Pozdrav svima, imam jedno pitanje i nadam se da mi možete pomoći svojim iskustvom. Počela sam sa stimulacijom Gonalom F 23.6. sa dozom od 112.5 jedinica. I već od sinoć počela sam osjećati nelagodu s desne strane u donjem dijelu trbuha koja se blago spušta u preponu. Danas sam bila ok no evo popodne opet osjećam pritisak, tu tupu bol.. pogoršava se kad se krećem.. pomaže da mirujem. Da li je ikome bilo slično, jesu li ovo očekivani simptomi nakon samo dvije doze?? Ovo mi je prva stimulacija pa ne znam što očekivati eto.. samo da kažem da imam nešto viši AMH i znam da ova doza nije visoka. Hvala svima na odgovorima 😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav svima, imam jedno pitanje i nadam se da mi možete pomoći svojim iskustvom. Počela sam sa stimulacijom Gonalom F 23.6. sa dozom od 112.5 jedinica. I već od sinoć počela sam osjećati nelagodu s desne strane u donjem dijelu trbuha koja se blago spušta u preponu. Danas sam bila ok no evo popodne opet osjećam pritisak, tu tupu bol.. pogoršava se kad se krećem.. pomaže da mirujem. Da li je ikome bilo slično, jesu li ovo očekivani simptomi nakon samo dvije doze?? Ovo mi je prva stimulacija pa ne znam što očekivati eto.. samo da kažem da imam nešto viši AMH i znam da ova doza nije visoka. Hvala svima na odgovorima 😘
Nisam to koristila, ali imala sam pritisak kad je bila simulacija. Ništa zabrinjavajuće, ali osjetila sam kao da je sve kao povećano i stišće. Super da djeluje odmah... Izdrži 🤞🤞
👩🦰29 god nizak amh
🧔35 god OLIGO
4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
5/21 🐧 beta 0
6/21 🐧 25.06.beta 2244
29.06. beta 8594
1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
18.08. Anomali test 12+3
Baby boy 💙
TirelessIvy hvala ti puno ❤. I mene taj stav smetao, ali mislila sam si dr. zna najbolje i kad vec govori takve stvari da su sigurno tocne. Makar sam se i dalje nadala i vjerovala u svoje folikule i eto 🥰.
Andela daaa bas kako si govorila ❤😘
💛🧡
ma2013 ❤️❤️ samo toliko
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ssanjass, nadam se da se sljedeći put pratimo s trudnoćom. Možda u par mjeseci razlike. 😉😘❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Nisam to koristila, ali imala sam pritisak kad je bila simulacija. Ništa zabrinjavajuće, ali osjetila sam kao da je sve kao povećano i stišće. Super da djeluje odmah… Izdrži 🤞🤞
Hvala ti puno.. da bas gledam jel mi se trbuh sto povecao, ali nije.. ocito djeluje da🤞 Čestitam na beti!!🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Nisam to koristila, ali imala sam pritisak kad je bila simulacija. Ništa zabrinjavajuće, ali osjetila sam kao da je sve kao povećano i stišće. Super da djeluje odmah… Izdrži 🤞🤞
Hvala ti puno.. da bas gledam jel mi se trbuh sto povecao, ali nije.. ocito djeluje da🤞 Čestitam na beti!!🤗
Hvala ti.. ❤️
Samo se čuvaj, i radi onako kako se osjećaš🤞🤞
👩🦰29 god nizak amh
🧔35 god OLIGO
4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
5/21 🐧 beta 0
6/21 🐧 25.06.beta 2244
29.06. beta 8594
1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
18.08. Anomali test 12+3
Baby boy 💙
Cure drage, evo tocno 3 tjedna od moje upale mjehura, ako je to uopce bila. 10 dana lijecila prirodno, d manoza, brusnica, pa otisla na hitnu u njemackoj dali mi ninur 5 dana. Urin je bio sterilan. Bilo 2 dana dobro, pa se odlucila pokeksati, stusirala se i prije (i njega), i nakon, i popiskila, to je bilo u nedjelju. Od tada bolovi, pečenje dole, rekla bih cak vise oko uretre nego vagine, ali ne mogu prepoznati više, preintenzivno je. Znaci cijeli dan, uzasno sam vec zivcana. U pon otisla kod neke naše doktorice. Urin sterilan, daje mi spasmex, kaze bit ce bolje. Nakon 2 dana se vracam jer nije, ne zna sta ce sa mnom. Molim je da me pregleda dole, uzme bris sto god. Uzela je bris, gleda me uzv, kaze duso pa ti ces dobiti svaki cas, a 10 dc. Kazem mozda zbog mpo sluznica zadebljana. Pojma ona nema. Dok cekam nalaze kaze pij ninur. Ja pitam sta sa spasmexom - mozes i to 🙈 Bože dragi, ne zna ni sta je. Sad cekam te nalaze u pon, ali vjerojatno u utorak idem u Hrv da netko vidi sto se događa, sto me toliko boli... Oprostite na duzem postu, tesko mi je vec danima, brinem se.. Sad me jajnici i bole ko da cu dobiti, 12 dc 😔
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
ja sam ovaj ciklus bila na Gonalu i nista nisam osjecala..prosli sam bila ne Menopuru i imala slicnu reakciju kao ti.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
ja sam ovaj ciklus bila na Gonalu i nista nisam osjecala..prosli sam bila ne Menopuru i imala slicnu reakciju kao ti.
Oki doki.. onda mirujem i pratim dalje sto se dogadja. U pon ujutro tak i tak idem kod dr pa ću i njih pitati jel to sve ok;) tnx🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure! Nisam vas stigla pratit.. jučer mi je mali razbio arkadu, a mi nismo doma 🥴🤕
Bila sam danas na uzv, dr je zadovoljan, brojao je 15 antralaca. Kaže da su se jajnici uspjeli smirit pod kontacepcijom pa mi je čak i povećao dozu rekovellea. Sutra prva pikica.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji