Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    30. Lipanj 2021. 13:03

Alice za sad je super situacija,luđačka usudila bi se rec  🤪 puno je posla kroz lito i ne stignem nista
    Imali smo sad u 6mj jedan neuspjesni pokusaj i nismo uspili upast priko hzzo.ja se super osjecam i super sam,pripremam se za sljedeci dobitni postupak 🥰
    Ne stignem bas sve puno popratit al puno puta si mi pala na pamet i bas sam sritna da si se javila 🥰 kako si ti?

sanjass322@gmail.com

• Josipab
    30. Lipanj 2021. 13:03

Tina, bas lijepe vijesti,uzivaj na odmoru!

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Kacusha
    30. Lipanj 2021. 13:06

Arnoldica

Kača 🌺

Arnoldica

Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.

Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?

Decortin je standardni protokol kod Škvorca, kortikosteroid koji smanjuje tvoj imunološki sustav, jer tijelo zametak prepoznaje kao strano tijelo pa ga odbacuje. Pije se 2x dnevno 😊

Da u IVF- to ne daju standardno pa mi je to nepoznanica. A do kad se to pije, do bete ili? Ako je pozitivna beta i dalje kasnije?

To ne znam, nisam imala poz betu 😔😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Arnoldica
    30. Lipanj 2021. 13:08

Tiinaa

Evo javljam se sa mini anomaly i 4D …
    Sve je u najboljem redu 😊😊😊
    Sad mogu mirno na more ❤
    Sretno svima 😘🙏

Odličnooo. Sad uživajte i odmorite se ❤️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Kacusha
    30. Lipanj 2021. 13:08

Nikitta

Monolena prekrasna dirljiva pjesma, a posebno zadnja 2 stiha. Osjetila sam svaku riječ. 💔
    Leoni drago mi je da je sve u redu. 🥰
    Kača povišene su ti NK stanice iz krvi ili u samom endometriju? Nadam se da nije nešto što ne može Decortin zaobići. Sretno! ❤️
    Miss ajme super. Bliži se i tvoja trudnoća sretnom kraju. Tako mi je drago za tebe. Sretno i vrlim. 🥰
    Tiinaa super vijesti, čestitam! Sad mirno na odmor. 🥰
    Alice nemam skoliozu, a prije nekih 5 tjedana sam se ukočila u donjim leđima na način da ovaj put nikako nije prolazilo i spuštalo se niz nogu. Onda sam nakon 4 tjedna, kad je vrag odnio šalu, otišla kod fizioterapeuta kod kojeg idem uvijek kad se pokočim. Od dva dolaska mi je već puno bolje. Ako hoćeš, pošaljem ti njegov kontakt na mail. 😘
    MissIvy isto sam prolazila i prolazim od 2018. s mjehurom, radila briseve uretre, UK, vaginalne briseve, sve uredno, kažu dijagnoza OAB (preosjetljiv mjehur) i sad sam na Betmigi 50mg, pa ćemo vidjeti. Bez manoze ne mogu, pa vidi, provjeri, ako ti se peckanje smiri kad popiješ manozu, onda je moguće da se radi o kroničnoj E.Coli. 😘
    TirelessIvy pomolila sam se za tebe svaku večer zadnjih par dana, strašno si mi draga i tako bih bila sretna da ti uspije. ❤️ Pomolila sam se i za druge cure, naravno, neka svakoj ovdje Bog (svemir, doktor, tko u što vjeruje) ostvari želje. Puse svima.

Baš u endometriju. Znaš li ti što o tome? Ima još intralipidna ali smo kod Podobnika. Nadam se da si dobro 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Lorena3009
    30. Lipanj 2021. 13:13

Arnoldica

Kača 🌺

Arnoldica

Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.

Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?

Decortin je standardni protokol kod Škvorca, kortikosteroid koji smanjuje tvoj imunološki sustav, jer tijelo zametak prepoznaje kao strano tijelo pa ga odbacuje. Pije se 2x dnevno 😊

Da u IVF- to ne daju standardno pa mi je to nepoznanica. A do kad se to pije, do bete ili? Ako je pozitivna beta i dalje kasnije?

Ja sam dekortin pila od dana punkcije folikula i sad sve do 8 tjedna trudnoće. 8 tjedan sam po 1 u danu, a ovo sve prije 2 u danu 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Anči 💕
    30. Lipanj 2021. 13:14

Jel zna kojaod vas ako se sad cijepim protiv korone, pa drugu dozu sredinom 8 mj jel mogu onda u 9 mj u postupak

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    30. Lipanj 2021. 13:17

anchy321

Jel zna kojaod vas ako se sad cijepim protiv korone, pa drugu dozu sredinom 8 mj jel mogu onda u 9 mj u postupak

meni rekli u KBC Ri da se ne cijepim dokle god sam u postupku🤷‍♀️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Sunny_🐣
    30. Lipanj 2021. 13:18

anchy321

meni je moj rekao da bi volio da prođe barem 3 mjeseca od zadnje doze cjepiva. Ali svaki dr ima svoju politiku jer je sve još ne istraženo. Pa najbolje provjeri sa svojim dr

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ssanjas
    30. Lipanj 2021. 13:24

Anchy meni je dr isto reka da se ne cijepim kad sam u postupku i da od zadnje doze mora proc najmanje 3mj 🤷🏼‍♀️

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.