Aliceza sad je super situacija,luđačka usudila bi se rec 🤪 puno je posla kroz lito i ne stignem nista
Imali smo sad u 6mj jedan neuspjesni pokusaj i nismo uspili upast priko hzzo.ja se super osjecam i super sam,pripremam se za sljedeci dobitni postupak 🥰
Ne stignem bas sve puno popratit al puno puta si mi pala na pamet i bas sam sritna da si se javila 🥰 kako si ti?
Bas mi je drago da se super osjecas i da sve dobro kod tebe Zao mi je za ovaj neuspjeli pokusaj ali tvoja pozitiva je odlicna i samo tako naprijed
A jel znate nakon TESE kod Hauptmana za koliko postupaka imate?
Jel znas sad kada vam hzzo pokriva koliko ce vas sve otprilike ispasti u pol.IVF?
Nisam ni ja neko vrijeme bila aktivna ovdje, prosli tjedan bili na moru jer je drago ranije dobio godisnji ove godine.
Ja sam ti dobro rjesavam sada neka zdravstvena pitanja, morala bi na lumbalnu punkciju na Rebro uskoro na 3-4 dana ležati gore, 13.7. sam narucena u Petrovu na razgovor tj da mi kazu napokon termin za histeroskopiju iako ne kuzim zas ne mogu mailom ili telefonski to reci nego po ovoj vrucini bezveze ici tamo i to ti je manje vise to...
Meni je isto bas drago kad sam ugledala tvoju porukicu
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Hej Anchy. Bila ja danas na uzv, baš su cure pričale o cijepljenju. Kažu da cjepljenje nije prepreka postupku. Da ne treba pauza između. Ali nazovi ti još pa pitaj… Ako si cijepljena, ne moraš se testirat. To znam sigurno, tako mi je prof rekao.
kako je bilo na uzv? kakvo je stanje?
Ti ideš u petak? Baš me zanima tvoja reakcija na terapiju.
da, idem u petak. I mene zanima pogotovo zato što ništa ne osjecam
9 je lijep broj. Kod nas sa visokim AMH je bitno da ne uletimo u hiper. Stigne se do aspiracije još koji pojaviti ali ako uspiješ dobiti 9 stanica to je odlican broj jel nastavljaš sa istom terapijom?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ivf Center.
Žene kakvo je stanje sad kod dr Lučingera što se tiče čekanja na red?
Naime, imam novi posao i ne želim ekipi sa posla reći kamo idem jer sam zbog iskrenosti na starom poslu imala problema zbog toga.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja sam obavila cjepljenje i to obje doze Moderne, prvi puta ništa ali drugi puta sad prije 2 tjedna sam taj dan koma bila, temp 39 cijeli dan, glava pucala od bolova, ruka naotekla jedva do wc-a otisla.
ali to je taj jedan dan i prode sve prek noci
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
MissIvy razumijem, zdravlje kad ubija, sve drugo je nebitno ili teško ostvarivo, i sama se borim s kronikom bolesti non stop, tako da mi je već stvarno dosta svega. 🥵 Nisam znala da te i boli, dakle ne pecka te uopće? Jako mi je žao, nadam se da će se otkriti uzrok. ☹️
Da, baš bol, žuljanje, ne znam, kao da imam nesto unutra. Bilo je i pečenja, nije ni čudo od tih tableta valjda. Ma znam da se i ti jadna boriš sa svime. Suosjećam s tobom, i sama sam nedavno imala šavove u ustima. 🤗🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Kača ne znam ništa previše, osim da ako su prisutne NK stanice u endometriju, da se ide na Prednisone ili Decortin, i intralipidne (ako nemaš alergije na orahe, jaja i sve što je u intralipidnoj). Da, imaju kod Podobnika, ako se odlučiš za njih. Ostavi mi svoj mail, ako ti nije bed, pa ti se javim na mail. 😘
Anchy mislim da bi mogla bez problema negdje 3-4 tjedna nakon 2. doze, ali najbolje provjeriti s liječnikom opće prakse. 😘
A čemu služe intralipidne? 🤔
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Jel zna kojaod vas ako se sad cijepim protiv korone, pa drugu dozu sredinom 8 mj jel mogu onda u 9 mj u postupak
Meni su rekli 3 mj razmaka..i od cjepiva i od oboljenja..ali ovisi od pravila kuce pa treba pitati...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Hvala vam cure na odg. Nadam se da je Decortin razlog zašto nam u ova 3 postupka nije uspjelo. 🤔 Vidjet ćemo 🤞
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Inače, meni je od 15 folikula koliko ih je bilo na 3.dc ostalo njih 9, od 8 do 11 mm su. Endometrij 7.5. Valjda je to ok za 7.dc. U petak idem opet, al rekao je dr da će biti brzo punkcija.
Jesi ti kod doktora Š?
Da
Jel on tebi sta spominjao za cijepljenje protiv korone?
Nismo pričali o tome. Samo mi je rekao ako nisam prebolila il se nisam cijepila da se idem testirat 1.dc.
Danas je bila neka cura koja je trebala u postupak. Cijepljena je prvom dozom. Sestra M ju je pitala jel se testirala. Pa kad je rekla da je cijepljenja prvom dozom joj je sestra rekla da treba proći 14 dana od druge za postupak. Ali kažem, najbolje nazovi pa pitaj.
I usput, čisto da znaš. Vezano za onaj moj orgalutran kojeg nisam mogla jučer si dat, sestra M je rekla da nije nikakav problem, da nisam ništa zbrljala i dat će mi u petak novu. Da samo kažem ako bude koja takva neispravna i zamijenit će mi ju. A ja sinoć bila na 100 briga... ako ti se dogodi nešto takvo, no sikiriki 🙃 iako vjerojatno neće, ja sam poseban slučaj 😅
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Hvala cure..probat cu nazvat sutra u bolnicu nas njih na MPO odijel pa vidit s njima..jel važi ono kao ako si cijepljen da onda ne moras imat test kad kreces u postupak
Hej Anchy. Bila ja danas na uzv, baš su cure pričale o cijepljenju. Kažu da cjepljenje nije prepreka postupku. Da ne treba pauza između. Ali nazovi ti još pa pitaj… Ako si cijepljena, ne moraš se testirat. To znam sigurno, tako mi je prof rekao.
kako je bilo na uzv? kakvo je stanje?
Ti ideš u petak? Baš me zanima tvoja reakcija na terapiju.
da, idem u petak. I mene zanima pogotovo zato što ništa ne osjecam
9 je lijep broj. Kod nas sa visokim AMH je bitno da ne uletimo u hiper. Stigne se do aspiracije još koji pojaviti ali ako uspiješ dobiti 9 stanica to je odlican brojjel nastavljaš sa istom terapijom?
Mene je danas krenuo boluckat desni jajnik. Al vrlo malo.. da, nastavljam s istom terapijom. Meni je nekako laknulo što nema previše folikula. Tog hipera me bilo najviše strah.. samo da ih na kraju ne bi bilo baš malo.. vidjet ću u petak. Držim fige da si i ti na sigurnom, ali lijepom broju jajčeka 🙂
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji