Eni žao mi je zbog negativne bete.. 😔 Odtuguj i u nove pobjede..❤️
Tinčica prijedlog, sad mi palo na pamet.. Ako ne želiš gofundme otvarati, a slažem se da je glupo da pišemo tu javno iban što će zauvijek ostati na internetu, moj prijedlog je da slikaš iban (prepiši na papir pa slikaj to) i staviš link na sliku (kao što si stavila za knjige i kao što stavljamo za testiće). Ja ga stavim na listu svako jutro da bude na vrhu nekoliko dana.
Ako se ne varam rekla si da si otvorila revolut samo za to, a za ovaj ibb link ionako možeš staviti nakon koliko da istekne tako da neće biti važeći nakon određenog vremena i neće se moći pristupiti toj slici s ibanom.
I možeš ga staviti jedno vrijeme i u potpis.
TraTinčica baš mi je žao, nadala sam se da su te tegobe iza tebe.. Valjda će se napokon sve smiriti da možeš uživati u trudnoći.. 🤞🏻❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Drage cure,
mene opet nije bilo obzirom da me migrena ponovo satrala, nazalost sam na infuziji zavrsila koliko mi je lose bilo. Nadam se da je najgore iza mene.
Tinčice poslala sam ti mail, pa mi molim te posalji iban kako bi ti mogla izvršiti uplatu ❤️
Ostale curke saljem puse moram procitati zaostatke pa se vratim 🙈
Bas mi je zao sto te muci, saosjecam se apsolutno sa tobom. Ja sam teski migrenas i danas sam nakon bas teskog dana i nespavanja imala prvo glavobolju koja sad prelazi u migrenu. U prvoj neuspjeloj trudnoci sam se sa njom bas patila i nisam htjela uzimati svoje lijekove, jer je svima bilo lakse govoriti samo nemoj uzimati nista. Mozes li mi molim te recista su tebi rekli u trudnoci da smijes, sumatriptan?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage cure,
mene opet nije bilo obzirom da me migrena ponovo satrala, nazalost sam na infuziji zavrsila koliko mi je lose bilo. Nadam se da je najgore iza mene.
Tinčice poslala sam ti mail, pa mi molim te posalji iban kako bi ti mogla izvršiti uplatu ❤️
Ostale curke saljem puse moram procitati zaostatke pa se vratim 🙈
Bas mi je zao sto te muci, saosjecam se apsolutno sa tobom. Ja sam teski migrenas i danas sam nakon bas teskog dana i nespavanja imala prvo glavobolju koja sad prelazi u migrenu. U prvoj neuspjeloj trudnoci sam se sa njom bas patila i nisam htjela uzimati svoje lijekove, jer je svima bilo lakse govoriti samo nemoj uzimati nista. Mozes li mi molim te recista su tebi rekli u trudnoci da smijes, sumatriptan?
Draga moja BikMik za sada ne smijem nista osim lupoceta tj paracetamola. Inace pijem Maxalt i Reglan kada krene povracanje, no sada su mi to zabranili. Mozda pred kraj dok se beba razvije dozvole ali sada ne, cak niti brufen.
Tako da pijem magnezij svaku vecer, a kada krene migrena si stavljam one hladne jastucice na stranu glave koja boli. Te jastucice kupim u ljekarni i drzim ih u frizideru. Kada krene povracanje si kuham bljutavu polutekucu rizu, no ako to ne pomogne i povracanje nastavi zavrsim na hitnoj.
Ponekad mi pomogne gutljaj espressa ….
Savjetujem da si nabavis te jastucice i imas ih u frizideru jer zaista pomazu. Punjeni su plavom tekucinom i inace su za sportske ozljede, no ja ih uvijek koristim kada mi krene napadaj migrene.
Sretno 🍀🍀🍀🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Eni žao mi je 😔
Frida baš je puno djecice koje se zovu Rita, uvijek promislim je li zbog toga 🙏
Tincica imaš mail, dobro si se sjetila otvoriti Revolut račun 🤗
Tratincica joj žao mi je da te toliko satralo, nadam se da ide na bolje 😘
Sretno svima 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tratincica, jao al se napati, slicno sam imala u prvoj trudnoci i isto su rekle. Posto sam od jedne do druge imala godinu i tri mjeseca pripreme, procitala sam bezbroj istrazivanja i na puno predavanja pitala doktore sta rade. Dva sefa klinike za bol su rekli da terapisu trudnice sa migrenom vec 20 godina sa sumpatirptanom bez ikakvih problema, i da vise ta patnja mame steti po njihovom. Ako zelis posaljem ti ko je to rekao, kao i studije. Takodje mozes na embryotox.de pogledati svaki ljek.
Juce sam imala napad i skoro isto uradila. Paracetamol, led na glavu, mazala uljem mente celo (isto smijes, a hladi), stezala kais, magnezijum, termofor na vrat. Jutros proslo srecom, ali nije bio jak napad. Saljem ti veliki hug 🥴❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro cure, svima Vam želim ugodan vikend. Svaka ste dobile moj mail i neću se kao papiga ponavljat, sve znate..
Mail prema jednoj Milici jučer navečer mi nije prošao, piše nemože se isporučiti..
Draga Sanjuahka uvažavam tvoj prijedlog, stavit ću sličicu sa ibanom, rekla sam da više neću napisat hvala ali evo moram 😅, hvala ❤️
Tratinčica žao mi je kroz šta prolaziš, neznam kako da si pomogneš osim paracetamola , proći će, mora ❤️
Kakvi su planovi za vikend? Meni je jučer prošao dan turbo emotivno, mi smo sve napumpane tim hormonima još i to pridonosi..
❤️ Nije važno činiti velike stvari , već male stvari velikim srcem ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
https://ibb.co/XsRbvhr
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
❗Podaci za uplatu - TINČICA1703❗
▶️ https://ibb.co/XsRbvhr ◀️
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LIPANJ 2024.
17.6. pon
NICAIVO - beta
KORNI - ultrazvuk
18.6. uto
JABUKICA - ultrazvuk
BLONDIE - transfer
20.6 čet
LEONA89 - ultrazvuk
24.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
TEICH56 - beta
25.6. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
BIKMIK - ultrazvuk
27.6. čet
WILDFLOWER - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
JURKY32 - ultrazvuk
3.7. sri
MEDENA33 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Jutro svima 😊 Vec par dana ni jedan link ne mogu otvoriti, jel se to jos nekom desava?
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Jutro svima 😊 Vec par dana ni jedan link ne mogu otvoriti, jel se to jos nekom desava?
Moras kopirati link i zaljepiti u tražilicu i tako će ti otvoriti . Meni samo tako otvara.
.
.
Curee hvala na rječima podrške ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna