Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

blondie

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Sanjuška da u sub ponavljam :)

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

• MiliPe

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Bebolina, Kruskica Drzim fige za pozitivne testice 🤞🏻😊
    Tera PUPO, sretno da se mrva primi 🤞🏻🍀
    Tincice Zao mi je 😔
    Curke ja se ne javljam jer nemam sta reci novo ali vas citam i pratim svaki dan. Zelim vam srecu a ja se javljam kad budu neke novosti i kod mene 😊

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌

Medena33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

Wildflower drago mi je da je sve ok. 
    Evo da se i ja javim, bila sam u bolnici zbog prekomjernog povracanja (10x dnevno, voda i hrana), sada sama doma i dalje povracam za sada 3-4x dnevno. Nadam se da mi se nece opet pogorsati jer ce me inace opet smjestiti. Mucnine stalno, izgubila sam 4-5kg, jedem strogo dijetalnu prehranu. Vodu moram piti guc po guc. Zedna, gladna, sve sam. Da ne kazem da sam stalno doma, da ne mogu nigdje izaci itd. Definitivno nije bas ugodno. Nadam se da ce proci s 12 tt iako se nekim trudnicima povracanje zadrzi i duze i cijelu trudnocu. S bebom je sve ok. 🤗

NPelica

Broj poruka: 1287

Prijavi adminu

Tera PUPO🩷 neka se mrva primi 🤗🩷 
    Tincica zao mi je mila, drži se ❤️ 
    Blondie odlična beta 🥰 veselimo se sutrasnjoj 🤞❤️ 
    Wildflower neka nalazi dođu čim prije🤞 drago mi je da je sve u redu 🤗 
    Medena zao mi je da su te tako ulovile mučnine, nadam se da ce brzo proći, da možeš funkcionirati i uživati u trudnoci 🤗 
    Jurky32 ja ti nisam imala nikakve bolove u želucu i crijevima, jedino su me krenule  zgaravice, taman negdje u tim tjednima.. ako dođe do toga, reflustat je spas 😅 
    Nadam se da nećeš imat takvih tegoba 🤗 
    Sanjushka nadam se da ce kuja brzo 🤞 meni bi čak seks znao potaknut M 🙈😅 sretnoo🤗
    Što se tiče simptoma, osim onih menga grceva u samom početku, ja sam prošla bez ičega, osim eto te zgaravice.. da ne vidim trbuh, zaboravila bi da sam trudna. Ne zamarajte se simptomima,  koliko možete..  i sama sam od samog početka mislila i cudila se zašto nema ništa, al očito me u ovom slučaju život ipak odlučio pomazit 🙈😅 
    Sretno svima curke 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica

Broj poruka: 1287

Prijavi adminu

Korni nadam se da držiš svoju curku L, i da se mazite..  javi nam se kada stignes ❤️ mislimo na tebe 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Prije svega - Korni - vjerujem da si vec sada sa svojom curicom, javi se kada stignes!
    Tera neka se cvrstooo cvrsto primi!
    Blondie odlicna je beta! Cekamo sutra i odlicno duplanje! 
    Wildflower drago mi je sto si se javila i jos draze da je sve uredu! Uzivaj u trudnoci i povremeno nam javi kako ste ti i bebica.
    Tincica primi moju iskrenu sucut. Jako mi je zao. Kako napreduje bockanje? Nadam se da ces skupiti snage nastaviti.
    Medena joj, jako mi je zao, bas te jako uhvatilo. Ja sam isto povracala puno i zavrsila na hitnoj, meni su bile intenzivne do 18tt i onda se stisale, zadnji put sam bila na hitnoj s 15tt, kasnije je bilo puuuuno punoooo lakse iako sam cak i na porodu povracala. Sve se to zaboravi kad dodje bebica, drzim fige da se tebi i prije stisaju. Najvitnije da je s bebicom sve dobro.
    Jurky mene je bolio zeludac, al pred kraj kad je beba stiskala, mozda se samo tako trenutno namjestio pa te stisce.
    Sanjushka ajmoooo, kad ce ta menstruacija da se imam s kim pratiti u Repromedu!
    Npelica drzim fige da se samo pokrene, uskoro se i ti mazis sa svojim klupkom srecice!
    -
    Tko je ono rekao da ce raditi test za vikend? Jedva cekam! 
    -
    Ja pocela s ciklom, zaboravila sam koliko mi je to odvratno bilo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Medena33

Wildflower drago mi je da je sve ok.
    Evo da se i ja javim, bila sam u bolnici zbog prekomjernog povracanja (10x dnevno, voda i hrana), sada sama doma i dalje povracam za sada 3-4x dnevno. Nadam se da mi se nece opet pogorsati jer ce me inace opet smjestiti. Mucnine stalno, izgubila sam 4-5kg, jedem strogo dijetalnu prehranu. Vodu moram piti guc po guc. Zedna, gladna, sve sam. Da ne kazem da sam stalno doma, da ne mogu nigdje izaci itd. Definitivno nije bas ugodno. Nadam se da ce proci s 12 tt iako se nekim trudnicima povracanje zadrzi i duze i cijelu trudnocu. S bebom je sve ok. 🤗

Drago mi je da je s bebom sve ok! A tebi zelim srecu da te produ mucnine sto prije...
    Bas nezgodno.. Nisam imala pojma da nekim zenama do te mjere dode... Covjece, pa zivot ti staje... 😯
    Sretno🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Tera sretnooo, neka se čvrsto primi 🙏
    Tratinčice da sjećam se vezano za posao što si pričala, zato i pitam kako si iskombinirala. Pa zvuči dobro, čim je od doma je svakako lakše  
    .
    Sretno svim curkama! ❤️❤️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

tera, Milipe, Angeleyes hvala vam 😘
    Medena drago mi je da je beba u redu. Nadam se da je ovim mučninama polako kraj i da možeš uživati u ostatku trudnoće u miru. Drži se.
    Slee tvoje su mučnine baš dugo potrajale treba to sve izdržati. Znam da se sve zaboravi kad beba dođe, ali treba i takve periode progurati. Ja sam rekla test odraditi za vikend.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Hvala curke na iskustvima ❤️
    Ma ja sam svoj želudac iziritirala, navalila na voće k'o blesava jer kao slabo to konzumiram pa moram sad.. mama mi se smije koliko sam voća u zadnjih 6mj. pojela 😁 ne valja s ničim pretjerati.. a princ raste i gura sve gore 🤗 
    --
    Medena, žao mi je zbog mučnina..nadam se da će uskoro prestati 🤞🥰 super da je beba dobro ❤️
    Korni, nadam se da je sve prošlo dobro 🤞❤️
    Ako netko danas nešto ima, sretnoooo 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.