Cure moje, evo vam jedna slikica kao ohrabrenje da cete uspeti sve!!! Samo volja, snaga (psihicka) i ljubav prema cilju ❤️
https://ibb.co/2s6WGPw
Predivno🥰🥰🥰❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Maslačakxx i ostale sa niskim amh, ne trebate brinuti, amh pokaziva stanje zaliha za buducnost, istina moguc je raniji ulazak u menopauzu ali ne mora ni to znaciti. I svi oni folikuli sto ih izvuku u postupcima bi propali i u obicnom ciklusu, svi antralci budu na pocetku prirodnog ciklusa ali se samo jedan izdvoji kao dominantan i izbaci jajnu stanicu, a stimulacijom se samo iskoriste svi antralci i stimuliraju da narastu i budu sa jajnom stanicom. Tako da je isto, propali u prirodnom ciklusu ili bili stimulirani i aspirirani. Stimulacije ne ubrzavaju pad amh. Ali istina je da ne treba čekati jer prirodno je da amh sa vremenom pada sa ili bez stimulacija i naravno da ce brze pasti onima koji ga prirodno imaju niskog.
Sretno svima u kojoj god fazi bili🤞🏻🤞🏻🤍🎉
Anchy ja nisam smjela u postupak 2 mj nakon što sam imala koronu,a rekli su i nakon cijepljena 2 mj pauze.
Ja mislim da je to od klinike do klinike pa najbolje provjeri u svojoj.
Ja se nisam htjela cijepiti zbog postupka,a sad zbog trudnoće, iako tvrde da nema utjecaja, ja ne želim riskirati,i ovako prolazimo torturu. Još mi je to sve neistraženo i jako sam skeptična. A najgore od svega mi je što sam zaštićena samo 6mj i onda opet cijepljenje. Trudnice ne smiju piti tablete protiv bolova (osim Lupoceta), a smiju se cijepiti.
Svatko zna šta je najbolje za njega i postupa onako kako smatra da je najispravnije .
Rina žao mi je zbog mučnina i povraćanja. Nadam se da će uskoro prestati. Drago mi je što je s bebicom sve ok .
Leoni divno! ❤️
Jel nam se javila MISS?
Ja sam danas zvala privatnog ginekologa i pitala za termin i kaže da je jedna žena otkazala da mogu danas.
Obavila sam UZV. Beba je sad 3cm, taman za 10tj. Od prije 2 tj je narasla 1.7cm. Sve je ok. Kuca 💓 i vidi se glava, ruke,noge,kralješnica.Hematom je konačno nestao . Sad se više ne brinem da je beba premala jer raste i više od 1mm na dan,a zadnji put nije tako bilo pa sam brinula. Pao mi je kamen sa srca.
Svima vam želim ti sreću!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure moje, evo vam jedna slikica kao ohrabrenje da cete uspeti sve!!! Samo volja, snaga (psihicka) i ljubav prema cilju ❤️
https://ibb.co/2s6WGPw
💓💓💓
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hvala vam! ❤️
Anchy redoviti kod moje soc. gin. je 28.7. Naručila sam se 14.7. na mini anomaly, ali u međuvremenu su mi neki rekli da nije potreban mini anomaly ako se radi Nifty.
Zna li netko nešto o tome?
Također su me neki od mojih najbližih isplašili s tim da često idem na UZV i da to nije dobro. Do sada sam išla 6.tj., 8.tj. i sad 11.tj.,a mini anomaly mi je trebao biti u 13.tj. Čini li se to vama puno?
Miss_Ivy jako mi je žao zbog tvojih upala jer znam kako je to grozno. Meni su prije puno godina predložili cistoskopiju i ja budala nisam otišla jer me strah bilo. Uvijek sam se pitala trebam li otići jer se godinama borim s upalama. Poslije mi nisu preporučavali, nego sam koji put još išla na UZV bubrega i mjehura i sve bude dobro i dalje me ne šalju.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Maslačakxx i ostale sa niskim amh, ne trebate brinuti, amh pokaziva stanje zaliha za buducnost, istina moguc je raniji ulazak u menopauzu ali ne mora ni to znaciti. I svi oni folikuli sto ih izvuku u postupcima bi propali i u obicnom ciklusu, svi antralci budu na pocetku prirodnog ciklusa ali se samo jedan izdvoji kao dominantan i izbaci jajnu stanicu, a stimulacijom se samo iskoriste svi antralci i stimuliraju da narastu i budu sa jajnom stanicom. Tako da je isto, propali u prirodnom ciklusu ili bili stimulirani i aspirirani. Stimulacije ne ubrzavaju pad amh. Ali istina je da ne treba čekati jer prirodno je da amh sa vremenom pada sa ili bez stimulacija i naravno da ce brze pasti onima koji ga prirodno imaju niskog.
Sretno svima u kojoj god fazi bili🤞🏻🤞🏻🤍🎉
Ma mislim da je moja gin to i mislila. Nije žene žena plašila nego je rekla ako želiš, pokušavala si prirodno, nemaš se šta mislit, kreni u to jer nemaš vrimena kolko oćeš. Nije ona dramu radila. Al me upozorila da nizak amh nije bezvezarija i da su mi šanse s godinama samo slabije. Ugl najlipše mi je na poslu jer doma samo analiziram gluposti. Al na poslu se brinem šta ne mirujem. Ahh. Danas me uvatila panika i radi prevrućeg auta, tj sica, kad sam tek sila, ko na peć. Al samo par min pa valjda je ok. Brinem se oko svake gluposti iako znam da ili će se primit ili neće, nemamo kontrolu nad tim. Al svejedno, ne mogu si pomoć, ne želim se osjećat krivom ako ne uspije pa na sve živo pazim. Točnije strepim, a ne mogu tolko pazit 🤦♀️
Mislim da je najbolje nastaviti živjeti onako kako inace živiš, jer veci stres za organizam je radniku ležati, isto kao sto je neradniku raditi😅😅😅😅😅
Hvala vam! ❤️
Anchy redoviti kod moje soc. gin. je 28.7. Naručila sam se 14.7. na mini anomaly, ali u međuvremenu su mi neki rekli da nije potreban mini anomaly ako se radi Nifty.
Također su me neki od mojih najbližih isplašili s tim da često idem na UZV i da to nije dobro. Do sada sam išla 6.tj., 8.tj. i sad 11.tj.,a mini anomaly mi je trebao biti u 13.tj. Čini li se to vama puno?
Miss_Ivy jako mi je žao zbog tvojih upala jer znam kako je to grozno. Meni su prije puno godina predložili cistoskopiju i ja budala nisam otišla jer me strah bilo. Uvijek sam se pitala trebam li otići jer se godinama borim s upalama. Poslije mi nisu preporučavali, nego sam koji put još išla na UZV bubrega i mjehura i sve bude dobro i dalje me ne šalju.
Ma odi ti i na mini anomaly, nista to ne šteti. Meni je dr rekao da su ti anomaly uzv neki standard koji se radi i da bi se svaki uzv mogao nazvati anomaly jer svaki put se gleda mozak, srce, organi, mjeri se glava......
Hvala vam! ❤️
Ja sam bila u 6 tjednu, 7 i 8. I sad pauza do 12 tt. I mislim da cu šiznit do tada. Neki kazu nije dobro neki kazu nece bit bebi ništa, aj ga znaj. Jel od 12 tjedna ide uzv preko stomaka?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Anchy ja nisam smjela u postupak 2 mj nakon što sam imala koronu,a rekli su i nakon cijepljena 2 mj pauze.
Ja mislim da je to od klinike do klinike pa najbolje provjeri u svojoj.
Ja se nisam htjela cijepiti zbog postupka,a sad zbog trudnoće, iako tvrde da nema utjecaja, ja ne želim riskirati,i ovako prolazimo torturu. Još mi je to sve neistraženo i jako sam skeptična. A najgore od svega mi je što sam zaštićena samo 6mj i onda opet cijepljenje. Trudnice ne smiju piti tablete protiv bolova (osim Lupoceta), a smiju se cijepiti.
Svatko zna šta je najbolje za njega i postupa onako kako smatra da je najispravnije .
Rina žao mi je zbog mučnina i povraćanja. Nadam se da će uskoro prestati. Drago mi je što je s bebicom sve ok .
Leoni divno! ❤️
Jel nam se javila MISS?Jasam danas zvala privatnog ginekologa i pitala za termin i kaže da je jedna žena otkazala da mogu danas.
Obavila sam UZV. Beba je sad 3cm, taman za 10tj. Od prije 2 tj je narasla 1.7cm. Sve je ok. Kuca 💓 i vidi se glava, ruke,noge,kralješnica.Hematom je konačno nestao . Sad se više ne brinem da je beba premala jer raste i više od 1mm na dan,a zadnji put nije tako bilo pa sam brinula. Pao mi je kamen sa srca.
Svima vam želim ti sreću!
Kako je ovo lipo za procitat❤️❤️ bas mi je drago🙏🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena ❤️
Da,od 12 tj ide preko trbuha.
Rina i ja se bojim da ne idem prečesto na uzv i da ne šteti bebi. Iako sam čitala da uzv ne šteti . A kad odem puno sam mirnija. Pogotovo sad na početku.
Sad idem za 2 tj i onda ću kako me dr naruči,svaka 4tj.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji