Draga nasa Tincice, rado cemo uplatiti koji euro za tebe☺️ nije to nikakva sramota, svi se mozemo naci u toj situaciji. Zelim ti od srca da se ovome jednog dana smijes dok ces svoju bebicu cuvat❤️❤️
Samo da javim, ja sam prokrvarila danas i vjerojatno cu se opet sama ocistit. To je ono srca u nesreci.🙏 Hvala svima na podrsci, jednostavno niske bete i nepravilna duplanja kod mene nikad ne izadu na dobro.
Mi imamo pauzu preko ljeta, hocu malo uzivat u zivotu bez ovog opeterecenja.
Cuvajte se❤️❤️❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Tincice Poslala sam ti mail sa drugog maila jer iz nekog razloga ne mogu otvoriti slike na forumu ne znam zasto. Vec neko vreme ne funkcionise..
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Draga nasa Tincice, rado cemo uplatiti koji euro za tebe☺️ nije to nikakva sramota, svi se mozemo naci u toj situaciji. Zelim ti od srca da se ovome jednog dana smijes dok ces svoju bebicu cuvat❤️❤️
Samo da javim, ja sam prokrvarila danas i vjerojatno cu se opet sama ocistit. To je ono srca u nesreci.🙏 Hvala svima na podrsci, jednostavno niske bete i nepravilna duplanja kod mene nikad ne izadu na dobro.
Cuvajte se❤️❤️❤️❤️
Znaci ipak nije izaslo na dobro 😥. Zao mi je, nema rijeci koja ti moze pomoci bas, prosla sam nazalost i sama kroz nesto slicno i prodje i kisa i dodje sunce. Drzi se ❤️❤️❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Tincice Poslala sam ti mail sa drugog maila jer iz nekog razloga ne mogu otvoriti slike na forumu ne znam zasto. Vec neko vreme ne funkcionise..
Kako ti napredujes ovaj ciklus za FET? Izvini ako si pisala, a ja propustila panicarenjem oko svojih problema 🥴
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Tincice iskreno se nadam da cemo uspjeti pribliziti se iznosu koji vam treba!
Tratincice zao mi je jako sto te muci migrena tako jako, saljem zagrljaj!
Sunce uh! Bas sam se bila ponadala bez obzira na niski start. Hoces ponavljat pregled svejedno da provjere sve? Odmori preko ljeta i napuni baterije!
—-
Sto se tice slika, da, mora se kopirati i zalijepiti na drugu stranicu, preglupo. Sto nisu oni htjeli poboljstati nam forum, a ne ovako, sve nam je jos gore, od razmaka do linkova MISSMAMA TEHNICKA PODRSKA Popraaaaviteeee nas!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jutro svima 😊 Vec par dana ni jedan link ne mogu otvoriti, jel se to jos nekom desava?
Samo stisnete na link i drzite sekundu. Meni otvara sve. Pokusajte tako 😁
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cuvajte se❤️❤️❤️❤️
Sunce zao mi je ne znam sta bi rekla 💔 oces ic na pregled ipak?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav svima, nova sam na ovoj temi, naime, kod mas je problem bila azoospermija, i VTO nam je bila uspešna, prva beta 504, druga 1400. Na UZ se videlo da su blizanci.
U subotu sam imala braon curenje, vrlo malo, javila sam doktoru, prepisao mi je vitamine i to je to. Medjutim danas sam ponovo imala, malo iscedka, ponovo braon ali tamnije.
Transfer je bio 24.maja
Da li ima razloga za zabrinutost, ja sam jako uplašena 😞😞
Cuvajte se❤️❤️❤️❤️Sunce zao mi je ne znam sta bi rekla 💔 oces ic na pregled ipak?
Na pregled cu u cetvrtak prema dogovoru, nema smisla prije, a nema tome ni spasa. Vec imam iskustva nazalost s tim. Neka se tijelo samo ocisti i to je to.
Imamo jos dva smrzlica, nekako imam osjecaj da ce jedan bit dobitan. 🙏
Uzivajte u vikendu zenice❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sunce jaaaako mi je žao 😢😢 Grlim najjače..
Vjerujem dobradošla u našu malu zajednicu. Koliko sam čitala u prvom tromjesečju nije neuobičajeno da cure krvare.. Možda da se provjeri ili pojača progesteron koliko sam ja upućena, druge cure će ti znati objasniti,..
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji