Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bless💫
    17. Lipanj 2024. 13:19

Tinčica drzim fige da se skupiiiii i da taj bude dobitan 🥰🥹
    Sadiegreen pupo i tebi drzim fige da ostane tu gdje je sada, naredne mjesece ♥️ uzivaj
    .
    Teich56 pupooo, kako si nam tii? Jel imas neke simptome? ☺️♥️

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖

Teich56
    17. Lipanj 2024. 13:50

Bless💫

Tinčica drzim fige da se skupiiiii i da taj bude dobitan 🥰🥹
    Sadiegreen pupo i tebi drzim fige da ostane tu gdje je sada, naredne mjesece ♥️ uzivaj
    .
    Teich56 pupooo, kako si nam tii? Jel imas neke simptome? ☺️♥️

Heeeej 💜 ne pišem niš jer nemam kaj prijavit.😅 Nemam simptoma. Cicke su malo narasle al to mogu i cyclogestu prepisat. U obe trudnoće do sad su me ubijale. Nekad su me znale pred mengu bolit a nekad nimalo. Skroz su čudne,kak im se sprdne 😂 😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Žuži
    17. Lipanj 2024. 13:52

Kawa

dobar dan zenicama, i svaka cast na inicijativi za našu tinčicusunce jako mi je žao zbog tvog ishoda
    kod nas je i drugi IUI bio neuspješan, test je negativan tako da sa ovom M krećemo u IVF, spermio nam nije baš bajan tako da ne gubimo vrijeme više. 2DC vadim hormone i dobila sam okviran protokol, trebala bih krenuti sa Bemfolom 150. jako me strah hipera jer imam pcos, ali koliko sam vidjela ova doza bemfole je blaga. također me strah aspiracije, žuži kakvu si ti anesteziju dobivala u kbc?
    pripremam se tako što opet čitam prve stranice teme, uzimam ulje noćurka, ubiquinol i catafertyl. primam sve savjete kao jedna paranoična ivf početnica

Ja ti nisam imala puno folikula, dobila sam intravenozno nešto protiv bolova, nisam sigurna šta jer nisam ni pitala. Kada ti daju tu drogicu prođe nekih 5 minuta prije nego sto krene djelovati i bas onda osjetiš da je krenilo, meni se malo strop micao i uljuljalo me. Ja nisam imala nikakvih nuspojava, bilo mi je skroz ok, sestre upozore da je moguća mučnina. Bitno je da ne jedeš ništa prije i dva tri sata nakon aspiracije. Bude uglavnom kroz jutro pa nije problem. Prvu aspiraciju mi je radila dr. Marušić i nisam je ni osjetila, a drugu dr. Mršić i tada me malo bolilo, ali ništa strašno. Meni je prvi postupak bija najzanimljiviji jer ništa nisam znala, sve mi je bilo novo i bila sam najopustenija. Samo bez straha i sve šta ne znaš pitaj ih vise puta, sestre su stvarno predivne. A ako zaboraviš, tu smo i mi.

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži
    17. Lipanj 2024. 13:56

Kawa

dobar dan zenicama, i svaka cast na inicijativi za našu tinčicusunce jako mi je žao zbog tvog ishoda
    kod nas je i drugi IUI bio neuspješan, test je negativan tako da sa ovom M krećemo u IVF, spermio nam nije baš bajan tako da ne gubimo vrijeme više. 2DC vadim hormone i dobila sam okviran protokol, trebala bih krenuti sa Bemfolom 150. jako me strah hipera jer imam pcos, ali koliko sam vidjela ova doza bemfole je blaga. također me strah aspiracije, žuži kakvu si ti anesteziju dobivala u kbc?
    pripremam se tako što opet čitam prve stranice teme, uzimam ulje noćurka, ubiquinol i catafertyl. primam sve savjete kao jedna paranoična ivf početnica

Zao mi je što inseminacije nisu uspile, ali virujen kako ćete imati vise sreće na IVF-u🍀 

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

• Dana23
    17. Lipanj 2024. 13:57

sirena

tinčica1703

sirena

U vezi pipelle biopsije endometrija ja sam zvala IVF polikliniku danas i oni su me pitali dali me netko upućuje na tu pretragu, ja sam rekla da ne da sam u bolničkom sustavu i da su me samo uputili na histeroskopiju, oni su na to rekli da zašto ne bi uzeli uzorak odmah i za to.

Ja sam im rekla da bi histeroskopiju radila u bolnici da ne plaćam privatno kada će mi oni to obavit i da nisam sigurna dali oni to rade i samo su mi rekli da se konzultiram sa svojim doktorom pa da se javim i da to mogu napravit u bolnici.
    Ja sam narucena na konzultacije u bolnici pa cu pitati da vidim sto ce reci na to.
    Dali je netko to radio u bolnici?

Ja sam radila histeroskopiju u bolnici bez plaćanja, uvijek će poliklinike predlagati da se njima plati privatno, ali ako nije velika cijena onda ok, mislim da histeroskopija i košta privatno, neznam koliko su cure plaćale privatno…

Ja sam mislila obavit histeroskopiju u bolnici da to ne placam privatno a pipelle biopsiju privatno jer sam mislila da se pipelle biopsija moze samo privatno obavit.
    Kada sam pitala preko telefona u IVF klinici za pipelle odmah me je pitala tko me upucuje na to, ja sam rekla da me nitko jos nije uputio i obljasnila sam svoju situaciju i sestra me pitala dali bi se to radilo u sklopu histeroskopije ja sam rekla da me u bolnici upucuju na histeroskopiju i da bi se histeroskopija obavila u bolnici i ona mi je odmah na to rekla pa zasto odmah ne bi uzeli uzorak i za Nk celije tj pipelle biopsiju i da se konzultiram s njima u bolnici pa da se javim.
    Meni su u bolnici prije zadnjeg transfera rekli da ako ne uspije fet da idem na histero i sad cekam konzultacije da mi to pismeno napise i da se naruce na histero.
    Ja bi htjela obavit sve sto se moze obavit jos od pretraga prije iduceg feta jer su rekli da bi odmah ciklus nakon histero isla u fet pa sam sad zbunjena.
    Jer nigdje nisam cula da se to moze ovait u bolnici a ja sam htjela to obavit privatno prije histero.

Možda nisam u pravu, ali komentirala bih: kad se radi histero, uzima se i uzorak za PHD analizu, pa se vidi ima li potrebe za dodatnim pretragama. A kod opetovanih neuspješnih implantacija, možda bi se mogao obaviti samo scrathing endometrija. O tome i ja razmišljam jer želim probati za drugo dijete, jer mi je beta uvijek 0 (osim nakon histero, kad je dr cvaknuo malo endometrij, tada sam i uspjela ostvariti trudnoću). Ponavljam, možda nisam u pravu!

Bless💫
    17. Lipanj 2024. 14:01

Teich56 hehe a tu siii, jaooj mogu misliti.. hocess praviti testovee ili cekas betu? Jaoj meni je to cekanje najgori dio svega 🥲🥲 drzimmm figeeee, navijam za tebe ♥️ 

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖

Teich56
    17. Lipanj 2024. 14:05

Bless💫

Teich56hehe a tu siii, jaooj mogu misliti.. hocess praviti testovee ili cekas betu? Jaoj meni je to cekanje najgori dio svega 🥲🥲 drzimmm figeeee, navijam za tebe ♥️

Ne planiram radit test, probat cu izdržati do bete za tjedan dana. Po kalendaru bi sutra trebala procurit pa cemo vidit.
    Hvala 🌺💜 kako si ti?☺️

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Dana23
    17. Lipanj 2024. 14:18

@Sirena
    *scratching endometrija
    Moja preporuka je da napraviš histero po planu, pa ćeš nakon toga planirati sljedeći korak.

jabukica
    17. Lipanj 2024. 14:26

Sunce, bas mi je žao! Držim fige da ti čišćenje prođe brzo i bezbolno, neka ti ljeto bude za punjenje baterija i nove pobjede ❤️🍀
    Trudnice s migrenama, nemam pametan savjet, držimfige da brzo prođu bolovi ❤️🍀🤞🏼 
    Nicaivo, sretno danas 🤞🏼🍀❤️
    Korni, uživaj na druženju ❤️❤️
    Sadiegreen, žao mi je! Imaš plan za dalje?🍀🍀
    Tinčice, nadam se da ćeš uspjeti skupiti 🤞🏼🤞🏼
    Jurky, kako si? Jeste počeli kupovati?
    Sve nove curke, dobro došle i još brže otišle na ljepše teme 🍀🤞🏼❤️
    Ako sam nekoga preskočila, nemojte se ljutiti, mozak mi isparava od vanjskih temperatura 😂

Ja ću se pohvaliti da smo danas kupili sjedalicu 💪🏼 tako da smo krenuli sa stvarima za bebača 🙈 želim vam svima čim prije takve brige 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️❤️

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Leona89
    17. Lipanj 2024. 14:58

Tanjanja konzultacije se obavljaju online ili uživo, meni je bilo lakše online nego putovati toliko samo zbog toga. Ako želiš mogu ti dati upute kako da im se javiš pa ih pitaš sve što te zanima. Mogu ovdje poslati cjenik ako želiš☺️❤️😘
    Tratinčice žao mi je da te migrena ulovila, drži se❤️😘
    BikMik i tebe muči migrena😔užas. Drži se❤️😘
    Sunce žao mi je što ipak nije izašlo na dobro.😔 Držim 🤞🏻 da sve ode sa M. Drži se, šaljem ti puno zagrljaja 🫂❤️😘
    Nicaivo sretno danas sa betom🤞🏻🍀♥️
    Korni uživaj u druškanju sa princezom 🩷🩷😘
    Tinčice super napreduju uplate. Mogu li te zamoliti, pošto ja imam isto Revolut pa bi ti preko njega uplatila da ti odmah sjednu novci, možeš li mi slikati QR kod svoj na Revolutu pa ga uploadati kao što si i IBAN jer mi ne da upisati na Revolutu IBAN, stalno baca HR. QR kod ako ne znaš možeš naći tako da stisneš u gornjem lijevom kutu na svoj profil i ispod tvog imena i prezimena je tzv.revtag @tvojnadimak i kad klikneš na njega otvori ti QR kod, molim te zalijepi ga kad stigneš. Hvala ti.♥️😘
    Sadiegreen drago mi je da je transfer prošao super, sad si PUPO. Držim 🤞🏻 🍀 da se mrva čvrsto primi i ne pušta, sretnooo ♥️😘
    Kawa žao mi je što je i drugi IUI bio neuspješan, nadam se da će vam IVF donijeti sreću. Samo hrabro 💪🏻♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.