Kornicestitam!!!😍😍
Marishaja sam nedavno greskom bolnice zavrsila na nekakvim konzultacijama za IVF😅 i tamo mi je doktorica rekla da bi mi skidala septum na maternici (dakle operirala bi to) i zato sam isla u Repromed na konzultacije. Da vidim sto on ima za reci.
Ali da, ako u Skvorcu ne ulovimo stimulaciju u kolovozu onda cemo njih preskociti i ici cemo u listopadu u Repromed ☺️ (rujan na zalost ne mogu zbog kolicine posla na poslu) zaljubila sam se u dr. R koliko je pametan, strucan, a opet covjek 🥰
Btw bas sam jucer isla kod Petre na briseve i razmisljala kako ti ides kod nje. Sigurna sam da ce te oduseviti! 🥰🥰🥰
Gdje ćeš ići micati taj septum? 
Držim fige za kolovoz i da ćeš u listopadu već biti trudnica 
Ma i ja mislim, nema razloga da ti ne vjerujem 
Ajme Johice, pa i ti već u 33.tjednu! Bas sam se sokirala sad 😁🥰 Kako vrijeme leti… Kako si, kak je bebica? ❤️
Jelda, Johice vrijeme je baš proletilo kada pogledam tvoju trakicuObožavam tvoj avatar, btw 
Gdje nam je Luna, ona je isto tu negdje kao i ti. Luna javi se 
Sadie, beta je tooop 🤗
Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣
Hej kod koje si se dr prebacila? I jel jos prima?
Ja bas nisam zadovoljna sa svojom na Srednjacima..
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci... A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.
Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH  ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Korni draga čestitam ti od srca na "malenom" smotuljku sreće 🤭 tebi želim brz oporavak, grlim🤗❤️
Sani odmori se, napuni baterije i jesen je tvoja 🤞🙏❤️
Sadiegreen odlična beta, neka do kraja bude školska trudnoća 🤞❤️
Johice i ti sitno brojiš 🤭🤗❤️❤️
Razumna sretno neka napokon ovaj fet bude dobitni 🙏❤️
Sretno cure svima ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR 
 🧔33  asthenonecrozo.. ➡️ normo 
 1 IVF (Petrova) 16 🥚-  et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22  FET 1 🐧 beta 12 
02/23 histero 
03/23 FET 1 🐧 beta 8 
04/23  FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔 
Sadie, beta je tooop 🤗
Evo, da i ja imam osjećaj da mi se nešto događa u MPO životu 🤣🤣 uspješno sam promijenila doktoricu, sad mi je stigla i HZZO potvrda.
Ali kako mi je pregled u Petrovoj blizu (za 5 dana), idem još i njega odraditi, da odmah ne iznapadam novu doktoricu, bit će prilika 🤣🤣
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci… A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom
Jel kod te tvoje sestra Slavica?
Probaj nazvati kod dr.Ledinski, Končar (Drvinje) ali čisto sumnjam da prima. Ja sam se načekala godinama dok me nije ugurala.
Sadie, beta je tooop 🤗
Nije mi npr htjela dati uputnicu ni za feritin, vitamin d, b12 i folnu.. Kao to nisu standardne pretrage u trudnoci… A za feritin "treba peporuka specijalista hematologa"
Ugl trebala bi mi neka nova gin na podrucju Zagreb cenatr i siri centar prema zapadu - Tresnjevka :) Ako ima netko za preporuciti.Korni divnooo ❤️cestitam i uzivaj sa svojom curom
javi mi se na mail pa ti sve objasnim 
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET  - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Korni cestitam na princezici 🍀❤️🌸🎀
Jurky mene je bolio zeludac i meni je receno da ne smijem piti controloc koji inace pijem ali umjesto toga ljecnicku sodu bikarbonu ili Reni tablete koje su meni super pomogle.

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT)     Poliklinika IVF Zagreb:   
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET)  28.03. FET 2 blastociste       10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Jelda, Johice vrijeme je baš proletilo kada pogledam tvoju trakicuObožavam tvoj avatar, btw
Gdje nam je Luna, ona je isto tu negdje kao i ti. Luna javi se
Heej, tu sam, citam vas jos uvijek i navijam za svaku iz prikrajka🤞🥰
Ja sam danas tocno 32 tjedna, tako da smo ja i Johica tu negdje, a i mislim da ce nam se mališani isto zvati 😊
Danas sam bas bila na pregledu, sve je ok, maleni ima cca 1950g i vec lagano jedva cekam kraj jer su mi ove vrucine postale nepodnosljive 😅
Kako si ti? 😊
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR,  PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Korni čestitam od srca draga 😍😍🥰🥰🥰🥰
Tinčice u kojoj si ti sada klinici, pa super rezultati u odnosu na Beta+ jelda? 😍💪💪💪
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav, ženoline moje!🥰🥰🤗🤗
Korni mamice čestitam od ❤️ na malenoj čupavoj princezici!👑🥰🥰🤗🤗 Uživaj u ovim prelijepim trenucima!❤️❤️ Želim ti brz oporavak, a malenoj da lijepo raste i bude zdrava.🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Sadiegreen to je prekokrasna betuška!💪💪 Čestitam od ❤️!🥰🥰 Sad lijepo polako i smireno do prvog druškanja.😊😊
Kawa da, bolje je da folikuli sporije rastu, ne brini oko toga. Neka i dalje ide sve po planu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tera pupiceeeeee sretnooooo! Navijamo na najjače da betuška bude 'ko kuća!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Ja sam jučer bila kod svog ginekologa i u razgovoru mi je spomenuo da se jedino Veritas test može raditi kad je u pitanju trudnoća nestajućeg blizanca, jer za obje bebicu je odvojen nalaz. Još je i provjerio sa njima i rekli su da može. Tako da smo jutros pogledali bebicu koja je još spavala i onda izvadili krv koju su odmah danas poslali u Barcelonu. Rezultate očekujemo oko srijede/četvrtka.🙏🙏🌈
Svim kraljicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️  ❌️  ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤  missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏 
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji