Cure jako sam uzbuđena i moram vam javiti da je od mojih 18 stanica 16 bilo zrelo, a 13 se uspjelo oploditi 😊
Wooow, svaka čast 😍
Imam osjećaj da s takvim rezultatom moraš imat sigurno 2 dice iz ovog postupka.
Ja sam toliko tjeskobna već sad, šta ću ako ne uspije. Mislim ić ću opet, al nemam puno prostora za manevar, soc gin mi je rekla do kraja godine šta uhvatim uhvatim, amh pada, mene ga strah vadit opet 🙈
Bit ce to sve dobro! Samo pozitivne misli. Malo si se odmorila sad i pripremila fizicki. Sigurno ce sve bit dobro 🥰
Jos nizeg Amh je i mene najvise strah 😔😪
Mene je uhvatila panika jer mi je gin rekla da lovim stvarno zadnji vlak. Sad čujem tik tak iznad glave stalno 🤣
A ček, nisam dobro povezala, jel tebi prvi postupak mpo, a trudnoće prije su bile prirodne ili?
Ma rekla sam mužu, s 28 nepunih godina neću odustajat dok god mi mpo dr ne kaže stvarno nema smisla više. Iako je on za to da posvojimo cili razred ako želim, al da ns idemo više na mpo jer ga je strah da mi to ne šteti, u smislu nekih tumora ovog onog. A kad sam imala kiretažu, njega je pogodilo više od mene, meni bilo ža diteta, a kiretaža u općoj je mala maca naspram svega šta prođemo haha. A on proplaka koliko mu je bilo žao mene. Tako da se on stalno buni za daljnja pokušavanja. Pa me i to malo koči 🙈
Meni ti je istim rjecima receno. I sad me sve trta oce li ijedan postupak uspit😔
Meni ti je ovo bio prvi postupak. Kako imam endometriozu isla sam na redovite kontrole nakon prvog spontanog u 10 tt prije 4 godine. I tek prije 2 godine mi je preporuceno da krenemo sa pokusajem zatrudnjivanja. Nalazi bili super. Ca 125 je bio dosta visok pa zato nisam smila najvise. I onda sam ja 2 puta zacela prirodno. Jednom biokemijska i drugi 5 tt sad u 3 misecu. I onda sam inzistirala na obradi jer me niko nike dozivio. I saznala za nizak AMH i MTHFR sad zadnje. Al evo sretna sam iskreno sto sam uspila nedavno ostat trudna prirodno pa se nadam da cu uspit mpo. Valjda ce se nac zdrava jajna stanica 😔❤🤞
Kiretaza je grozna koliko znam po pricama al ja sam sve preko tableta cistila se. Ne znam ni kako se zovu iskreno znam da su u staklenoj bocici kapsule neke.
Jasno, ali bolje da pokusavate. Mozda je ovaj put to to. Tako i moj ako triba cili razred posvojit🤣😅
Ti se bori i dalje,ne odustaj❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Leli91 ovo je tako dobar rezultat! 😍😍😍
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.
…
Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?
Heej vidim da si radila histeroskopiju to je nedavno bilo? Pošto mene to sad čeka radi korekcije maternice pa me zanima jel bolno i oporavak? Ti si privatno to radila ili? Ja planiram u Petrovoj to napraviti, trenutno cekam termin 😊
Ja sam radila prije 2 tjedna u Poliklinici IVF. Meni je bilo malo bolno i duže trajalo nego što bi trebalo jer je bio malo problem za "ulazak" jer nisam bila opuštena. Popila sam brufen i normabel prije samog postupka. Nakon njega možda sam još sat nakon osjećala neko zatezanje i grčenje, ali jako malo, drugo ništa. 3 dana nakon imala smeđarenje i to je to. Stvarno nije strašno i kratko traje 🤗
Ajde super da je sve dobro proslo, nadam se da ce tako i meni i da ce biti sto bezbolnije 🤞🏻 Sretno daljeee😘
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Gledala sam maloprije cijenik na njihovoj stranici ali sam se sva pogubila od svih usluga 😂🙈
ej ne znam ni ja još točno koliko će na kraju biti ali ja računam oko 20-22tis sve skupa. Prebacivanje smrznutog materijala je 1600kn, folikulometrije po 150kn, ICSI iz TESE materijala 12tis. Lijekove sam zasad oko 5000kn platila.
🙈🙈 Stvarno želim svu srecu da vam uspije iz prve 🍀❤️
Steta sto se i kod njih ne moze jedan dio preko hzzo-a🙁
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, ja stalno dolje osjetim kao da se nesto dogada. Nije to bol, ali neka tupa.
Ne znam je li do menge koja treba doci u petak ili se nesto dogada.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, ja stalno dolje osjetim kao da se nesto dogada. Nije to bol, ali neka tupa.
Ne znam je li do menge koja treba doci u petak ili se nesto dogada.
🤞 da se zbilja nesto u događa! 🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Btw. Endometrij na 9. dan 8.7. Jel to dobro ili da krenem s ciklom? 🤔
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Btw. Endometrij na 9. dan 8.7. Jel to dobro ili da krenem s ciklom? 🤔
Treba bit 8-10..znaci odlično 👌 inače nije dobro ni da je predebel..a sa ciklom inače krećeš 3 dan ciklusa...ali trbi je ovo super ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.
…
Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?
Decortin je standardni protokol kod Škvorca, kortikosteroid koji smanjuje tvoj imunološki sustav, jer tijelo zametak prepoznaje kao strano tijelo pa ga odbacuje. Pije se 2x dnevno 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji