Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    30. Lipanj 2021. 15:25

Mare0208

anchy321

Mare0208

anchy321

Mare0208

Inače, meni je od 15 folikula koliko ih je bilo na 3.dc ostalo njih 9, od 8 do 11 mm su. Endometrij 7.5. Valjda je to ok za 7.dc. U petak idem opet, al rekao je dr da će biti brzo punkcija.

Jesi ti kod doktora Š?

Da

Jel on tebi sta spominjao za cijepljenje protiv korone?

Nismo pričali o tome. Samo mi je rekao ako nisam prebolila il se nisam cijepila da se idem testirat 1.dc.
    Danas je bila neka cura koja je trebala u postupak. Cijepljena je prvom dozom. Sestra M ju je pitala jel se testirala. Pa kad je rekla da je cijepljenja prvom dozom joj je sestra rekla da treba proći 14 dana od druge za postupak. Ali kažem, najbolje nazovi pa pitaj.
    I usput, čisto da znaš. Vezano za onaj moj orgalutran kojeg nisam mogla jučer si dat, sestra M je rekla da nije nikakav problem, da nisam ništa zbrljala i dat će mi u petak novu. Da samo kažem ako bude koja takva neispravna i zamijenit će mi ju. A ja sinoć bila na 100 briga… ako ti se dogodi nešto takvo, no sikiriki 🙃 iako vjerojatno neće, ja sam poseban slučaj 😅

Hvalaaa 😁 nazvat cu sutra pa provjerit..ako je stvarno tako da mora proć 14 dana to bi moglo bit taman to i onda nema stresa oko testiranja 😁 hvala i na savjetu za majmunčića hahaha..ja bi vjerovatno počela plakat od muke da mi se tako nesto desi 😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Rina89
    30. Lipanj 2021. 16:03

Evo mene opet nakon nekog vremena. Vratile mi se mučnine na velika vrata, po cijeli dan uz slabinu, povraćanje jednom do dva puta dnevno, povremenom glavoboljom itd. pa nemam snage čitati i pisati. Sad nekoliko dana pokušavam po malo popratiti zaostatke. Žao mi je zbog svih tužnih vijesti!
     Roxy 😢😢😢, ali i drugih. 
    Drago mi je zbog svih lijepih, pozitivnih testića, novih trudnica, novih postupka (Anchy 🤞🤞🤞 itd).
    Također mi je jako žao što se dogodila velika rasprava i što je dosta ženica otišlo s foruma. 😞
    Baš sam se iznenadila kad sam ušla i vidjela hrpu obrisanih korisnika. 😟
    Ja sam danas bila na UZV - u. Sve je uredu. 😊 Vidjela sam mozak, srce, želudac, nogice i rukice, prstiće... 🥰 Micala se. Bila sam preeuzbuđena. Radila sam Nifty pa se nadam da će biti sve ok. Za nekih tjedan dana bi trebala dobit nalaz. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Marita_07
    30. Lipanj 2021. 16:06

Maslačakxx

Leli91

Cure jako sam uzbuđena i moram vam javiti da je od mojih 18 stanica 16 bilo zrelo, a 13 se uspjelo oploditi 😊

Wooow, svaka čast 😍
    Imam osjećaj da s takvim rezultatom moraš imat sigurno 2 dice iz ovog postupka.
    Ja sam toliko tjeskobna već sad, šta ću ako ne uspije. Mislim ić ću opet, al nemam puno prostora za manevar, soc gin mi je rekla do kraja godine šta uhvatim uhvatim, amh pada, mene ga strah vadit opet 🙈

Maslačakxx moje je mišljenje kako tvoj soc.ginekolog nema pojma o mpo i niskom amh. Evo kako je meni objasnio-Mi s nižim amh dolazimo teže do prirodne trudnoce tj. treba nam puno više vremena nego tko ima dobru ovarijsku rezervu, isto tako kod mpo imamo manji broj folikula i js oplođenih.Dakle,sve dok imaš menzis, ovulaciju i dobre zdrave js se može ostati trudan unatoc niskom amh. I naravno do neke 42.godine.Sretno!🍀

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

Anči 💕
    30. Lipanj 2021. 16:07

Rina89

Evo mene opet nakon nekog vremena. Vratile mi se mučnine na velika vrata, po cijeli dan uz slabinu, povraćanje jednom do dva puta dnevno, povremenom glavoboljom itd. pa nemam snage čitati i pisati. Sad nekoliko dana pokušavam po malo popratiti zaostatke. Žao mi je zbog svih tužnih vijesti!
    Roxy 😢😢😢, ali i drugih.
    Drago mi je zbog svih lijepih, pozitivnih testića, novih trudnica, novih postupka (Anchy 🤞🤞🤞 itd).
    Također mi je jako žao što se dogodila velika rasprava i što je dosta ženica otišlo s foruma. 😞
    Baš sam se iznenadila kad sam ušla i vidjela hrpu obrisanih korisnika. 😟
    Ja sam danas bila na UZV - u. Sve je uredu. 😊 Vidjela sam mozak, srce, želudac, nogice i rukice, prstiće… 🥰 Micala se. Bila sam preeuzbuđena. Radila sam Nifty pa se nadam da će biti sve ok. Za nekih tjedan dana bi trebala dobit nalaz.

Drago mi je da je sve uredu 🥰 nadam se da ce te brzo proć sve te tegobe i da ces uzivat u trudnoci 🤞🙏❤️ kad ti je opet pregled ☺️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    30. Lipanj 2021. 16:23

Nikitta

Kača ne znam ništa previše, osim da ako su prisutne NK stanice u endometriju, da se ide na Prednisone ili Decortin, i intralipidne (ako nemaš alergije na orahe, jaja i sve što je u intralipidnoj). Da, imaju kod Podobnika, ako se odlučiš za njih. Ostavi mi svoj mail, ako ti nije bed, pa ti se javim na mail. 😘
    Anchy mislim da bi mogla bez problema negdje 3-4 tjedna nakon 2. doze, ali najbolje provjeriti s liječnikom opće prakse. 😘

Imam smrzliće pa idem prvo po njih. Hvala ti ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    30. Lipanj 2021. 16:24

Leoni 🧚🏻‍♀️

Cure moje, evo vam jedna slikica kao ohrabrenje da cete uspeti sve!!! Samo volja, snaga (psihicka) i ljubav prema cilju ❤️
    https://ibb.co/2s6WGPw

Divnooo ❤️🌺🙏

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Alice
    30. Lipanj 2021. 16:30

Leoni ovo je bas lijepa slikica i ohrabrujuca 🥰 svaka cast i sretno dalje☘️🤞🏻
    Rina zao mi je radi mucnina nadam se da ce uslijediti laksiji dani😊 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Anči 💕
    30. Lipanj 2021. 16:32

Leoni 🧚🏻‍♀️

Cure moje, evo vam jedna slikica kao ohrabrenje da cete uspeti sve!!! Samo volja, snaga (psihicka) i ljubav prema cilju ❤️
    https://ibb.co/2s6WGPw

Predivno ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Lipanj 2021. 16:36

Rina žao mi je što imaš baš takve jake mučnine, nadam se da će ti brzo proći. Ali drago mi je da je s bebicom sve u redu, javi nam kad dođu rezultati. Drži se ❤️
    Leoni svaka čast na slici 🤩

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Clarissa
    30. Lipanj 2021. 16:37

Drage sve, da vam se kratko javim nakon pregleda. Sve je nasrecu uredno, srceko i dalje kuca (moje skoro prestalo kucat od straha od uzv-a jer je prosli put ovaj tjedan bio i zadnji, mozda mi zato tlak bio 140 ), CRL je 22.8, po uzv sam danas 9+0. Prosli tjedan sam dobila nalaze krvi i urina, u UK nadjen beta-hemoliticki streptokok grupe C pa sam na antibiotiku iza kojeg ponavljam UK. Ulove me mucnine, prosli i pretprosli tjedan bile bas intenzivne, jos ova vrucina, iza posla samo spavam, a bome i na poslu jedva odrzim glavu uspravno pa glumatam i namjestam facu da me ne skuze. Jos nikome ne govorimo. 
    Drzite se sve, mislim na vas i saljem girlpower! sbjelisi razveselilo me vidjeti tvoje postove, nadam se da si ajnc a  MTB ako naletis skicnuti - saljem ti kiss i cijelu ruzu vjetrova u ledja, da ih koristis prema potrebi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.