Mikica
Evo pogledaj si ovo...
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt…zametak je u stadiju blastociste
1 dpt…blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt…započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt…implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt…morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt…više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt… više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt… nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mikica
Evo pogledaj si ovo…
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:0 dpt…zametak je u stadiju blastociste1 dpt…blastocista se izliježe iz svog omota2 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice3 dpt…započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu4 dpt…implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice5 dpt…morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa6 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv7 dpt…više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija8 dpt… više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija9 dpt… nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću izurina
Hvala.. 😊💗
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Mikica
Evo pogledaj si ovo…
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:0 dpt…zametak je u stadiju blastociste1 dpt…blastocista se izliježe iz svog omota2 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice3 dpt…započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu4 dpt…implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice5 dpt…morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa6 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv7 dpt…više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija8 dpt… više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija9 dpt… nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću izurina
Hvala.. 😊💗
Ja bi na tvom mjestu ponovila test za dva dana..jel koristis one iz mullera ili?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
J_b ti sutra vadiš betu? I onda u subotu ili ćeš morati čekati do pon? Jer ak ćeš morati čekati do pon, ja mislim da će ti trebati normabeli ako je beta pozitivna samo ćeš se pitati dal se pravilno dupla. Nemaš neki drugi test?
Leli odličnoooooo! Ćestitam na jackpotu
Maslačak doktorica ti je rekla da loviš zadnji vlak zbog AMH? Mene ljute takve izjave! Pa vidjela sam tu cure i s puno nižim AMH da ostaju trudne!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Mikica38, ja mislim da ti je zbilja prerano. Imala sam transfer 22.6. isto kad i ti.
Cure, ja vam uopce doma nemam testova, ali u nedjelju sam primila booster pa bi bio i lazan.
Izdrzi do 6.7.🍀
Potpuno si u pravu..ali ja ludača kupila i odmah morala napraviti..
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
06/21 FET, beta 0
Maslacak, ja ne znam sto bismo mi s nizim AMH. Bas me ljute takve izjave 🤦♀️. Pogotovo jer demotiviraju covjeka.
30 g. oboje
OTP 9.11.
dobro jutro i sretno svima koji nesto imajuskoljka- 30.6 uzv, beta odlicna
Rina89–11tt 30.6. UZV + nifty
Tiinaa- 11tt 30.06. 4D i mini anomaly, 03.08 UZV
Cure sretno vam danas!
Rina daj se javi da znamo da si dobro!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Maslacak,ja ne znam sto bismo mi s nizim AMH. Bas me ljute takve izjave 🤦♀️. Pogotovo jer demotiviraju covjeka.
istina
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
J_b ti sutra vadiš betu? I onda u subotu ili ćeš morati čekati do pon? Jer ak ćeš morati čekati do pon, ja mislim da će ti trebati normabeli ako je beta pozitivnasamo ćeš se pitati dal se pravilno dupla. Nemaš neki drugi test?
Leli odličnoooooo! Ćestitam na jackpotuMaslačak doktorica ti je rekla da loviš zadnji vlak zbog AMH? Mene ljute takve izjave! Pa vidjela sam tu cure i s puno nižim AMH da ostaju trudne!
Da.. Vadim sutra.. Ako mi budu rekli da vadim tek u pon.. Otici cu negdje privatno izvadit u subotu. Inace cu prosvikat.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Mikica
Evo pogledaj si ovo…
Hvala.. 😊💗
Ja bi na tvom mjestu ponovila test za dva dana..jel koristis one iz mullera ili?
Da..
06/21 FET, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji