Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Korni! Čestitam majicena princezi, hvala Bogu neka ste vi dobro i neka je sve prošlo kako treba! Čuvajte se, pazite i mazite, želim.vam objema brz oporavak i prekrasno ljeto puno gugutanja ❤️❤️❤️❤️❤️
    Npelica, Johica i Luna sad vas tri čekamo, kako je prekrasno vidjeti da dolaze bebice 💕🥰💕🥰💕
    Sadie, beta je top! Jesi se naručila na uzv?
    Jurky, nadam se da će se želudac smiriti, pokušaj izbjegavati ono što ti smeta 💪🏼💪🏼 
    Slee, sretno na fetu! Pozdrav od još jedne školske radnice 🥰🥰
    Sani, uzivaj u ljetu ❤️❤️
    Razumna, držimo fige u utorak 🤞🏼🍀🤞🏼🍀
    Curke, navijam za svaku od vas ❤️❤️❤️

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Leli91

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

Drage ženice. Danas sam

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc
    Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Leli91

Prijavi adminu

Drage ženice. Danas sam bila na konzultacijama u B+, i prije nego me zapišu za postupak moram sve nalaze odraditi jer su mi zastarjeli. Budući je prošlo već neko vrijeme i zaboravila sam, zna li netko mogu li se hormoni vaditi u Petrovoj?
    I da li je netko možda briseve uzimao privatno pa ih nosio sam na Andriju Štampara preko uputnice? Ginekologica mi je na GO i predugo mi je čekat da mi ona uzme briseve.

lelicaa91@gmail.com

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Leli91

Drage ženice. Danas sam bila na konzultacijama u B+, i prije nego me zapišu za postupak moram sve nalaze odraditi jer su mi zastarjeli. Budući je prošlo već neko vrijeme i zaboravila sam, zna li netko mogu li se hormoni vaditi u Petrovoj?
    I da li je netko možda briseve uzimao privatno pa ih nosio sam na Andriju Štampara preko uputnice? Ginekologica mi je na GO i predugo mi je čekat da mi ona uzme briseve.

Ja sam briseve privatno radila u ordinaciji Gynaears, oni su blizu Martićeve... jedina je razlika da se brisevi uzeti kod njih nose u Rockefellerovu (zato jer imaju njihove podloge), a ne na Štampar. 
    Uzimanje brisa bilo je 30 eura kad sam ja bila.
    Ono što me odbijalo kod drugih koje sam tad bila kontaktirala je što naplate uzimanje brisa, ali moraš podlogu imati sa sobom.
    Inače, da nisam u Croatiji, išla bih privatno sigurno u tu ordinaciju jer je doktorica super, bila sam par puta tamo i kao trudnica i dok sam rješavala neke stvari nakon poroda.

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Leli91

Prijavi adminu

Dodo87

Leli91

Ja sam briseve privatno radila u ordinaciji Gynaears, oni su blizu Martićeve… jedina je razlika da se brisevi uzeti kod njih nose u Rockefellerovu (zato jer imaju njihove podloge), a ne na Štampar.
    Ono što me odbijalo kod drugih koje sam tad bila kontaktirala je što naplate uzimanje brisa, ali moraš podlogu imati sa sobom.
    Inače, da nisam u Croatiji, išla bih privatno sigurno u tu ordinaciju jer je doktorica super, bila sam par puta tamo i kao trudnica i dok sam rješavala neke stvari nakon poroda.

30 eura sve skupa za briseve i onda na uputnicu analiza u Rockefellerovoj? Ako je tako onda ću i ja otić tamo, a gin ću tražit da mi pusti uputnicu.

lelicaa91@gmail.com

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Leli91

Dodo87

Leli91

Ja sam briseve privatno radila u ordinaciji Gynaears, oni su blizu Martićeve… jedina je razlika da se brisevi uzeti kod njih nose u Rockefellerovu (zato jer imaju njihove podloge), a ne na Štampar.
    30 eura sve skupa za briseve i onda na uputnicu analiza u Rockefellerovoj? Ako je tako onda ću i ja otić tamo, a gin ću tražit da mi pusti uputnicu.

Da, pogledala sam sad transakcije po kartici, 30 eura je sigurno naplaćeno. Samo im odmah napomeni da imaš uputnicu jer mislim da čak oni nešto u sustavu povezuju.
    U Rockefellerovoj sam odmah bila gotova, tako da je i to bilo ok.
    A za Petrovu i mene zanima, ak nitko nema friška iskustva, provjerit ću ja uživo sve te sitnice sljedeći petak 😀

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Kawa, super, bitno da ujednačeno rastu 🤞🥰
    Johica, i moja će doć vjerojatno reć da je to normalno 😁 
    Saniii, neka onda rujan bude dobitan 🤞🥰
    TraTinčica, hvala.. budem se i ja sa svojom doc konzultirala 😘
    Luna, Johica, i kod vas se upoznavanje bliži ❤️
    Leli91, sretno u novom postupku 🤞🥰
    Jabukica, hvala ti 😘 oprezna sam s hranom skroz sad i male porcije, čim manje to bolje 💪

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Leli91

Prijavi adminu

Dodo87

Leli91

Dodo87

Leli91

Da, pogledala sam sad transakcije po kartici, 30 eura je sigurno naplaćeno. Samo im odmah napomeni da imaš uputnicu jer mislim da čak oni nešto u sustavu povezuju.
    U Rockefellerovoj sam odmah bila gotova, tako da je i to bilo ok.
    A za Petrovu i mene zanima, ak nitko nema friška iskustva, provjerit ću ja uživo sve te sitnice sljedeći petak 😀

E super, hvala ti puno, baš ću ih nazvat u ponedjeljak da to riješim čim prije.

lelicaa91@gmail.com

Samara

Broj poruka: 755

Prijavi adminu

Korni čestitke na čupavici 🥰
    Kruškica meni se čini da se mrvica čvrsto uhvatila za svoju mamu i ne pušta 😊
    Sadie ne brini, beta je odlična

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Dobro jutro ☀️
    https://ibb.co/nzwCTp9

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.