Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    28. Lipanj 2021. 12:48

Ja evo bila na uzv danas. Ima nekoliko folikula na desnom i isto tako i na lijevom. Malo su raznoliki jedino. Neki su vec 14/12, a neki 10. Doktor kaže da je zadovoljan rezultatom. Danas krećem i sa Cetrotide uz Gonal. U srijedu ponovo 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Ana26
    28. Lipanj 2021. 12:52

Tweety, Maslačak, TirelessIvy PUPO cure, sretno! Nek vam bude dobitni!
    J_b vidi se crta. Baš sam sretna zbog tebe, pogotovo što imamo  istu dijagnozu. Drago mi je da je stalo krvarenje. Kad ćeš opet piškiti?
    Tina drago mi je da je sve u redu. Odmori se na godišnjem!
    Josipab sretno sutra! I ja sam prije svakog pregleda u strahu,ali moramo biti pozitivne. 
    Kad si ti zadnji put imala pregled? Ja sam 15.6., a sad idem tek 15.7. To mi je baš predugo za čekati. 
    Munja ja nisam imala nikakvih simptoma prije bete. Ni sada nemam nekih posebnih simptoma. Malo me sise bole i navečer mi bude težina u želucu. A nemam svaki dan simptome , onda budem u strahu,zašto ih nemam,jeo krenulo nešto po zlu. 
    Joka žao mi je. Drži se! Mislim da nemam ništa gore nego kad ostaneš bez transfera.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Sunny_🐣
    28. Lipanj 2021. 12:57

sbjelisi da, evo i mi konačno u postupku 🥰🥰 nadam se da si ti dobro ❤️ i da kuješ planove za dalje ❤️
    Arnoldica suuuper  i neka se folikuli nastave dalje lijepo razvijati

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

ma2013 👣
    28. Lipanj 2021. 13:00

Ma čestitam svim curama koje su PUPO! 🥳🥳 Lagano dan po dan sad. 🤞🤞🤞🥳❤️
    Ja imam pitanje za cure koje su ispračivale betu, dobila sam vješticu, i naravno ful je bolna i obilna, no danas nakon užasnih grčeva i bolova kod mjenjanja uloška, vidla sam ko neke dvije vrečice, jel to sad znači da je sve otišlo iz mene van? 🙈 Oprostite na glupom pitanju i šarolikom opisu. 🙈🤣

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• T_Ivy
    28. Lipanj 2021. 13:01

Evo i mene. PUPO.  Jedan osmoćelijski embrion, vrlo dobar, na žalost drugi je u medjuvremenu odustao, ali ja sam presrećna i zbog ove jedne mrvice. 
    Tweety, Maslačak mazite stomacice i čuvajte mrvice!!! Svaka čast za danas, prave smo lavice. Ja sad na krompirice u Mek 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Sunny_🐣
    28. Lipanj 2021. 13:07

TirelessIvy

Evo i mene. PUPO.Jedan osmoćelijski embrion, vrlo dobar, na žalost drugi je u medjuvremenu odustao, ali ja sam presrećna i zbog ove jedne mrvice.
    Tweety, Maslačak mazite stomacice i čuvajte mrvice!!! Svaka čast za danas, prave smo lavice. Ja sad na krompirice u Mek

PUPO čestitaaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

❤️J_0209_b😺
    28. Lipanj 2021. 13:10

Ana26

Tweety, Maslačak, TirelessIvy PUPO cure, sretno! Nek vam bude dobitni!
    J_b vidi se crta. Baš sam sretna zbog tebe, pogotovo što imamo istu dijagnozu. Drago mi je da je stalo krvarenje. Kad ćeš opet piškiti?
    Tina drago mi je da je sve u redu. Odmori se na godišnjem!
    Josipab sretno sutra! I ja sam prije svakog pregleda u strahu,ali moramo biti pozitivne.
    Kad si ti zadnji put imala pregled? Ja sam 15.6., a sad idem tek 15.7. To mi je baš predugo za čekati.
    Munja ja nisam imala nikakvih simptoma prije bete. Ni sada nemam nekih posebnih simptoma. Malo me sise bole i navečer mi bude težina u želucu. A nemam svaki dan simptome , onda budem u strahu,zašto ih nemam,jeo krenulo nešto po zlu.
    Joka žao mi je. Drži se! Mislim da nemam ništa gore nego kad ostaneš bez transfera.

Mislim da neću više piškiti, 🙈 ne bih ni sad piškila da nisam jučer krvarila. Sad čekam betu.. Pa što bude, bude.. Sad sam malo mirnija i jedva čekam četvrtak..
    Ti i ja smo praktički sestre po dijagnozama.. 🤗 

PUPO.iceeeee sretnoooo.. Same lijepe vijesti danas!! 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

munja
    28. Lipanj 2021. 13:10

Hvala curke. Ja stvarno ovaj puta nisam bila opterecena. Ko sto sam rekla kupala se na moru, sve ko da nista nije jer sam svjesna da ne mogu nikako utjecati na ishod, osim naravno fizickog rada...
    Inace nemam bas simptoma prije menge posebnih, nekad me trbuh boli, klasika....
    Jucer mucnina, jos i jutros nisam bila sva svoja, malo me frce trbuh i tobje to. 
    Nemrem piskit, svaki puta si samo stres napravim prije bete...sutra je beta ranom zorom pa kako bude....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Hanna1
    28. Lipanj 2021. 13:11

MY Name Hanna Rosin, form, (USA) After 12years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Osasu can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy ,and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, All thanks to Dr Osasu . he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr. Osasu real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact
    Call/WhatsApp: +2347064365391
    Email: drosasu25@gmail.com

• Hanna1
    28. Lipanj 2021. 13:11

MY Name Hanna Rosin, form, (USA) After 12years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Osasu can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy ,and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, All thanks to Dr Osasu . he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr. Osasu real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact
    Call/WhatsApp: +2347064365391
    Email: drosasu25@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.