Tincice, kako ide skupljanje, hocete uspjeti 🤗
Malo kasne uplate jer je preko Revoluta, pa ćemo znati tamo oko srijede kad sjednu sve uplate, do danas je sjelo tj uplaćeno 570 e, ja imam 1300, platila sam konzultacije 100, cure uplaćuju koliko tko može od 10 € na više, dio knjiga sam "prodala", piše da do 3 dana treba da sjednu uplate, ako ne uspijemo, pobjednica sam svakako jer sam bogatija za novo iskustvo i vraćam svima na rn koliko su i uplatili. Nije mi stres, trenutno sam sretna u trenu koji proživljavam, nadam se najboljem i spremna za najgore. Hvala za pun mail podrške i jer ste takve kakve jeste, lavice.. Ovo je nešto što se ne zaboravlja i znam da ćemo već idući mjesec ponovno udružiti snage za neku drugu curu, koja se nađe u ovakvoj situaciji.. Srce mi je kao kuća, grlim i ljubim sve
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Eni, baš mi je žao.. sretno dalje 🤞🥰
Nove cure, dobro nam došle i svu sreću vam želim 🤞🥰
Trudnice s migrenama, držim vam 🤞🤞 da brzo prođu i ne budu jake 🥰
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Korni, sretno druškanje ❤️
A gdje nam je NPelica? Nadam se da je sve u redu ❤️
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Tinčica, drži se i nadam se da ćeš uspjeti ❤️
Sretno cure svima 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Odradila sam FET. Opet kao sve odlično i maternica i blastocista. S obzirom da su to rekli i zadnji put, ne uzimam kao nešto relevantno za uspjeh no pokušat ću mantrati pozitivu. Test radim 26.6. Ako je negativan, odo na more 🙃
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Eni, baš mi je žao.. sretno dalje 🤞🥰
Nove cure, dobro nam došle i svu sreću vam želim 🤞🥰
Trudnice s migrenama, držim vam 🤞🤞 da brzo prođu i ne budu jake 🥰
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Korni, sretno druškanje ❤️
A gdje nam je NPelica? Nadam se da je sve u redu ❤️
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Tinčica, drži se i nadam se da ćeš uspjeti ❤️
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ako te ne traži swift, onda ga ni ne upisuješ, tako sam sama sebi testirala i prošlo je.. ;)
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
dobar dan zenicama, i svaka cast na inicijativi za našu tinčicu
sunce jako mi je žao zbog tvog ishoda
kod nas je i drugi IUI bio neuspješan, test je negativan tako da sa ovom M krećemo u IVF, spermio nam nije baš bajan tako da ne gubimo vrijeme više. 2DC vadim hormone i dobila sam okviran protokol, trebala bih krenuti sa Bemfolom 150. jako me strah hipera jer imam pcos, ali koliko sam vidjela ova doza bemfole je blaga. također me strah aspiracije, žuži kakvu si ti anesteziju dobivala u kbc?
pripremam se tako što opet čitam prve stranice teme, uzimam ulje noćurka, ubiquinol i catafertyl. primam sve savjete kao jedna paranoična ivf početnica
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
U vezi pipelle biopsije endometrija ja sam zvala IVF polikliniku danas i oni su me pitali dali me netko upućuje na tu pretragu, ja sam rekla da ne da sam u bolničkom sustavu i da su me samo uputili na histeroskopiju, oni su na to rekli da zašto ne bi uzeli uzorak odmah i za to.
Ja sam im rekla da bi histeroskopiju radila u bolnici da ne plaćam privatno kada će mi oni to obavit i da nisam sigurna dali oni to rade i samo su mi rekli da se konzultiram sa svojim doktorom pa da se javim i da to mogu napravit u bolnici.
Ja sam narucena na konzultacije u bolnici pa cu pitati da vidim sto ce reci na to.
Dali je netko to radio u bolnici?
Ja sam radila histeroskopiju u bolnici bez plaćanja, uvijek će poliklinike predlagati da se njima plati privatno, ali ako nije velika cijena onda ok, mislim da histeroskopija i košta privatno, neznam koliko su cure plaćale privatno...
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
U vezi pipelle biopsije endometrija ja sam zvala IVF polikliniku danas i oni su me pitali dali me netko upućuje na tu pretragu, ja sam rekla da ne da sam u bolničkom sustavu i da su me samo uputili na histeroskopiju, oni su na to rekli da zašto ne bi uzeli uzorak odmah i za to.
Ja sam im rekla da bi histeroskopiju radila u bolnici da ne plaćam privatno kada će mi oni to obavit i da nisam sigurna dali oni to rade i samo su mi rekli da se konzultiram sa svojim doktorom pa da se javim i da to mogu napravit u bolnici.
Ja sam narucena na konzultacije u bolnici pa cu pitati da vidim sto ce reci na to.
Dali je netko to radio u bolnici?
Ja sam radila histeroskopiju u bolnici bez plaćanja, uvijek će poliklinike predlagati da se njima plati privatno, ali ako nije velika cijena onda ok, mislim da histeroskopija i košta privatno, neznam koliko su cure plaćale privatno…
božeeee koliko sam puta napisala privatno
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sadiegreen, PUPO sretno 🤞🥰
Tinčica, uplaćeno..nije puno, ali je od ❤️
Kawa, 🤞🤞 da ti ivf donese ono što inseminacija nije 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
dobar dan zenicama, i svaka cast na inicijativi za našu tinčicusunce jako mi je žao zbog tvog ishoda
kod nas je i drugi IUI bio neuspješan, test je negativan tako da sa ovom M krećemo u IVF, spermio nam nije baš bajan tako da ne gubimo vrijeme više. 2DC vadim hormone i dobila sam okviran protokol, trebala bih krenuti sa Bemfolom 150. jako me strah hipera jer imam pcos, ali koliko sam vidjela ova doza bemfole je blaga. također me strah aspiracije, žuži kakvu si ti anesteziju dobivala u kbc?
pripremam se tako što opet čitam prve stranice teme, uzimam ulje noćurka, ubiquinol i catafertyl. primam sve savjete kao jedna paranoična ivf početnica
Sretno ti u IVF , ovo sa IUI je stvarno inače jakoo mala šansa.. ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sadiegreen, PUPO sretno 🤞🥰
Tinčica, uplaćeno..nije puno, ali je od ❤️
Kawa, 🤞🤞da ti ivf donese ono što inseminacija nije 🥰
❤️🫶
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji