Hej cure… mi danas krećemo u naš prvi postupak, navečer prvo pikanje… puregon 150… uzbuđenje na vrhuncu 😅 nadam se da ću znati to odraditi 😃
Pomalo vas čitam, vjerujem da ću imati nešto i za reći kad ovo sve krene 😊 Drago mi je vidjet dobre vijesti, suosjećam sa svim lošima 🤍
Sretno!! Da uspije iz prve! 🤞🤞🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Hej cure… mi danas krećemo u naš prvi postupak, navečer prvo pikanje… puregon 150… uzbuđenje na vrhuncu 😅 nadam se da ću znati to odraditi 😃
Pomalo vas čitam, vjerujem da ću imati nešto i za reći kad ovo sve krene 😊 Drago mi je vidjet dobre vijesti, suosjećam sa svim lošima 🤍
Sretno! Neka ti je prvi i zadnji postupak!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Jutro cure, zelim svu srecu svima 🍀🥰
Sunny zaboravila sam te pitati pošto si krenula u postupak u poliklinici Repromed da li možda znaš koliko ispadne otprilike barem financijski cijeli taj jedan postupak? Ili to ovisi o slucaju🤷🏼♀️
Gledala sam maloprije cijenik na njihovoj stranici ali sam se sva pogubila od svih usluga 😂🙈
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Imam osjećaj da s takvim rezultatom moraš imat sigurno 2 dice iz ovog postupka.
Ja sam toliko tjeskobna već sad, šta ću ako ne uspije. Mislim ić ću opet, al nemam puno prostora za manevar, soc gin mi je rekla do kraja godine šta uhvatim uhvatim, amh pada, mene ga strah vadit opet 🙈
Maslačakxx tvoj amh je 4.2, moj je 0.9 pa sam opet nekim čudom uspjela stvorit 2 jajne stane od kojih se jedna spojila tako da samo hrabro 😘
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.
...
Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
dobro jutro i sretno svima koji nesto imajuskoljka- 30.6 uzv, beta odlicna
Rina89–11tt 30.6. UZV + nifty
Tiinaa- 11tt 30.06. 4D i mini anomaly, 03.08 UZVAnchyu postupku za za FET. Nadam se da će se maternica dovoljno zadebljat.
Imam pregled danas u podne.
Drzimo fige da se lijepo zadebljala 🤞🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo mene s uzva. Folikuli lijepo rastu. Ima ih raznih, ali većina je na 17/16mm. U petak ponovo na uvz i tada će odlučiti kad će biti štoperica. Aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Nastavljam dalje sa Gonalom 150 i Cetrotide.
…
Došli su mi i nalazi histero. Piše ovako: CD56: positive in many cells (+++).kaže doktor da ću trebati piti Decortin nakon aspiracije ili transfera. Ima netko iskustva s tim?
Heej vidim da si radila histeroskopiju to je nedavno bilo? Pošto mene to sad čeka radi korekcije maternice pa me zanima jel bolno i oporavak? Ti si privatno to radila ili? Ja planiram u Petrovoj to napraviti, trenutno cekam termin 😊
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Maslacak molim te da ne slusas sta ti da ginekologica kaze!!! To su takve gluposti. AMH govori samo o broju j.s. nikako o njihovom kvalitetu! to je vec uveliko bilo dokazano. Dakle, ti sa tvojim godinama imas mnogo vise sanse, nego neka na primer zena od 37 godina za deset puta vecim AMH. Ti imas jos mnogo vremena i mnogo prostora pred sobom, a to sto ti je soc. gin. rekla prosto nije tacno. Naravno, to nije razlog da ti ovaj postupak vec ne uspe
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
…
Heej vidim da si radila histeroskopiju to je nedavno bilo? Pošto mene to sad čeka radi korekcije maternice pa me zanima jel bolno i oporavak? Ti si privatno to radila ili? Ja planiram u Petrovoj to napraviti, trenutno cekam termin 😊
Ja sam radila prije 2 tjedna u Poliklinici IVF. Meni je bilo malo bolno i duže trajalo nego što bi trebalo jer je bio malo problem za "ulazak" jer nisam bila opuštena. Popila sam brufen i normabel prije samog postupka. Nakon njega možda sam još sat nakon osjećala neko zatezanje i grčenje, ali jako malo, drugo ništa. 3 dana nakon imala smeđarenje i to je to. Stvarno nije strašno i kratko traje 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Jutro cure, zelim svu srecu svima 🍀🥰
Sunnyzaboravila sam te pitati pošto si krenula u postupak u poliklinici Repromed da li možda znaš koliko ispadne otprilike barem financijski cijeli taj jedan postupak? Ili to ovisi o slucaju🤷🏼♀️
Gledala sam maloprije cijenik na njihovoj stranici ali sam se sva pogubila od svih usluga 😂🙈
ej ne znam ni ja još točno koliko će na kraju biti ali ja računam oko 20-22tis sve skupa. Prebacivanje smrznutog materijala je 1600kn, folikulometrije po 150kn, ICSI iz TESE materijala 12tis. Lijekove sam zasad oko 5000kn platila.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji