Annboleyn, Lali čestitkeeee na curicama
Eni baš mi je žao, polako sad skupi snage za dalje...
Tinčice ne mora ti biti neugodno, nitko od nas ne zna što ga sutra čeka... zato prihvati našu pomoć i mi ćemo biti sretne ako ovime pridonesemo stvaranju jedne male bebe ❤️❤️❤️ Možda bi bilo najbolje da staviš broj računa u potpis i možda da Sanjushka stavi to na vrh liste pa nek stoji par dana, tko hoće će uplatiti... ovako se inače izgubi u porukama, evo moj mali prijedlog.
.
Pusa svima i uživajte u vikendu! ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pa da, svatko neka uplati koliko može i već će se sigurno vidjeti razlika, a ti draga Tinčice usmjeri snagu u još jedan postupak 🥰 Uz tebe smo! ♥️💪💃
Ne postoje riječi kojima vam mogu zahvaliti svima drage moje suborkinje ❤️
#dobro se dobrim vraća
Sigurnooo! Vjerujem u to 🥰🥰
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Drage cure, dobila sam nekoliko Vaših mailova, ja sam trenutno na poslu i ne mogu suspregnuti emocije, ajme plačem kao kiša, napisala sam odgovor podjednaki za sve.. I da, osjećam se kao da prosjačim, vjerujte osjećaj je baš baš koma 🥺 , ali ta količina emocije te ljubavi, ajme.. Znači rasplakale ste me bezbroj puta. Kako sam napisala povratno u mailu curama, zbog bezizlazne situacije napravila sam račun preko revoluta jer se jako bojim blokiranog računa, obzirom da sam stavila na fokus samo postupak, tako sam sve drugo bila zanemarila… Ako uspijemo skupiti super, ako ne vratiti ću novac na Vaše kartice.. Časna forumska ❤️
Kad su ovakve stvari u pitanju nije to prosjačenje, želja je jača od ičega. Ovako ćeš znati da si učinila sve šta je bilo u tvojoj moći i za koju godinu neće biti nikakvog žala. Nekom je malo lakše financijski, nekom teze. Ja i muž smo se isto istrošili na zadnja dva postupka, ali kroz koji mjesec bit će i za novi. Tu su hvala Bogu i roditelji koji nam mogu pomoć ako zapne. A ti zato imaš nas🤗❤️
Nadam se da će se sve cure aktivirati i uplatiti koliko ko može, a ti nam javljaj treba li ti. Treba li ti možda catafertyl? Ja sam ga impulzivno kupila i popila jedan, a sad čitam i skuzim da mi ne treba🙈
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Sadiegreen sretno u ponedjeljak, neka ti FET donese sreću 🍀🤞🏻❤️😘
Annboleyn hvala ❤️❤️❤️😘 drago mi je da je nalaz uredan i čestitam na curici 🩷🩷🩷
Marita jako mi je žao😔🫂♥️
Lali❤️ čestitam na curici 🩷🩷🩷
Tinčice teško je pročitati tvoj post😔jako mi je žao što vas financije sprječavaju da dođete do cilja, to stvarno nije fer😭💔 🫂 puno pusa i ljubavi šaljem natrag ♥️🫂😘.
Tanjanja ja sam bila u Pronatalu. Reci što god te zanima♥️😘
Slažem se cure za pomoć Tinčici♥️Nicaivo pišni test danas pa ćeš znati na čemu si, držim 🤞🏻 da je implantacijsko ♥️♥️
Dodo tablica ti je top💪🏻❤️
Eni žao mi je zbog negativnog testića😔mislim da za potvrdu nije loše izvaditi i betu🤞🏻🍀❤️
Intereuje me bas sve..od samog starta,konsultacije i cijene naravno...oni vjerovatno imaju razlicite pakete..jutros sam malo otvarala i neke druge klinike pa sam vidjela da je svasta nesto u ponudi.. Ako bih se odlucila na opciju Praga u bilo kojoj klinici voljela bih da budem tamo svo vrijeme od stimulacije do transfera..ali evo, ne znam ni sama sta je pravi izbor od svega tamo a to je prvi korak.. izgubila sam povjerenje o ovu kliniku s obzirom da imam dva neuspjela pokusaja..nadam se da bi sa drugom klinikom imala bolje rezultate..samo se nadam..
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Uglavnom cure koje nisu skužile vadila betu i 0 je .. Hvala svima na porukama podrške divneee ste ❤️❤️ , sad prekidam terapiju i čekam M . Nadam se da ću je dobiti n vrijeme i da mi se neće ništa poremetiti 🤞 cure ostaleee sretnoooo ❤️🥰🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Drage cure, dobila sam nekoliko Vaših mailova, ja sam trenutno na poslu i ne mogu suspregnuti emocije, ajme plačem kao kiša, napisala sam odgovor podjednaki za sve.. I da, osjećam se kao da prosjačim, vjerujte osjećaj je baš baš koma 🥺 , ali ta količina emocije te ljubavi, ajme.. Znači rasplakale ste me bezbroj puta. Kako sam napisala povratno u mailu curama, zbog bezizlazne situacije napravila sam račun preko revoluta jer se jako bojim blokiranog računa, obzirom da sam stavila na fokus samo postupak, tako sam sve drugo bila zanemarila… Ako uspijemo skupiti super, ako ne vratiti ću novac na Vaše kartice.. Časna forumska ❤️
Kad su ovakve stvari u pitanju nije to prosjačenje, želja je jača od ičega. Ovako ćeš znati da si učinila sve šta je bilo u tvojoj moći i za koju godinu neće biti nikakvog žala. Nekom je malo lakše financijski, nekom teze. Ja i muž smo se isto istrošili na zadnja dva postupka, ali kroz koji mjesec bit će i za novi. Tu su hvala Bogu i roditelji koji nam mogu pomoć ako zapne. A ti zato imaš nas🤗❤️
Nadam se da će se sve cure aktivirati i uplatiti koliko ko može, a ti nam javljaj treba li ti. Treba li ti možda catafertyl? Ja sam ga impulzivno kupila i popila jedan, a sad čitam i skuzim da mi ne treba🙈
Hvala Vam cure drage, nikad Vam ovo neću moći zaboraviti, ja doslovce ne vjerujem da ste ovoliko divne i “velike žene i osobe i suborkinje”, ovo se zove čudo al stvarno..
što se tiče Catafertyla neznam jel smijem još i to jer ću imati Femaru za poticanje ovulacije koliko sam čitala na forumu, već pijem Novalac, Q 10, D vitamin, željezo, Omega.. Hvala do neba ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozdrav, curkiceeeee!🥰🥰🤗🤗
Eni neopisivo mi je žao.😔😔 Mislim da ti se nakon inseminacije ne bi trebao poremetiti ciklus, barem se meni nije nijedanput nakon tri inseminacije.
Tinčice nije to prosjačenje. Tu smo da pomognemo koliko tko može.❤️ Tebi će jako puno značiti.❤️❤️
Sirena ja sam nakon misseda radila Pipelle biopsiju endometrija sa analizom NK stanica, pa ako te nešto zanima, slobodno pitaj.
Svim lavicama sretnooooo i ugodan i lijep weekend!🍀🍀❤️❤️🥰🥰🤗🤗🌞⛱️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Evo samo ideja za druge cure, ja sam pitala svoje dvije prijateljice ako bi i one htjele pomoći našoj Tincici. Jedna je i sama u ovom procesu, još uvijek bez rezultata, a druga je naša podrška. Tako da eto ako i vi znate nekoga ko bi želio/moze pomoći pitajte.❤️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Pozdrav, curkiceeeee!🥰🥰🤗🤗Eni neopisivo mi je žao.😔😔 Mislim da ti se nakon inseminacije ne bi trebao poremetiti ciklus, barem se meni nije nijedanput nakon tri inseminacije.
Tinčice nije to prosjačenje. Tu smo da pomognemo koliko tko može.❤️ Tebi će jako puno značiti.❤️❤️
Sirena ja sam nakon misseda radila Pipelle biopsiju endometrija sa analizom NK stanica, pa ako te nešto zanima, slobodno pitaj.
Svim lavicama sretnooooo i ugodan i lijep weekend!🍀🍀❤️❤️🥰🥰🤗🤗🌞⛱️
To je ukljuceno u toj pipelle analizi?
Ja se bojim posto imam autoimunu bolest pa bi mozda trebala napravit to.
Gdje si ti to radila?
Koliko dugo se cekaju nalazi?
Sirena da, to je uključeno u Pipelle analizi. To sam radila u poliklinici IVF prošle godine u 11-om mjesecu. Oni to šalju u Rim na analizu, zato sam nalaz čekala desetak dana i nakon biopsije sam taj dan morala mirovati i preventivno sam dobila kroz četiri dana antibiotik Doksiciklin. Možda ne bi bilo loše da i to uradiš, pa da budeš mirna.❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tinčice možda da otvoriš go found me, tamo se vidi traka koliko ti nedostaje novaca, slraćuje se kako ljudi uplaćuju, pa da imamo dojam 😊
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji