Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lilly27

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Pozdrav cure, vidim da vas nekoliko ide na konzultacije u Petrovu, zar je odjel humane počeo sa radom i postupcima? 😶
    Sretno svim suborkinjama u kojim god fazama bile 🍀

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Draga Lilly, ja idem u Petrovu samo da mi prepišu koje pretrage trebam napraviti jer mi HZZO gin ne pušta uputnice temeljem nalaza privatnika.
    Ali, svakako ću pitati što je s odjelom i kad kreću, tako da info svakako slijede 5.7. 😀
    Osim ako netko neće imati ranije nešto za javiti.

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Lilly27

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Dodo87

Draga Lilly, ja idem u Petrovu samo da mi prepišu koje pretrage trebam napraviti jer mi HZZO gin ne pušta uputnice temeljem nalaza privatnika.
    Ali, svakako ću pitati što je s odjelom i kad kreću, tako da info svakako slijede 5.7. 😀
    Osim ako netko neće imati ranije nešto za javiti.

Hvala na info draga Dodo87, već sam se ponadala iako sam nedavno i sama zvala tamo pa su mi rekli da do kraja godine vjerojatno neće krenuti 🥲 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Wildflower hvala ti.
    Super što je sve u redu, sretno da i nalazi budu uredni. 🤞🙏
    tera 🤞🤞
    Kruškica meni je danas isto 7dnt trodnevne mrve, ja ću test za vikend da znam na čemu sam. Ali ovaj tvoj simptom da te probadalo djeluje dobro. Ja nemam ništa tako da test će pokazati sve.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Rolica

Tratinčice izdrži,nadam se još malo i to je iza tebe… radiš još normalno?
    Giselle supeeer, sretno! Držimo figeTinčice žao mi je, drži seBlondie jeeeeej čestitam, nek se dalje lijepo duplaaaDodo ajde super si sve iskombinirala, to sam i ja mislila možda još pričekati, ali ipak mislim da ću krenuti sad s ovom mengom da ne čekam predugo dok sve skupim. Ja ću sve obaviti u Vinogradskoj, rekli su samo da se javim mailom na 1.dan ciklusa pa će me naručiti, a back up mi je Rebro gdje su me naručili tek 02.08. S Rebra su mi napisali da te pretrage traju 2 sata, ne znam zašto… jel zbog 500 ampula krvi što vade ili neka dr fora… Za torch ću isto na Mirogojsku, to čekam pogodan dan jer mi je isto malo daleko… HLA rade na Rebru, da… A Bože, bezveze su ti šetali muža. Moj se još nije naručio, zaboravila sam mu uopće reći, baš budem… Javi kako napreduješLeona draga drži se🥰🥰 Nadam se da je uskoro to iza tebe, navodno mučnine drže do 11-12 tt pa prođu. A za TSH čudno, nisam imala s time iskustva, sigurno će ti neka od cura znati više o tome. Drži mi se

Hvala ti ❤️ da radim još obzirom da sam clan uprave ne mogu samo tako otici, no radim i od doma tako da mi je ok 😊
    Tinčica primi moje iskreno saucesce

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Angel eyes hvala, u kojoj si ti fazi sada?
    Bebolina hvala i ja tebi drzim fige😍

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Bebolina, Kruskica nadam se da će testići biti pozitivni 😘😘
    Tera odmaram, kljukam se suplementima i čekam novi pokušaj početkom 8 mj, začas će i to doći 😊

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Kawa hvala ti sto pitas, ja sam dobro. ☺️Trpam se suplementima kao da sutra ne postoji i nadam se da ce iduca stimulacija biti uspjesnija :) 
    Probat cu stimulaciju ugurati u kolovoz, a ako ne uspijem onda cu na zalost morat prebaciti na listopad zbog posla. Tko ce to docekati🙈
    Kak tebi napreduje pikanje?
    Tincica moja sucut 🥺❤️☹️drzi se!
    Blondie cestitaaam❤️❤️❤️
    Wildflower ajmeee vec si 12.tt! Kako vrijeme leti! Drago mi je da je sve dobro i iscekujemo s tobom rezultate nipta🥰.
    Ja sam jucer bila na pregledu kod svoje gin zbog briseva i pape pa sam ju zamolila da skicne na UZV je li sve ok. Iza jajnika jos uvijek imam slobodnu tekucinu od stimulacije koja je bila kraj ozujka/pocetak travnja 🙄 odnosno vjerovatno je to posljedica hipera. Bas me zanima sto ce u Repromedu sutra reci na to.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Npelica super, još malo.. Nadam se da ce tebi krenuti prirodno, da neće morati inducirati.. 🤞🏻❤️ 
    Tinčica žao mi je.. 😔 
    Blondie super beta, neka se lijepo podupla 🤞🏻🍀 Ideš ponoviti u subotu? 
    Wildflower drago mi je da sve super, čekamo rezultate testa s tobom 🤞🏻❤️ 
    Leona haha evo probali sinoć, nešto me na kraju ful počelo probadat s desne strane tako da nije bilo baš najugodnije. Od vina nažalost nisam, ja sam više za žestice 🤣
    Ali pročitala danas na fejsu da toćanje nogu 15ak min u što toplijoj/vrućoj vodi ili čak sjedenje u ful toploj vodi mogu potaknuti M jer potiču cirkulaciju. Tako da to isprobavam za vikend jer mi je najgora opcija da dobijem u petak popodne i da im ne mogu javit do ponedjeljka, što znači da je tek utorak pregled. A to mi je jako kasno.. 
    Bas mi je žao da ti je loše, nadam se da će to brzo proći da mozes uživati.. 🥰❤️ 
    Kruškica ja sam imala jake grčeve 9dnt dvodnevne. I bio je + tako da je to vjv dobar znak 🤞🏻😊
    Tera čestitam pupo, neka se čvrsto primi 🤞🏻🍀❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Nicaivo, Mrvica, ja nisam imala nikakve simptome trudnoće..samo hrabro 🥰
    Wildflower, super da je sve u redu..neka i nipt dođe dobar 🤞🥰
    Kruškica, mislim da sa trodnevnima možeš od 9dnt početi s testićima..sretno 🤞🥰
    Leona, nadam se da ćeš uspjeti taj tsh stabilizirati 🤞🥰
    Tera, PUPO sretno 🤞🥰
    --
    Pitanje za trudnice..ima li koja da muku muči sa bolovima u želucu? Baš želudac i crijeva.. za sada sam otkrila da me boli kad pojedem banane i borovnice i sve jače začinjeno.. tako da sve samo lagano i onda bude dobro.. pretpostavljam da je to normalno u trudnoći 🤷‍♀️😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.