Curke, ja bi danas trebala dobiti, sutra vadim betu. Bez simptoma do sada. Jucer mi je navecer bilo muka jako, bas mi je bilo uf. Sad me nesto malo glava boli, i nisam bas svoja. Jel bilo nekome tako? Da li je to zato kaj trebam dobit? Danas mi je 11dnt….
Ja samo mogu rec da meni mirese na dobro, mada nezz kakvi su ti inace simptomi prije menge. 🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Draga Munja, simptomi sami po sebi nista ne znace. Simptomi rane trudnoce mogu biti jednaki simptomima pms-a,plus uzima se puno lijekova i utrica koji sami po sebi mijenjaju tijelo i izazivaju određene promjene. Plus ti sad sama previse osluškuješ svoje tijelo. Dakle, test i Beta,samo to se priznaje.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Da li treba biti vise aktivan ovdje ili sta treba raditi da ne dobijem ignore kad pitam nesto?
Ne kuzim, nisam forumas neki, pitala nesto na 396 strani i nista. Mozda sam postavila glupo pitanje na koje bas nitko od svih vas nema odgovori?
svi simptomi mogu biti od nadolazeće menge, terapije koju uzimamo ili trudnoće. Svaka cura je imala drugacije simptome. Nažalost ne postoji simptom koji nam govori sa smo 100% trudne. Želim ti srecu sutra i nek beta bude što veća 🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cestitam nasim PUpicama slatkim,nek bude sve donro!
Cestitke i uspješnim trudničkim pregledima!
Draga Nikita i Sbjelisi, puno mi je draho sta ste se javile 🥰
Draga joka95,jako mi je zao…vjerujem da nema gore od uzaludnog transfera. Odmori ovo ljeto,napuni svoje tijelo dobrim vitaminima i nadajmo se najboljem u 9.mjesec! ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Ja sutra imam pregled,mucnine su prosle,strasno sam u strahu zbog toga 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Sunny pratim tebe i tvojblijepi napredak ❤ Milina za citati! Pomalo, ali sigurno ❤❤
Nakapaka, Nika, TirelessIvy, Pami ❤
Maslacak PUPOOOOO 🍟
Tiinaa wow, big neeews ❤
Tweety Bravaaaa, PUPO 🍟
Munja ja nisam imala takvih simptoma, ali nisam puno obracala paznju jer sve moze biti simptom i jednog i drugog a i neceg treceg 😜✌ Ti vec mozes piskiti i rjesiti sve dileme 😜🐒
oharascarlett14@gmail.com
Tina jako mi je drago da bebica dobro napreduje i da ste se malo podruzile 😍🧡
Sunny, Josipab ❤
Josipab samo pozitivno 💪🏻❤
Munja a da piskis? 🙈🤞🏻
Anchy pliz pisi test/beta 9.7. 😉🧡
Ajmoooo TirelessIvy 🤞🏻🤞🏻🥰🥰
💛🧡
Hvala vam svima 😍😍 haha ja sam tako sritna, da ne znam di ću, a nije da sam prvi put imala transfer odličnih embrija pa ništa/spontani 🤣
Al sad sam baaš hepi, imam dobar neki osjećaj pa eto, valjda se ne blamiram nadobudnim očekivanjima 🤣🤣
Sreeetno cure svimaaa ♥️
Tako i treba biti, samo pozitivne misli 🧡 i ja se osjecam kao da je to to ❤. Nes mi je tamo dr pocela ako ne uspije sto cemo dalje bla bla, a ja njoj nema da ne uspije 🤩.
Uziiiivaj i cuvaj embrijice 🥰😘
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji