Sirena ja sam nakon misseda radila Pipelle biopsiju endometrija sa analizom NK stanica, pa ako te nešto zanima, slobodno pitaj.
Svim lavicama sretnooooo i ugodan i lijep weekend!🍀🍀❤️❤️🥰🥰🤗🤗🌞⛱️
Hypnoticpoison, koliko kosta ta pretraga? Je li potrebna opca anestezija, mozda neki nalaz prije? Jel se radi u odredenom dijelu ciklusa, ili je to svejedno? Jesu ti mozda rekli kakva bi te terapija ocekivala u slucaju loseg nalaza NK stanica?
Hvala 🥰
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Pozdrav cure, čitam vas iz sjene, nisam baš neki pisac a i pokazalo mi se više puta da neznam baš pogoditi riječi utjehe pa bolje da vam ne pišem🫣🤭 ali se radujem s vama svakom poz testiću, beti i urednom uzv. I rastuži me svaki neg ishod, i rasplače post od Tinčice🥺🥺.
Samo ću spomenuti rečenicu s 5. postaje: Imaj hrabrosti dopustiti da ti drugi pomognu. Često mi je u mislima. Šaljem ti mail😘. Cure svima sretno🥰🥰
43🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Tinčice možda da otvoriš go found me, tamo se vidi traka koliko ti nedostaje novaca, slraćuje se kako ljudi uplaćuju, pa da imamo dojam
Nisam nikad na to ništa, neznam ni što je to… 🥺🥺 Moram proučiti koliko to javno ide ako je preko nekog koda da stavim tu u grupu samo ok, ali ako je na javno da cijeli svijet to vidi ipak mi se to tako baš i ne sviđa, znate koliko je ovo preosjetljiva i ranjiva tema, ako me shvaćaš.. Onda bih ipak rado i vratila uplate, nije problem, ipak mi je ovo baš baš preosjetljivo da tipa moji susjedi gledaju da skupljam Donacije, nadam se da shvaćaš.. Nije da tajim nešto majko mila sad sam sa ovim opravdavanjem i sama sebi sumnjiva 😱 Već vrtim u glavi scenarij da netko misli da sam ovo taktizirala.. Jaoo Stvarno nisam upoznata kako to radi, ako me možete uputiti, ne bih stavljala svoje ime na javno svima na svijetu ako me razumijete, a tko može ili želi “kupiti knjige” dobije moje podatke sa maila i pokažem screen uplate računa ako želi. Ma popetljala sam se sad. Ono što želim je da ostane na levelu našeg foruma.. Nadam se da imate razumijevanja a u vaše dobre namjere zaista ne sumnjam, isto tako ako se ne nakupi dovoljno vraćat ću na račune novac.. Nadam se da sam ok objasnila. Šaljem hug i hvala svima ❤️❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozdrav cure, čitam vas iz sjene, nisam baš neki pisac a i pokazalo mi se više puta da neznam baš pogoditi riječi utjehe pa bolje da vam ne pišem🫣🤭 ali se radujem s vama svakom poz testiću, beti i urednom uzv. I rastuži me svaki neg ishod, i rasplače post od Tinčice🥺🥺.
Samo ću spomenuti rečenicu s 5. postaje: Imaj hrabrosti dopustiti da ti drugi pomognu. Često mi je u mislima. Šaljem ti mail😘. Cure svima sretno🥰🥰
Hvala ❤️ Ovo je već jedna vrsta dobitka na lotu kad vidim kakvo bogatstvo imam u podršci ove grupe. Naša tako mala a tako velika zajednica, a osvojeni jackpot bi bila beba, a sad ćemo vidjeti dali će za mene biti moguće i jedno i drugo. Ako i ne bude ja idem uzdignute glave i kao pobjednica izlazim, hvala vam svima zaista i dosadna sam sama sebi 👀
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sirena ja sam nakon misseda radila Pipelle biopsiju endometrija sa analizom NK stanica, pa ako te nešto zanima, slobodno pitaj.
Hypnoticpoison, koliko kosta ta pretraga? Je li potrebna opca anestezija, mozda neki nalaz prije? Jel se radi u odredenom dijelu ciklusa, ili je to svejedno? Jesu ti mozda rekli kakva bi te terapija ocekivala u slucaju loseg nalaza NK stanica?
Hvala 🥰
FridaFredova ja sam platila 270 eura. Možda su sad malo dignuli cijenu, ja sam to radila prošle godine u 11-om mjesecu. Oni su imali sve moje nalaze, jer sam njihova pacijentica. Ne bi bilo loše ponijeti sve nalaze da vide. Nije potrebna anestezija, jako brzo je gotovo. Iskreno, par puta se osjeća jak pritisak, ali da se izdržati i može se odmah kući. Taj dan i idući dan sam malo smeđarila, ali nakon toga mi je menstruacija došla točno u dan, makar sam ja bila spremna na to da će zbog biopsije možda malo kasniti, ali došla je na vrijeme. To se radi u drugom dijelu ciklusa nakon ovulacije kad je endometrij još zadebljan, jer prije ovulacije nema smisla to raditi. Nisu mi ništa rekli za terapiju, htjeli su najprije pričekati nalaz, koji je hvala Bogu, došao uredan.🙏 Nema na čemu!❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav, curkiceeeee!🥰🥰🤗🤗Eni neopisivo mi je žao.😔😔 Mislim da ti se nakon inseminacije ne bi trebao poremetiti ciklus, barem se meni nije nijedanput nakon tri inseminacije.
Tinčice nije to prosjačenje. Tu smo da pomognemo koliko tko može.❤️ Tebi će jako puno značiti.❤️❤️
To je ukljuceno u toj pipelle analizi?
Ja se bojim posto imam autoimunu bolest pa bi mozda trebala napravit to.
Gdje si ti to radila?
Koliko dugo se cekaju nalazi?Sirena da, to je uključeno u Pipelle analizi. To sam radila u poliklinici IVF prošle godine u 11-om mjesecu. Oni to šalju u Rim na analizu, zato sam nalaz čekala desetak dana i nakon biopsije sam taj dan morala mirovati i preventivno sam dobila kroz četiri dana antibiotik Doksiciklin. Možda ne bi bilo loše da i to uradiš, pa da budeš mirna.❤️
Onda cu i ja tamo.
Dali se prije dolazi na konzultacije kod njih i koji dan ciklusa se radi ako mi mozes obljasniti?
Jer bi odmah nakon histero radili transfer pa bi to htjela obavit sto prije tj prije histero.
Sirena to se radi u drugom dijelu ciklusa nakon ovulacije kad je endometrij još zadebljan. Možeš pitati i telefonski i reći da bi radila Pipelle biopsiju endometrija, pa ti oni sve objasne.
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tinčice ma sve jasno, ne brini, napravi kako je tebi najugodnije ❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav, curkiceeeee!🥰🥰🤗🤗Eni neopisivo mi je žao.😔😔 Mislim da ti se nakon inseminacije ne bi trebao poremetiti ciklus, barem se meni nije nijedanput nakon tri inseminacije.
Tinčice nije to prosjačenje. Tu smo da pomognemo koliko tko može.❤️ Tebi će jako puno značiti.❤️❤️
To je ukljuceno u toj pipelle analizi?
Ja se bojim posto imam autoimunu bolest pa bi mozda trebala napravit to.
Gdje si ti to radila?
Koliko dugo se cekaju nalazi?Sirena da, to je uključeno u Pipelle analizi. To sam radila u poliklinici IVF prošle godine u 11-om mjesecu. Oni to šalju u Rim na analizu, zato sam nalaz čekala desetak dana i nakon biopsije sam taj dan morala mirovati i preventivno sam dobila kroz četiri dana antibiotik Doksiciklin. Možda ne bi bilo loše da i to uradiš, pa da budeš mirna.❤️
Onda cu i ja tamo.
Dali se prije dolazi na konzultacije kod njih i koji dan ciklusa se radi ako mi mozes obljasniti?
Jer bi odmah nakon histero radili transfer pa bi to htjela obavit sto prije tj prije histero.Sirena to se radi u drugom dijelu ciklusa nakon ovulacije kad je endometrij još zadebljan. Možeš pitati i telefonski i reći da bi radila Pipelle biopsiju endometrija, pa ti oni sve objasne.
Puno Hvala na odgovoru u ponedjeljak ih zovem da se narucim.
Sirena nema na čemu!❤️ Ako se sjetiš, napiši što si obavila. Sretno!😘😘❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
https://ibb.co/6ZxX1Qy
Cure birajte , da ne spamam više ovdje , molim vas da javite u mail koju želite pa se tamo čujemo za podatke. Moj mail je u potpisu.. Draga Rolice sve se razumijemo.. Grlim ❤️❤️
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Drage cure,
mene opet nije bilo obzirom da me migrena ponovo satrala, nazalost sam na infuziji zavrsila koliko mi je lose bilo. Nadam se da je najgore iza mene.
Tinčice poslala sam ti mail, pa mi molim te posalji iban kako bi ti mogla izvršiti uplatu ❤️
Ostale curke saljem puse moram procitati zaostatke pa se vratim 🙈
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji