćemo vidjeti jako napreduju.,. Samo da ne zaostanu sa razvojem. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Tinčice u kojoj si ti sada klinici, pa super rezultati u odnosu na Beta+ jelda? 😍💪💪💪Je je, rezultat je stvarno dobar, gle tek je bio 4 dan ciklusa a imamo 6 zasada.. Ali sad pratimo stanje i ono što je najbitnije od svega, ja sam do te nesretne stimulacije u B+ više manje uspješnih do po 7 js, kardinalna greška je ta da je ona ošla isprobavat novu terapiju kao da ja na raspolaganju imam besplatno pokušaje pa šta ide. Kad se jasno vidjelo da na gonal/menopur reagiram odlično ne razumijem čemu je išla mijenjati terapiju sa tim novim ciklusom i stavit Elonvu!? Pa ti testni pokušaji idu u početnim IVF postupcima dok ne vide što odgovara… Stvarno ne razumijem… Sad u pon opet folikulometrija , pa ćemo vidjeti jako napreduju.,. Samo da ne zaostanu sa razvojem. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
To ti sve ovisi o ciklusu. Ja sam prva dva puta na Pergoverisu imala po 7,8 folikula, ovaj put samo 3.Najgore što sad kad mi je trebalo što više dobrih na kraju jedan jajnik nije ni reagirao.
Draga moja nažalost ovo je sve lutrija.
Johica i Luna polako i vaš red dolazi. Evo sad prvo čekamo Npelicu s lijepim vijestima pa onda vas.
Drago mi je da ste dobro i da su bebe dobro.
Sani najpametnije prebaciti, taman se odmoriš i možeš u FET. Sretno!
Sanjuška nadam se da će nešto upaliti i da će uskoro krenuti.
Kawa možda će dr više biti od riječi u ponedjeljak. Najbitnije da oni ujednačeno rastu. 🤞🤞
Bubica hvala puno.
Ti uživaj sa svojim curama. 😘
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Pozdrav, ženoline moje!🥰🥰🤗🤗Korni mamice čestitam od ❤️ na malenoj čupavoj princezici!👑🥰🥰🤗🤗 Uživaj u ovim prelijepim trenucima!❤️❤️ Želim ti brz oporavak, a malenoj da lijepo raste i bude zdrava.🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Sadiegreen to je prekokrasna betuška!💪💪 Čestitam od ❤️!🥰🥰 Sad lijepo polako i smireno do prvog druškanja.😊😊
Kawa da, bolje je da folikuli sporije rastu, ne brini oko toga. Neka i dalje ide sve po planu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tera pupiceeeeee sretnooooo! Navijamo na najjače da betuška bude 'ko kuća!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️Ja sam jučer bila kod svog ginekologa i u razgovoru mi je spomenuo da se jedino Veritas test može raditi kad je u pitanju trudnoća nestajućeg blizanca, jer za obje bebicu je odvojen nalaz. Još je i provjerio sa njima i rekli su da može. Tako da smo jutros pogledali bebicu koja je još spavala i onda izvadili krv koju su odmah danas poslali u Barcelonu. Rezultate očekujemo oko srijede/četvrtka.🙏🙏🌈
Svim kraljicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Neka bude uredan nalaz 🤞 🤞 🙏
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Hvala cure 😍😍
Korni cestitam na princezi😍
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore