Evo i mene. PUPO.Jedan osmoćelijski embrion, vrlo dobar, na žalost drugi je u medjuvremenu odustao, ali ja sam presrećna i zbog ove jedne mrvice.
Tweety, Maslačak mazite stomacice i čuvajte mrvice!!! Svaka čast za danas, prave smo lavice. Ja sad na krompirice u Mek
TirelessIvy ❤ moj najdrazi PUPOOOOOOOO
Milijarda dobrih zelja ❤❤🌱
Andela, bravooo, odlican start! Oprosti, promaklo mi je - koju ti je terapiju dala dr.D u sklopu ovog dugog protokola?
oharascarlett14@gmail.com
Da li treba biti vise aktivan ovdje ili sta treba raditi da ne dobijem ignore kad pitam nesto?
Ne kuzim, nisam forumas neki, pitala nesto na 396 strani i nista. Mozda sam postavila glupo pitanje na koje bas nitko od svih vas nema odgovori?
svi simptomi mogu biti od nadolazeće menge, terapije koju uzimamo ili trudnoće. Svaka cura je imala drugacije simptome. Nažalost ne postoji simptom koji nam govori sa smo 100% trudne. Želim ti srecu sutra i nek beta bude što veća🍀
Hvala ti. Ja sam optimisticna i realna, kako bude bit ce....ovo je prvi puta da mi je muka pa sam zato pitala 😃😃😃
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Curke, ja bi danas trebala dobiti, sutra vadim betu. Bez simptoma do sada. Jucer mi je navecer bilo muka jako, bas mi je bilo uf. Sad me nesto malo glava boli, i nisam bas svoja. Jel bilo nekome tako? Da li je to zato kaj trebam dobit? Danas mi je 11dnt….
Ja samo mogu rec da meni mirese na dobro, mada nezz kakvi su ti inace simptomi prije menge. 🙏
Simptoma ince nemam bas nekih. Osim da me nekad trbuh zna boliti prije, ono klasika i cak nisam ni zivcana 🤣🤣. Nekad mi se spava, ali da mi je muka to nije nikada...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
Ja sam se sama pikala, sve je super bilo nikakvo loše iskustvo. Samo sam bila željna muža više od ičega tijelo poludio 🙈
👩🦰29 god nizak amh
🧔35 god OLIGO
4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
5/21 🐧 beta 0
6/21 🐧 25.06.beta 2244
29.06. beta 8594
1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
18.08. Anomali test 12+3
Baby boy 💙
Curke, ja bi danas trebala dobiti, sutra vadim betu. Bez simptoma do sada. Jucer mi je navecer bilo muka jako, bas mi je bilo uf. Sad me nesto malo glava boli, i nisam bas svoja. Jel bilo nekome tako? Da li je to zato kaj trebam dobit? Danas mi je 11dnt….
Ne, nego zato što si trudna… Evo, rekla sam
Ajme kakve divne rijeci 😆😆😆. Kako bi to bilo divno da sutra beta bude velika...hvala ti i nadam se da si u pravu 😍
Ja samo mogu rec da meni mirese na dobro, mada nezz kakvi su ti inace simptomi prije menge. 🙏
Simptoma ince nemam bas nekih. Osim da me nekad trbuh zna boliti prije, ono klasika i cak nisam ni zivcana 🤣🤣. Nekad mi se spava, ali da mi je muka to nije nikada…
Ma ti si trudna 😉
Sutra je trenutak istine. Nisam testove radila ovaj puta, rekla sam da necu cak ni to....pa kud puklo..... nadam se da si u pravu 😆😆😆😉
cure vjerojatno je već bilo to pitanje 100 puta, ali ... vi ste prestajali sa dodacima prehrani kad ste se krenuli pikati? ja sam nastavila piti prenatal, magnezij, D vitamin i gynositol. Gynositol sam mislila izbaciti nakon aspiracije?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
SBjelisi…rekla mi je da taj Ovaleap radi hiperstimulaciju devojkama sa pcos ….i da mozda kod mene bude super reagovao…. drzite mi fige. Prvu dozu ce mi dati u poliklinici kao komplicirano je malo pa da mi pokazu na licu mesta kako se daje.
anđela neka bude dobitni
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Arnoldica neka samo rastu 💪🏻🍀
Ana26, Andela, Ma2013 ❤
TirelessIvy braaavo PUPO 😍😍 neka se zaljepi i ne pusta mamu narednih 9 mj ❤. Uziiivaj na najjace i samo pozitiva 🤩🍀💪🏻
Andela super za folikule i da kreces uskoro! Navijam na najjace za tebe da docekas svoju srecicu 🤩❤
Mozda smo se i vidjele danas, a i 1.5. jer smo obje imale postupak (ti transfer, ja AIH) 😉
💛🧡
Ana26, bila sam 10.6. Na pregledu,ovo sad idem ranije jer ne socijalna ginicka zeli isto pogledati pa me tako narucila. Privatno pregled 8.7.,znaci nakon 4 tjedna od prvog. Najgore mi je sta zadnjih par dana nemam cise mucnine i umor se smanjio,citala sam da se moze u 8.tjednu malo doci sebi jer se kao hormoni unormale,sta ja znam. Isto tako,sad sam se skoro srusila jer sam bila na pazaricu u spizi i problidila cila,eto mi simptoma 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji