Ajme Johice, pa i ti već u 33.tjednu! Bas sam se sokirala sad 😁🥰 Kako vrijeme leti… Kako si, kak je bebica? ❤️
Hej Bubice , i meni je nepojmljivo da smo vec usli u 8 mj. 😵💫 🥰 bebica super napreduje tocno prati tjedne po mjerama, vec se okrenuo glavicom prema dolje, lupka i partija obavezno po noci najvise.
Ja sam dobro, malo tromo od vrucine ali ne radim pa se mogu cuvati doma. Nekim danima sam uzbudjena i brinem da bude sve ok, ali vecinom sam relax.
Ti i tvoje cure uzivate? Nadam se da je sve dobro 🩷 pusa
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Kako ste cure? Vidim ima događaja, dok sve procitam trebat ce mi nekoliko dana. Nema mi nista gore kad mi se sam izlogira, pa dok sam nasla sifru stranice se naredale. Pa malo da se aktiviram.
.Korni čestitam vam od srca, brz oporavak od carskog da mozes uzivati sa svojom malom princezom.💕🌸🎀
.
NPelicasada nastavljamo tebe bodriti 💪🏻❤️
.
Razumna ja sam imala herpes na usni skoro do nosa, prije ovog transfera nitko se nije posebno zabrinuo jer inace imam sklonost herpesima. Pa ako si ga vise puta imala do sada nije za veliku brigu. Ja sam proucavala dodatno jer sam opet dobila herpes u prvih 9 tj. trudnoce i uglavnom opasno je ukoliko se prvi put pojavi i ako je na genitalijama.
.
Jurkyi ostale trudnice koje imaju problema sa mucninama i zelucom, ja vam mogu samo reci da sta god sam pitala dr ona bi mi rekla "to je normalno" 🤣.
Ja sam se nekako birila s magnezijem, mineralnom i donatom. Također bio je dozvoljen controlock ali nisam ga pila. Sad trenutno imam problem " smanjenog" zeluca pa mogu pojest mini porciju pa mi krene knedla u grlu.
.
Drage betocekalice sretno vam, da budete "okrugle" nakon ovog transfera.
Pozitivne betice samo hrabro sada i smireno koliko mozete. Sad ja mogu pricat a pred prvi pregled samo sto nisam pala u nesvijest 🤣
Cure koje se spremaju sretno vam i drzim fige da bude sto uspjesnije i kvalitetnije odrađeno.
Cure koje su dozivjele los ciklus i negativne bete drzite se i snazno naprijed ❤️
Draga, ja ne znam zašto svaki put pred fet ja poludim. Mislim da je to od hormona 😄 mejbi 😂.
Herpes mi je skoro prošao. Pit ću te tablete još danas i onda prestati da mi se tijelo iščisti do 2.7 kad mi je fet.
Veselim se bebi u busici. Sa obzirom da mi je ovo 11 fet, znam u što idem i kako će to sve skupa izgledati.
Na prošlom postupku sam u sobi bila sa jednom divnom ženom koja je već imala bebu iz ivf. Onda kad smo došle na transfer bile smo opet skupa. I nikad neću zaboraviti kako je ona mene čekala poslije transfera da ne budem sama (jer smo obadvije kao veteranke došle same). Onda sam ja predlozila da nas odvezem u neki fini kafe... I provele smo pola dana skupa. Hoću zapravo reci kao u ovom ružnom ivf dogode se neke lijepe stvari i upoznaju se divni i topli ljudi 💞
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
korni čestitam želim ti lijepe trenutke s tvojom malom slatkom obitelji :) uživaj u prvim trenutcima majčinstva, neka budu mirni i laki, upijaj svaki trenutak i pamti ih zauvijek.
sani uživaj i odmori se preko ljeta, a onda odmorna i svježa u nove pobjede. Neka rujan bude dobitan, držim fige
sadie ja isto mislim da je to odlična beta! Želim ti da ti što brže prođe vrijeme do prvog UZV. Baš i ja sad prolazim to čekanje tako da razumijem tvoju neizvjesnost.
sanjushka držim fige da se M napokon udostoji pojaviti
svim ostalim curama želim ugodan vikend
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Korni cestitam! 💝💝🩷🩷🥂 neka ste zive i zdrave, uzivajte u najvecoj sreći na svijetu💝 Kada budes pisala mozes, ako zelis, podijeliti i svoje iskustvo s Ri. Inace sam cula sve najljepse i da je jedno od najboljih rodilista odavno, a nadam se pogotovo sad kad je i nova bolnica..☺️🤞🏻
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sadie odlicna je beta! Bas onakva kakvoj se svi nadamo! Uzivaj sad i veselimo se ultrazvuku!
Sani zao mi je sto se necemo druziti, ali ovo ti je pametna odluka, u 9. mjesecu lijepo fino i polako, bez stresa.
Kawa nemam inace problema s endometrijem, bio mi je dobar uvijek do sada, ali sam uvijek i pila ciklu prije transfera. Prosli mjesec mi je 13dc endometrij bio 7, a voljela bi da je vec tad bio malo veci pa da ovaj ipak malo probam pripomoc ili bar da se osjecam korisno (ovulacija mi bila 17dc)
Sanjushka aaaa i ja radim u skoli, cao kolegice! zato smo sada odabrali ici. Takan mi zadnji radni dan kad bi cca vadila betu.
Lali ja sam rodila u rijeci pred dvije i pol godine i imam samo rijeci hvale. Svi su bili divni divni!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
I naravno - Korni cestitam od srca na maloj cupavici. Uzivajte sada u svakom trenutku!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Kornicestitam!!!😍😍
Marishaja sam nedavno greskom bolnice zavrsila na nekakvim konzultacijama za IVF😅 i tamo mi je doktorica rekla da bi mi skidala septum na maternici (dakle operirala bi to) i zato sam isla u Repromed na konzultacije. Da vidim sto on ima za reci.Ali da, ako u Skvorcu ne ulovimo stimulaciju u kolovozu onda cemo njih preskociti i ici cemo u listopadu u Repromed ☺️ (rujan na zalost ne mogu zbog kolicine posla na poslu) zaljubila sam se u dr. R koliko je pametan, strucan, a opet covjek 🥰
Btw bas sam jucer isla kod Petre na briseve i razmisljala kako ti ides kod nje. Sigurna sam da ce te oduseviti! 🥰🥰🥰
Gdje ćeš ići micati taj septum?
Držim fige za kolovoz i da ćeš u listopadu već biti trudnica
Ma i ja mislim, nema razloga da ti ne vjerujem
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Ajme Johice, pa i ti već u 33.tjednu! Bas sam se sokirala sad 😁🥰 Kako vrijeme leti… Kako si, kak je bebica? ❤️
Jelda, Johice vrijeme je baš proletilo kada pogledam tvoju trakicuObožavam tvoj avatar, btw
Gdje nam je Luna, ona je isto tu negdje kao i ti. Luna javi se
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Sadie, beta je tooop 🤗
Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣
Hej kod koje si se dr prebacila? I jel jos prima?
Ja bas nisam zadovoljna sa svojom na Srednjacima..
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci... A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Korni draga čestitam ti od srca na "malenom" smotuljku sreće 🤭 tebi želim brz oporavak, grlim🤗❤️
Sani odmori se, napuni baterije i jesen je tvoja 🤞🙏❤️
Sadiegreen odlična beta, neka do kraja bude školska trudnoća 🤞❤️
Johice i ti sitno brojiš 🤭🤗❤️❤️
Razumna sretno neka napokon ovaj fet bude dobitni 🙏❤️
Sretno cure svima ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji