Hvala cure..probat cu nazvat sutra u bolnicu nas njih na MPO odijel pa vidit s njima..jel važi ono kao ako si cijepljen da onda ne moras imat test kad kreces u postupak
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Monolena prekrasna dirljiva pjesma, a posebno zadnja 2 stiha. Osjetila sam svaku riječ. 💔
Leoni drago mi je da je sve u redu. 🥰
Kača povišene su ti NK stanice iz krvi ili u samom endometriju? Nadam se da nije nešto što ne može Decortin zaobići. Sretno! ❤️
Miss ajme super. Bliži se i tvoja trudnoća sretnom kraju. Tako mi je drago za tebe. Sretno i vrlim. 🥰
Tiinaa super vijesti, čestitam! Sad mirno na odmor. 🥰
Alice nemam skoliozu, a prije nekih 5 tjedana sam se ukočila u donjim leđima na način da ovaj put nikako nije prolazilo i spuštalo se niz nogu. Onda sam nakon 4 tjedna, kad je vrag odnio šalu, otišla kod fizioterapeuta kod kojeg idem uvijek kad se pokočim. Od dva dolaska mi je već puno bolje. Ako hoćeš, pošaljem ti njegov kontakt na mail. 😘
MissIvy isto sam prolazila i prolazim od 2018. s mjehurom, radila briseve uretre, UK, vaginalne briseve, sve uredno, kažu dijagnoza OAB (preosjetljiv mjehur) i sad sam na Betmigi 50mg, pa ćemo vidjeti. Bez manoze ne mogu, pa vidi, provjeri, ako ti se peckanje smiri kad popiješ manozu, onda je moguće da se radi o kroničnoj E.Coli. 😘
TirelessIvy pomolila sam se za tebe svaku večer zadnjih par dana, strašno si mi draga i tako bih bila sretna da ti uspije. ❤️ Pomolila sam se i za druge cure, naravno, neka svakoj ovdje Bog (svemir, doktor, tko u što vjeruje) ostvari želje. Puse svima.
Draga, hvala ti na odgovoru. Mene ne pecka, mene boli konstantno, uretra ili klitoris ne znam, nista na dodir. U ponedjeljak cistoskopija, pa se nadam nekom otkricu. D manoza mi nije polucila nekog uspjeha, tako da nije e. Coli. Htjela sam ici u Hrv, ali mi je doktorica rekla da cu morati ispočetka prolaziti sve, tako da sam tu zapela... Ne zna covjek kak mu je dobro kad ga nista ne boli..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hvala cure..probat cu nazvat sutra u bolnicu nas njih na MPO odijel pa vidit s njima..jel važi ono kao ako si cijepljen da onda ne moras imat test kad kreces u postupak
Hej Anchy. Bila ja danas na uzv, baš su cure pričale o cijepljenju. Kažu da cjepljenje nije prepreka postupku. Da ne treba pauza između. Ali nazovi ti još pa pitaj... Ako si cijepljena, ne moraš se testirat. To znam sigurno, tako mi je prof rekao.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Hej Anchy. Bila ja danas na uzv, baš su cure pričale o cijepljenju. Kažu da cjepljenje nije prepreka postupku. Da ne treba pauza između. Ali nazovi ti još pa pitaj… Ako si cijepljena, ne moraš se testirat. To znam sigurno, tako mi je prof rekao.
kako je bilo na uzv? kakvo je stanje?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Inače, meni je od 15 folikula koliko ih je bilo na 3.dc ostalo njih 9, od 8 do 11 mm su. Endometrij 7.5. Valjda je to ok za 7.dc. U petak idem opet, al rekao je dr da će biti brzo punkcija.
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Inače, meni je od 15 folikula koliko ih je bilo na 3.dc ostalo njih 9, od 8 do 11 mm su. Endometrij 7.5. Valjda je to ok za 7.dc. U petak idem opet, al rekao je dr da će biti brzo punkcija.
Jesi ti kod doktora Š?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jesi ti kod doktora Š?
Da
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Hej Anchy. Bila ja danas na uzv, baš su cure pričale o cijepljenju. Kažu da cjepljenje nije prepreka postupku. Da ne treba pauza između. Ali nazovi ti još pa pitaj… Ako si cijepljena, ne moraš se testirat. To znam sigurno, tako mi je prof rekao.
kako je bilo na uzv? kakvo je stanje?
Ti ideš u petak? Baš me zanima tvoja reakcija na terapiju.
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Anchypila sam sok od cikle i očito mi nije pomogao.
Bila na pregledu,folikuli mali, stoje na mjestu. Pošto oni ne rastu kako bi trebali ne puštaju hormon koji potiče maternicu da se zadebljava.Tako da je maternica tanka. Možda ništa od FET-a u ovom ciklusu. Dao mi je još menopura,pa ću u petak vidit pokreće li se šta. A majke ti ,uvijek nešto…..
Ja se isto mislim oko tog cjepiva,ni sama nisam pametna . I bi i ne bi se cijepila.
Sad fino uzmi svježi ananas i jedi ali i srce od njega..i nastavi sa ciklom..mozda se nesto uspije pokrenut..navijam da krene 🤞
Pa ono govorila sam da se nebi cijepila dok ne moram al sad imam priliku..a i neda mi se bit ograničena u puno stvari zbog toga 🙄
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Jesi ti kod doktora Š?
Da
Jel on tebi sta spominjao za cijepljenje protiv korone?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji