Tincice, premalo je vremena da radis popise knjiga i da se u svemu ovome jos bavis slanjem istih. fridafredova@gmail.com je moj mail, molim te posalji mi iban. Tuzno je procitati da si posramljena, al ne i neobicno, jer zivimo u drustvu gdje su materijalne vrijednosti jedino sta se cijeni i ima tezinu. Biti dio tvoje price i onaj jedan mali kotacic koji ce te odvest do ispunjenja tvoje zelje da postanes majka za mene ce biti iznimna cast i radost.
Sretno ❤️
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Sadiegreen da super ideja za gofoundme, taman sam o tome razmisljala jutros 😊
Tinčice biti ce nam dragooo 🥰🥰
.
Pusa svim curama!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Tincica, imas mail!
Dodo totalno me podsjecas na mene s tim tablicama 😂 preslatka si!
Eni jako mi je zao, saljem zagrljaj! Obavezno vadi betu, imam losa iskustva s nevadjenjem i od tad svima naglasavam kako je vazno vaditi betu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sta krivo radim, ni jedan mi link nece otvorit, a ja tako volim gledat popise i testice 😄
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Tinčice, slažem se s Fridom, premalo je vremena i ne treba ti ta briga prije postupka.
Predlažem da svakako odradimo uplatu, a ti onda dok će ti biti dosadno između transfera i bete možeš napraviti popis pa onda to rješavamo.
Znam da ti je bitno da ne ispadne da prosjačiš i ok mi je da ispoštujemo tvoju želju, ali bismo se trenutno trebalo fokusirati na prikupljanje, da si nam bezbrižna 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Tinčica, rado ćemo pomoći i slažem se sa svime što su curke rekle! Svaki dan ti je važan, a kad se male ruke slože, sve se može! ❤️❤️❤️
Eni, baš mi je žao! Nadam se da imaš plan za dalje 🍀🤞🏼🍀🤞🏼
Sretno curke i uživajte u vikendu ❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Tincica mislim da je najbolje da napises svoj broj racuna i svoje podatke pa svako ko zeli da uplati koliko moze. Pa da je ista, mozda necemo skupiti za cijeli postupak al da je bar pola mislim da je opet dobro. 😊🤞🏼 i onda ce se beba zvat po onoj koja je najvise uplatila 😂 salim se naravno 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Drage cure, dobila sam nekoliko Vaših mailova, ja sam trenutno na poslu i ne mogu suspregnuti emocije, ajme plačem kao kiša, napisala sam odgovor podjednaki za sve.. I da, osjećam se kao da prosjačim, vjerujte osjećaj je baš baš koma 🥺 , ali ta količina emocije te ljubavi, ajme.. Znači rasplakale ste me bezbroj puta. Kako sam napisala povratno u mailu curama, zbog bezizlazne situacije napravila sam račun preko revoluta jer se jako bojim blokiranog računa, obzirom da sam stavila na fokus samo postupak, tako sam sve drugo bila zanemarila... Ako uspijemo skupiti super, ako ne vratiti ću novac na Vaše kartice.. Časna forumska ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Tincica ja nisam od velikih rijeci i ne znam to tako lijepo složiti kao cure. Ali ono sto zelim je reci sve smo uz tebe i pomoci cemo ti kako god mozemo❤️
Samo molim vas javite da li saljemo mail Tincici ili ce se organizirati neki PayPal ili kako vec. Sretno moje jake lavice srca velika 💓
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Tincica mislim da je najbolje da napises svoj broj racuna i svoje podatke pa svako ko zeli da uplati koliko moze. Pa da je ista, mozda necemo skupiti za cijeli postupak al da je bar pola mislim da je opet dobro. 😊🤞🏼 i onda ce se beba zvat po onoj koja je najvise uplatila 😂 salim se naravno 😊
Hahahha, joj hvala ti evo nasmija me od srca.. 😂🤦♀️ Pošaljite mi na mail vesnaa1985@gmail.com , pa pošaljem popis knjigica da se osjetim bar malo manje jadno, ovako mi je malo preranjivo staviti tu na internet podatke na javno a i ovako mi dođe da me nema... 🥺🥲
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji