Ribic glavu gore, bit ce to sve u redu… Drzim 👌🙏
Krivi smajl🙈
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
sara_a covjece koja beta
maslačak 3 navijamo za dobar party u labosu
ribić ❤️❤️❤️❤️
Sunflower ajme predivno onda i ja navijam da tad saznate spol kad budete svi skupa ❤️❤️❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
sara_a cestitam odlicnu betu! 😍
Maslačak odlican rezultat 🍀🍀🍀 navijamo za sve tri
Sunflower predivno 🥰🥰
Ribic ❤️
👩🏽34god
Cure hvala svima 🥰🥰❤️❤️
Čestitam na beti 🥳🥳 i meni bio zadnji smrzlić i isto beta tako bila nekako kao tvoja 🥰🥰
Ribic
Kod mene je bilo drugacije
Nakon tog dana ciscenja tabletama, kad je izaslo jako puno toga su ostale neke sitne mrvice (ne znam velicinu)
A “klasicnu mengu” ja nisam imala nego sam krvarila non stop (svaki dan)
Taj dan kad sam pila tablete sam imala horore 15 sati u komadu
Kako sam popila rundu tableta tako je krenulo i trajalo 2-3 sata i taman kad malo popusti dode vrijeme za iducu rundu tableta i tako u krug dok ne popijes sve tablete (6x )
Grozota jedna, jedva sam to prezivjela
A nakon tableta sam znaci svaki dan jos cca mjesec dana non stop krvarila i grcila se maternica jer je pokusavala sve izbaciti ali bezuspjesno
Tako smo cekali mjesec dana jer je izgledalo kao da ce tijelo odraditi svoje, ali nije uspjelo izaci bas sve i na kraju sam isla na histeroskopiju. Tu je bilo vidljivo zasto maternica to nije mogla izbaciti - jer su se ostaci zavukli u rog maternice pa je bas trebao zahvat.
Nakon histeroskopije jos par dana bolova i slave krvi i onda sam se pocela oporavljat
Isto Vinogradska
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ribic
Kod mene je bilo drugacije
Nakon tog dana ciscenja tabletama, kad je izaslo jako puno toga su ostale neke sitne mrvice (ne znam velicinu)
A “klasicnu mengu” ja nisam imala nego sam krvarila non stop (svaki dan)
Taj dan kad sam pila tablete sam imala horore 15 sati u komadu
Kako sam popila rundu tableta tako je krenulo i trajalo 2-3 sata i taman kad malo popusti dode vrijeme za iducu rundu tableta i tako u krug dok ne popijes sve tablete (6x )
Grozota jedna, jedva sam to prezivjela
A nakon tableta sam znaci svaki dan jos cca mjesec dana non stop krvarila i grcila se maternica jer je pokusavala sve izbaciti ali bezuspjesno
Tako smo cekali mjesec dana jer je izgledalo kao da ce tijelo odraditi svoje, ali nije uspjelo izaci bas sve i na kraju sam isla na histeroskopiju. Tu je bilo vidljivo zasto maternica to nije mogla izbaciti - jer su se ostaci zavukli u rog maternice pa je bas trebao zahvat.
Nakon histeroskopije jos par dana bolova i slave krvi i onda sam se pocela oporavljat
Isto Vinogradska
Vidim da pise fet 6/21. Kad ides?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sunflower preeedivno ❤❤
Ribic 😔 ako jos krvaris onda ima velike sanse da se uspije ocistiti. Tako je i meni bilo, makar sam ja isla na prirodni nacin. Nakon glavnog krvarenja je nastavilo blago krvarenje i isla sam 3 tjedna na UZV i vadenje bete dok nije bilo sve u redu. Drzim ti fige da sve samo ode 💪🏻❤
Sara koja beta 😍😍😍
Maslacak bravo za 🥚🥚🥚 nek se sve oplode pa da bude po tvom planu ❤🍀
TirelessIvy 🍀🍀🍀🍀🍀 ajmo jajca na sunce 🤩
Evo i mene i moje dvije stanice iz preostala dva otpisana cistasta folikula 😍 - sreci nema kraja 🥳🤩
Dali su mi neke analgetike u krv, aspiracije se ne sjecam uopce (a kao sam komunicirala sa svima 🤣), tek nakon 1h samo dosla malo k sebi i pocela ispitivati o stanicama i to. A tek kasnije saznala da sam sve te informacije vec dobila i javila muzu 🙈🙈🙈. Luda ko siba 😂.
💛🧡
Leia2.0 Da, ja krvarim kao lagana menga pa cemo vidjet hoce li uspjeti izbaciti. Al dok me nis ne boli - super 💪
I u ned me samo nakon prve dvije bolilo tih 2h i kasnije sam imala svaka 3h po jednu tabletu (ukupno 4) i to me nis vise nije grcilo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure čestitam svima na divnim vjestima i uspješnim aspiracijama! 😊
Ribic, drži se. 😘❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Pozdrav cure!
Čestitam Sara_a na betiiii, blago tebi
Sretno i ostalim curama da se oplodi što više aspiriranih js.
Ja radim pauzu do 09.mj. i onda ponovno, ni sama ne znam što bi sada, depra me pere.
Sve nekako pripisujem svojim godinama, čitam, googlam, sve koje brzo zatrudne su mlade pa se pitam jel bilo tu starijih cura na forumu koje su ostale trudne putem MPO a da to nije trajalo ko vječnost i više od 10 postupaka
Oprostite mi ali moram se izjadati.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji