Onda da vas pitam ako ste sve u sličnim simptomima kao i ja.. jeste li uzele bolovanje? Ako se neće pogoršavati mislim da ću moći na posao jer uglavnom sjedim.. ali ako postane još neugodnije ostajem doma odmarati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sad cu ispast glupa al zanima me 🤷🏽♀️🤦🏽♀️ ti utrići kad se dobiju? Nakon transfera ili?
Na dan aspiracije kreces s njima i 3x dnevno, otprilike svakih 8 sati. Ja uzimam 3x po 200, ali neki prepisu po 100 pa je 3x po 6. Uzas!
Pratimo se, hehe.. Meni je 6.dan nakon transfera,. I najmestila sam si 5.30(tad se muž ustaje za posao pa se dignemo skupa) , 13.30 i 21.30
Ja u 7 - 15 - 23.
Najgore mi je u 15 ili 23 ako sam vani na picu ili nesto 🥵
30 g. oboje
OTP 9.11.
MissIvy, grozno 🙄😔 bas te ne pusta. A je li mozda moguce da te pece neka fizicka ranica? Da nije infekcija? Meni se isto zna javiti peckanje na kraju mokracne cijevi u periodu ucestalih odnosa oko ovulacije. I isto sam radila urinokulturu i bila je sterilna 🤷🏻♀️ pa sam to sama pripisala nekom fizickom ostecenju 🙈
Mare 0208 🍀🤞🏻 neka svi lijepo narastu
Leptirica prekrasno 🧡 sreetno!
Razigrana ❤ ne znam tko voli utrice 🤣🤣🤣🤣
💛🧡
Sad cu ispast glupa al zanima me 🤷🏽♀️🤦🏽♀️ ti utrići kad se dobiju? Nakon transfera ili?
Na dan aspiracije kreces s njima i 3x dnevno, otprilike svakih 8 sati. Ja uzimam 3x po 200, ali neki prepisu po 100 pa je 3x po 6. Uzas!
ja svaki put samo Crinone gel..utrice nisam dobila niti jednom u 3 IVFa🤔🤔🤔
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Onda da vas pitam ako ste sve u sličnim simptomima kao i ja.. jeste li uzele bolovanje? Ako se neće pogoršavati mislim da ću moći na posao jer uglavnom sjedim.. ali ako postane još neugodnije ostajem doma odmarati..
Ja radim od doma (jer korona) tako da radim cijelo vrijeme..ako vidis da ne mozes, otvori bolovanje🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Kača i tweety hvala.. užasno me bilo strah jajnika punih folikula. Malo mi je laknulo kad je rekao da je ovo ok. Iako ne znam ni koliko je normalno da ih bude 🙃
Sunny kako to da je tebi pomaknuta terapija za kasnije?
MissIvy vidi u HR da si uzmeš acidosalus vaginalni probitik. Ja sam duuugo vukla enterokoka. Problem je alergija na penicilin pa nisam ni smjena ono što je bilo na antibiogramu. Uzela sam si taj acidosalus, čitala sam da je dobar i za česte urinarne infekcije. I pila sam biokult probitik s češnjakom. Uz to i zadnji popijeni antibiotik napok se riješila beštije.
Tweety držim 🤞
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ma cure drage ne znam vise sto da mislim. Ako je ranica, ne vidim ju. Mozda su i ti antibiotici napravili dar mar dole. Malo mi je dugo vec 3 tjedna. Vidjet cu u ponedjeljak kad dođu rezultati briseva dal ima ky. Bojim se i sexa sad 🙈
Hvala vam na svim savjetima. A potrošila sam cuda novaca u ova 3 tjedna na probiotike, antibiotike, brusnice. A od vode mi je vise muka 🤣 a tek wc papiraaaaaa.
Vrlim vas sve
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Kača i tweety hvala.. užasno me bilo strah jajnika punih folikula. Malo mi je laknulo kad je rekao da je ovo ok. Iako ne znam ni koliko je normalno da ih bude 🙃
Sunny kako to da je tebi pomaknuta terapija za kasnije?
MissIvy vidi u HR da si uzmeš acidosalus vaginalni probitik. Ja sam duuugo vukla enterokoka. Problem je alergija na penicilin pa nisam ni smjena ono što je bilo na antibiogramu. Uzela sam si taj acidosalus, čitala sam da je dobar i za česte urinarne infekcije. I pila sam biokult probitik s češnjakom. Uz to i zadnji popijeni antibiotik napok se riješila beštije.
Tweety držim 🤞
Od zadnjeg dana pilula sam krenula uzimati Suprecur. On kao gasi sve moje hormone i ne dozvoljeva uopce razvoj folikula. Pa je dr htio da budem par dana samo na suprecuru prije nego sa terapijom krenemo kontrolirano "proizvodit" folikule 😊 sretno sa pikanjem danas 🤞🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ma cure drage ne znam vise sto da mislim. Ako je ranica, ne vidim ju. Mozda su i ti antibiotici napravili dar mar dole. Malo mi je dugo vec 3 tjedna. Vidjet cu u ponedjeljak kad dođu rezultati briseva dal ima ky. Bojim se i sexa sad 🙈
Hvala vam na svim savjetima. A potrošila sam cuda novaca u ova 3 tjedna na probiotike, antibiotike, brusnice. A od vode mi je vise muka 🤣 a tek wc papiraaaaaa.
Vrlim vas sve
Joj, bas mi te je zao jer znam kakva je to uzaaaasna bol! Nadam se da ce se nest otkrit i da ce ti dat nest da ti bude bolje. Meni je Ninur uvijek pomogao, i dan danas, ako kuzim da me bas krece bolit, popijem 2 i bude super. Prije tog pokusavam sve prirodno ali ako ne ide, onda popijem Ninur. I da, probaj izbacit slatko(ako vec nisi). Drz se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀 i uživajte u vikendu ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji