Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pmak
    25. Lipanj 2021. 13:56

Razumna

Ja si stalno razmišljam da prekinem patnju i odem na surogat u Ukrajini.
    Baš si mislim kako ću se sad bez veze maltretirati

Eh, meni su rekli.. "Da ste 5 godina mlađi (čitaj: da imate 35) i 20kg lakši (čitaj: 30kg), bila bi druga priča... Ovako, vidjet ćemo". Nije mi ni palo napamet da odustanem, više me je mučilo što neću moći vremenski iskoristiti sve postupke na teret HZZO.
    Nego, lijepo je da je i ovo opcija. No ja bih na tvojem mjestu ipak probala još koji put. Minimalno 3 postupka bih išla, a onda zaključila.. što bih već zaključila..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Pmak
    25. Lipanj 2021. 13:57

TirelessIvy

Evo i mene konačno. Od tri folikula 2js. Tako smo i očekivali, posto je treći folikul bio bas mali. Lepo sam se naspavala. Kažu da sam tražila laptop kad sam se probudila da javim kolegama da ću da kasnim na posaosutra ujutru znaćemo da li su se oplodile. Vrlim vas sve!!!

Sretno!

spontana trudnoća 2014.
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Sunny_🐣
    25. Lipanj 2021. 13:58

TirelessIvy

Evo i mene konačno. Od tri folikula 2js. Tako smo i očekivali, posto je treći folikul bio bas mali. Lepo sam se naspavala. Kažu da sam tražila laptop kad sam se probudila da javim kolegama da ću da kasnim na posaosutra ujutru znaćemo da li su se oplodile. Vrlim vas sve!!!

nek se lijepo zabave veceras u labosu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

munja
    25. Lipanj 2021. 14:17

Pmak

munja

Pmak

VM

Pozdrav cure!

Čestitam Sara_a na betiiii, blago tebi
    Sretno i ostalim curama da se oplodi što više aspiriranih js.
    Ja radim pauzu do 09.mj. i onda ponovno, ni sama ne znam što bi sada, depra me pere.
    Sve nekako pripisujem svojim godinama, čitam, googlam, sve koje brzo zatrudne su mlade pa se pitam jel bilo tu starijih cura na forumu koje su ostale trudne putem MPO a da to nije trajalo ko vječnost i više od 10 postupaka
    Oprostite mi ali moram se izjadati.

Pozdrav, VM, evo mene :-) U rujnu ću navršiti 41., ostala trudna od prve. Trenutačno sam 15+4 tt, i zasad je sve ok.
    Pa, bila sam poprilično jadna kad sam morala prekinuti postupak zbog korone i onda još pauzirati 3 mjeseca.. Ali sam zato izvadila vitamin D i podigla ga ampulom D vital + DLux, bildala kvalitetu svježom matičnom mliječi Radošević, koenzimom Q10, Omegom i Gynositolom. I tako 3 mj (muž koji je isto tako bio biolestan je pio svježu matičnu mliječ Radošević + nativni Hederin propolis). Tri mjeseca poslije, 5 jajnih stanica, 3 blastice, 2 vraćene od toga jedna beba i jedan smrzlić za doći po njega kasnije.

Pozdrav, evo bas citam i bas mi je drago kad netko stariji uspije, ja cu jos par tjedana i 42 godine, imam kcer od 10 godina. Vidis, super je ovo sto si podjelila, ako ne uspije i ja cu kupiti isto to sto i ti, nikad ne znas :))

Uspjet će sad :-)
    Meni je bilo muka od 8-9 dnt, iznenadila sam se kako tako brzo.. to bi po mojioj računici bio početak 5tt.. Počelo tad.. Pojačavala se mućinina se puno brže i gore nego u prirodnoj trudnoć, a to sam pripiisvala MPO prije toga i tim utrićima.

Rijeci ti se pozlatile.....vidjet cemo. Ovaj puta sam tak laganini. Kupala se na moru, sad idem na selo na vikend. U biti ne opterecujem se uopce. Sad cu 42, ali koga briga. Ja sam tip koji ne odustaje samo tako..... ja ujutro ne jedem, popijem kavu i iqos si zapusim. Jutros isla mjenjat gume na autu i muka mi je bila, ne jede mi se, samo muka....
    Sad ti znaj...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

munja
    25. Lipanj 2021. 14:19

SofiSofi

Miss Ivy Hvala ti.
    Sara čestitam još jednom,nek se beta dupla.
    munja , VMmislim da sam ja najstarija u čoporu. Krenula tek sa 42 godine u MPO vode. 3 transfera i 2 trudnoće iz jednog postupka( stimulacije). Trudnoće su završile spontanim,zadnji prije 2 mjeseca. Ja ne gubim nadu, doktor me podržava i kaže da imam šanse i da sam blizu da se iznese trudnoća do kraja. Nema garancije ali dok mogu -ja ću pokušavat.

Danas na pregledu maternica i jajnici ok. Počela sam sa Menopurima. A kod mene je problem maternica,dvije operacije…. Ali nema predaje.
    Anchy piši me za pregled 30.6

Oj super, znaci ima i starijih, ma to je mrak, ja bum sad u 7 mj 42 godine...ma super je kad te doktor podrzava i kad ne gubis nadu. E bas zato bi bilo posteno i u redu da ti uspije. I bude...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Pmak
    25. Lipanj 2021. 14:27

Munja, pa tako i treba.. I ja sam imala takav stav. Das sve od sebe, poduzela sam sve što sam mogla, a u grču nisam. Jedino to isčekivanje.. Budeš uskoro vidjela, i ja sam se pitala je li zbog utrića.. A onda si pomislim.. Pa utriće sam počela piti na dan aspiracije,. Od aspiracije do transfera 5 dama.. Od transfera do mučinine 8-9 dana.. No.. Držim palčeve i polako, dug put je još ispred nas..

spontana trudnoća 2014.
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Pmak
    25. Lipanj 2021. 14:29

SofiSofi

Miss Ivy Hvala ti.
    Sara čestitam još jednom,nek se beta dupla.
    munja , VMmislim da sam ja najstarija u čoporu. Krenula tek sa 42 godine u MPO vode. 3 transfera i 2 trudnoće iz jednog postupka( stimulacije). Trudnoće su završile spontanim,zadnji prije 2 mjeseca. Ja ne gubim nadu, doktor me podržava i kaže da imam šanse i da sam blizu da se iznese trudnoća do kraja. Nema garancije ali dok mogu -ja ću pokušavat.

Danas na pregledu maternica i jajnici ok. Počela sam sa Menopurima. A kod mene je problem maternica,dvije operacije…. Ali nema predaje.
    Anchy piši me za pregled 30.6

Al AMH imaš kao curica Drž' se i izdrži! :-)

spontana trudnoća 2014.
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Čupica
    25. Lipanj 2021. 14:48

sara_a čestitam na beti 😍😍
    Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
    Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

ma2013 👣
    25. Lipanj 2021. 15:09

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

ma2013 kako si ti?jesu ti sta rekli u petrovoj?

Ssanjass, evo dobro. 😊
    Nisam bila još dolje, pratimo još betu. 😉

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Sunny_🐣
    25. Lipanj 2021. 15:11

Čupica

sara_ačestitam na beti 😍😍
    Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
    Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.

što kaže dr? koji ti je dan ciklusa?
    držim fige da se ujednace ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.